Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну тут просто настільки схожа, шо я не міг стриматисьDexter писав:Jarevych, Thorn, чуваки, ви нічо не попутали? то моя тєма шукати подібності з Ауді Антіка
Як в А авді?pikach00 писав:xxfOxx,
Все правду каже. Особливо про салон як в жигуля якогось. А ще стьоб про переваги субару. Крім повного приводу нічого особливого
Та да, з того всього відео буквально пару слів про машину, взяти спортверсію з повним приводом і жалітись на жор бензиpikach00 писав: xxfOxx, ти точно дивився відео?
Все правду каже. Особливо про салон як в жигуля якогось. А ще стьоб про переваги субару. Крім повного приводу нічого особливого
А шо Остапа аккаунт взламали?AnGeL писав:pikach00, та ну, обзор прикольний, прикольно змонтований, і не більше. по факту по машині нічого такого не сказано, про дешевий дубовий салон відомо всім дуже давно. прожорливість теж. і те шо єдині фішки тих машин то повний привід, і низький центр ваги. ну і там ше звук, частково вигляд, валіво і керованість. і тим неменше їх всерівно купують, трахаються з ними днями і ночами, як Інфернал з своєю сімьоркою. я коли шукав собі турбу, то зареєструвався на форум субару, і як почитав то всьо, то злегка припух....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей