то тур напевно тоже сподобається

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну бачиш) а ви кажете ...)Kritik писав:враховуючи шо Мазда 3 з 1.6 була ракетою
то тур напевно тоже сподобається
Вірю) шо зробиш, треба чекати, щоб підвернулось шось більш-менш путнєostin777powers писав:BAKS, дивився я октахи на самому початку.......таке саме всьо вбите...і навіть від ціни не залежало...шо за 7 шо за 8 вбите
ото хіба вартує шукати, суто моє ІМХО.ostin777powers писав: ауріс
сузукі sx4
Каламбурshpila писав:ostin777powers,ото хіба вартує шукати, суто моє ІМХО.ostin777powers писав: ауріс
сузукі sx4
Я в свій час віддав перевагу корейцям і не жалію![]()
Хоча зараз хочу міняти на німця
Я б вже тесь чомусь відав перевагуshpila писав: Я в свій час віддав перевагу
ну порадь шосьBAKS писав: би радив прислухатись до думки людей, які мають пряме відношення до автобізнесу чи просто мали багато авто. Тобто авторитетних спеців)
з того, що написано я би вибирав японців, але в далекі часи долара по 8 я вибрав корейців які були в привабливішому ціновому діапазоні.BAKS писав: Каламбур ти поставив у приклад японців
в порівнянні з туром, е34 то космольот.soviet писав: Kritik написав:
Тур це вже не то шо минуле століття, це вже минуле тисячоліття)
Чекай є люди, які на Е34, гольф2 і т.д. "надрачують", тут усе діло смаку.
можливо ти правий, хоча космольот троха, то перегув мабуть.T5-R писав: в порівнянні з туром, е34 то космольот. незважаючи на різницю у 10 років проектування, між ними технологічна прірва.
Так, тут мабуть 100% правда, єдина ремарка, є фанати тої марки, які будуть їздити на тих машинах по сьогодні, та доводити, що то "крайова" машина, а є такі, як я мабуть, що куплять нового корейця/японця/німця (не бмв, аудіT5-R писав: Гольф 2 це те саме що тур. проста жоповозка, але жили вони в різні часи.
то та сама девятка тільки німецька . дуже проста дуже надійна .фанати якраз цінують її за простоту надійність і дешевизну обслуговування .soviet писав: є фанати тої марки, які будуть їздити на тих машинах по сьогодні, та доводити, що то "крайова" машина,
нема таких живих А5 за ті грошіBAKS писав: Мені найбільше серед того всього - А5 з 2.0 фсі)
Если не ошибаюсь она одна за такие деньги и месяца два по звонку он мне сказал что поменял ее и машина чуть ли не вся крашена-хотя счас может и не скажетostin777powers писав: Осьо є на https://auto.ria.com/auto_skoda_octavia ... 50234.html
ну я ж писав вище, що якщо доб"є тисячу, то можна сміло в районі 9 шукати навіть 2-літрову А5. Понятно, що за 9 він не купить ідеальнєйшу машину з рідною хотя би соткою пробігу, але на більш-менш живу А5 з невеликою к-стю підкрасів з такою сумою може сміло розраховуватиAnix писав:нема таких живих А5 за ті грошіBAKS писав: Мені найбільше серед того всього - А5 з 2.0 фсі)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей