Смисл дивитись древні фільми по ТВ коли є всякі онлайн сервіси?MAECTP0 писав: Сьогодні по Інтеру

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Смисл дивитись древні фільми по ТВ коли є всякі онлайн сервіси?MAECTP0 писав: Сьогодні по Інтеру
Ще і з перервами на рекламу по 15-20хвpikach00 писав:Смисл дивитись древні фільми по ТВ коли є всякі онлайн сервіси?MAECTP0 писав: Сьогодні по Інтеру
Серіал прікольний, мені сподобався. Надіюся в січні буде 2 сезон, цікаво що там придумають.T5-R писав:Хтось додивився 1 сезон?T5-R писав:Narcos
подивився за два дні весь Narcos)) Пабло Ескобар не бідував ніразу))) крутий серіальчикT5-R писав: Хтось додивився 1 сезон?
я, одним махом, за пару вечорів. мегакльовий серіал, мій улюблений жанр. чекаю з нетерпінням на новий сезон.T5-R писав: Хтось додивився 1 сезон?
+1... цікаво шо вони придумають.Kost писав: правда хз нашо там другий сезон, йому по історії не довго жити лишилось по часу закінчення першого сезону)
worner писав:вже є укр. трейлер 7ого епізоду зоряних війн, але буде він десь аж зимою, обовязково піду в аймакс на нього![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей