Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нашо ?Liuskywalker писав: Я тобі на помилки в словах вказав
точно ? бо тут он народ вірить всьому що коп ляпнув, кажуть заборонено знімати оперативне відеоLiuskywalker писав: який ми вже давно обговорили
Morozov писав: нашо ?
Ти під фаріон вирішив закосити ?Liuskywalker писав: , але неграмотно .
Зайди в РВ і попроси якесь оперативне відео познімати,цікаво буде подивитись на той фетишMorozov писав: кажуть заборонено знімати оперативне відео
ну для чого писати такі бздури тут ?andreyclk писав: Зайди в РВ і попроси...
Чувак ти куриш шось?!Morozov писав: оперативне відео
Morozov писав:і штрафні бали
Шось мені здається щл будуть, наприклад тим же візирем чи трукамом, або бадікамом будуть робити фото і відправляти водію.g0nzales писав: Бали тільки для автоматичної фіксації, якої з 7-го числа ще не буде.
Тут два тижні тому одна КОПчиця вже хотіла нарахлвувати бали за неправильну парковку, казала що скоро вступить закон і їй не треба буду вести бесіду із водієм а достатньо буде виписати постанову на авто за що власнику спишуть бали.g0nzales писав: Питання ніби виникло із ...
А помоєму навпаки,бали будуть копи списувати вживу,а автоматична фіксація це автоматичний штраф в грнg0nzales писав: Бали тільки для автоматичної фіксації, якої з 7-го числа ще не буде
https://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1566123У листопаді також почне діяти бальна система покарань. Для тих, хто ще не знає, як вона буде працювати, пояснимо на простому прикладі.
- Ви порушуєте правило. Наприклад, перевищуєте швидкість;
- Це автоматично фіксує камера спостереження за дорожнім рухом;
- Система відправляє дані співробітникові поліції;
- Співробітник поліції повинен визначити власника автомобіля і протягом трьох днів вислати йому інформацію про те, що з нього зняли бали за порушення правил дорожнього руху.
Якщо ви порушували занадто часто, і балів у вас не залишилося, то співробітник МВС випише вам грошовий штраф і теж відправить повідомлення.
Звертаємо вашу увагу, що балами можна розплатитися тільки, якщо порушення зафіксовано фото - і видеоприборами. Якщо ж вас зловить поліцейський особисто, балами вже не відбудешся.
Твоя проблема в тому що ти у всьому на 100% впевнений, навіть якщо незнаєш. Не приписуй депутатів і держ службовців, вони публічні персони, у яких не потрібно брати дозвілMorozov писав:Угу, підтвердити не можу, але на 100% впевнений що воно його не брали,Jarevych писав: а дозвіл у них може бути
чи ти думаєш що суркіс дав добро щоб його всюди позакидували ? чи пяний депутат дава добро на те, як його пяну ітсреричну пику показували прямо перед його виборами ?
Дозволів вони не беруть, але і "постраждалі" мовчать, тому справа покищо стоїть на місці.
Як не стане ? Он прийшов гопнік і забороний зйомку а тут самі ж люди кажуть що так має бути, причому жоден так не не вказав який закон забороняє знімати.t309 писав: дуже хочется вірити що наша поліція не стане такою
Стаття 6. Публічна інформація з обмеженим доступомMorozov писав: не вказав який закон забороняє знімати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей