прадо немає в 200 кузовіDoktor писав: прадо в 200 кузові

60-ою паркуюсь біля стовпа ,головне шоб мала дверку не відкрила з розмаху

Та і мені [цензура] як там паркуються,я туда їду раз в пів року

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
прадо немає в 200 кузовіDoktor писав: прадо в 200 кузові
Наверно Крузер имел ввиду а по сути да если ты и дети выйдут аккуратно то можна выйти.А если рядом с гор спустится Уаз и привезет на закупки гуцулов то выходя им будет глубоко пофиг на твою машину а там краем дверки чуть не дырку в металле бьет--проверено на себеandreyclk писав: прадо немає в 200 кузові
та шо ти не кажешSally писав:Doktor, та розмітка подобаєть тільки тим, хто або їздить на якихось піциках чуть більших за велосипед, або самі піцики, що вийти їм не проблема через їхні манюні розмірине переймайся, став як тобі зручно і безпечно! але не в проїзді
Liuskywalker писав: +
То есть все таки разметка узкая?g0nzales писав: Простіше тих 200м пройтися від машини до входу, а назад - із возиком, ніж тулитися десь біля входу, в надії, що твоє авто не царапнуть, не довбануть дверкою чи не притруться бампером.
Розмітка вузька тільки там, де два стовпи поруч стоять, ось там три машини навіть під кутом складно поставити. В решті випадків, якщо 2 машини стоять добре, то і третя влізе без питань.САХАР писав: То есть все таки разметка узкая?
В тебе просто син сам не виходить ше)Jarevych писав: треба сина висадити
Краще не їхати туда а сидіти домаg0nzales писав: щоби не заважати іншим відвідувачам Кінг-Кроса
я шо, туво купив собі машину і ше маю пішки ходити до входу?HacK писав: імхо паркуюся дальше від виходу, там завжди мало машин, і чим дальше тим краще, просто наші люди привикли запхатися чуть не під вхід..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей