Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

КУПИВ NISSAN ALMERA CLASSIC
Telec
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: КУПИВ NISSAN ALMERA CLASSIC

Повідомлення Telec » Чет, 15 травня 2008, 22:49

TomCat писав:
Telec писав:Не знаю я от на форумі альмери класік був більшість кажуть, що вона трохи гремить особливо права дверка. Але у мене це може бути через те що я пів машини розбирав щоб поставити мультимедінйну систесу. У мене до системи ще три додаткових блокт було плюс буфер, безшумку робити буду однозначно бо без неї це все не так звучить
Можливо і з-за цього... А обслуговуєшься на Алексі?
Поки обслуговуюся думаю перший рік всетаки краще не злітати з гарантії, і взагалі вони собі там гонять що це за таке масло що 15тис. не треба заміняти, фігня все це я от кожні 8-9 міняю

pavlo09
Ім'я:Павло
Стать:чоловік

Повідомлення pavlo09 » Чет, 15 травня 2008, 23:12

Не їздіть ви на той Алекс, барани вони там повні! Говорю з власного досвіду: возив туди колись свою Прімеру Р12 (заводилась і глохла) так вони ТРИ тижні дивились, дивились і в результаті сказали, що "треба знімати і розбирати паливний насос, але так як ми обслуговуєм нісани тільки 4 місяці, ми ще не вмієм цього робити", взяли 150 гривень і відправили мене. В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
Нісани хороші машини, особливо Альмера (їздив на новій і попередні) але сервіс по них :bad

McRival
Ім'я:McRival

Повідомлення McRival » П'ят, 16 травня 2008, 01:57

pmp писав:McRival, Мазепи 2, то як на Топольну з Чорновола, там сервіс+стоянка нових машин ( кітайських в т.ч. )
дякую велике за пораду :)
поїду подивлюсь ,попитаю що там як!!!!!!!!!!!!

McRival
Ім'я:McRival

Повідомлення McRival » П'ят, 16 травня 2008, 16:38

Almera i Sunny дві машини одне лице.
В чому відмінності?????

Telec

Повідомлення Telec » П'ят, 16 травня 2008, 22:31

pavlo09 писав:Не їздіть ви на той Алекс, барани вони там повні! Говорю з власного досвіду: возив туди колись свою Прімеру Р12 (заводилась і глохла) так вони ТРИ тижні дивились, дивились і в результаті сказали, що "треба знімати і розбирати паливний насос, але так як ми обслуговуєм нісани тільки 4 місяці, ми ще не вмієм цього робити", взяли 150 гривень і відправили мене. В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
Нісани хороші машини, особливо Альмера (їздив на новій і попередні) але сервіс по них :bad
Офіційний дилер будує свій салон казали що в вересні відкриття буде тобто і сервіс вже свій буде а не Алекс. А на Алексі повні барани загнав я машину на перше ТО чекав 3 години за які вони тільки масло замінили і прогнали на компі мозги машини. Коли машину вигнали перестали вікна закриватися і вони мене питають що це з нею я відразу подумав що це запобіжник накрився і вони знову годину машину ковбасили поки знайшли що це все ж запобіжник

Telec

Повідомлення Telec » П'ят, 16 травня 2008, 22:37

McRival писав:Almera i Sunny дві машини одне лице.
В чому відмінності?????
Це вроді в росії деякі моделі , як сані ідуть але машини одни до одного. Взагалі нова Альмера вона незовсім нова кузов і підвіска це N16 (1,5 Л.) , це швидше рестайлінг кузова Н16 ,а двигун тут не від Альмери а від американської версії Премєри попереднього покоління. В кореї ця Альмера ще з 2004 року випускається як Самсунг СМ3.

TomCat

Повідомлення TomCat » Суб, 17 травня 2008, 00:05

Я їздила на Алекс зі своєю Альмеркою і не раз))) Дуже сподобався мені майстер Ігор... Дуже уважно поставився до моєї проблемки... Возився зі мною годину....Поки з"ясувалося в чому справа))) Порозказував багато нюансиків)))....

TomCat

Повідомлення TomCat » Суб, 17 травня 2008, 00:12

pavlo09 писав:В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
А це на якому? Якщо не секрет)))

pavlo09

Повідомлення pavlo09 » Суб, 17 травня 2008, 13:36

TomCat писав:А це на якому? Якщо не секрет)))
Вул. Нововознесенська за ж\д переїздом.
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити"

pavlo09

Повідомлення pavlo09 » Суб, 17 травня 2008, 13:39

TomCat писав:А це на якому? Якщо не секрет)))
Вул. Нововознесенська за ж\д переїздом.
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити". І це при тому, що вони мають дилерське нісановське обладнання. Смішно і обідно - БАРАНИ!

TomCat

Повідомлення TomCat » Суб, 17 травня 2008, 16:21

ул. Нововознесенська за ж\д переїздом.
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити". І це при тому, що вони мають дилерське нісановське обладнання. Смішно і обідно - БАРАНИ!

Дякую за підказку... Буду мати на увазі...
І ще одне питаннячко, ви не знаєте, чи організовуються в нас у Львові зустрічі власників НАК -у? Цікаво би було :oops Ось, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу)))) ;)

Telec

Повідомлення Telec » Суб, 17 травня 2008, 23:40

TomCat писав:ул. Нововознесенська за ж\д переїздом.

Дякую за підказку... Буду мати на увазі...
І ще одне питаннячко, ви не знаєте, чи організовуються в нас у Львові зустрічі власників НАК -у? Цікаво би було :oops Ось, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу)))) ;)
Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.

TomCat

Повідомлення TomCat » Нед, 18 травня 2008, 22:21

хмммм, а дійсно, скільки ж нас тут реально? Двоє? Чи троє? :D

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Нед, 18 травня 2008, 22:22

TomCat, альмер трошки вже їздить по львові... скоро буде як ланосів) :roll

TomCat

Повідомлення TomCat » Нед, 18 травня 2008, 22:32

Telec писав:Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.

Може спробуємо? ;) Правда думаю, що не всі Ніссанівці нас сприймуть... Бо дуже багато власників ніссану не сприймають Альмеру, як Ніссан..... :(

TomCat

Повідомлення TomCat » Нед, 18 травня 2008, 22:38

LEgEnDA писав:TomCat, альмер трошки вже їздить по львові... скоро буде як ланосів) :roll

Тут я з тобою згідна... Але як би ці всі власники, ще й в інеті шарилися, було б знасно цікавіше)))))

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Нед, 18 травня 2008, 22:59

TomCat писав:Ось, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу)))) ;)
Треба було до нас підійти полялякати, приклеїли б міциківську емблему :sing Доречі, ми ще й в Брюхи їздили. Фотки кому цікаво: http://picasaweb.google.com/mitsu.club.lviv/20080517

TomCat

Повідомлення TomCat » Пон, 19 травня 2008, 23:09

TomCat писав:Треба було до нас підійти полялякати, приклеїли б міциківську емблему :sing Доречі, ми ще й в Брюхи їздили. Фотки кому цікаво: http://picasaweb.google.com/mitsu.club.lviv/20080517
Ага, а ще решотку радіатора з фарами поміняти і спойлєр на багажник начепити :D Ну чистий Lancer получився би :sing

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 19 травня 2008, 23:22

TomCat, в тебе приватні месаги приймаються? Вислав одне питання, цікаво чи дійшло ;))

Telec

Повідомлення Telec » Вів, 20 травня 2008, 00:37

TomCat писав:
Telec писав:Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.

Може спробуємо? ;) Правда думаю, що не всі Ніссанівці нас сприймуть... Бо дуже багато власників ніссану не сприймають Альмеру, як Ніссан..... :(
Альмера це чистокровний нісан ходова він Н16 Альмери а двигло від Премєри ще й збирається в кореї, а більшість нісанів що по львову їздить англійської зборки і при чому я читав порівняльний тест англійської і корейської альмери то експерти кажуть , що корейська і в салоні тихіша і двигун більш досконалий має. Правда Классік скоро в росії почнуть збирати от там я думаю і почнеться халтура.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість