звичайний там дизайн, нічого екстра. в фари лінзи, підтемнити неактивні зони, зеркала в колір кузова, диски 16-17" і вигляд морди і загалом машини буде ефектнішийandriy320e30 писав: ну тут для початку треба цінителя дизайну

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
звичайний там дизайн, нічого екстра. в фари лінзи, підтемнити неактивні зони, зеркала в колір кузова, диски 16-17" і вигляд морди і загалом машини буде ефектнішийandriy320e30 писав: ну тут для початку треба цінителя дизайну
вєрняк... я собі шукав гранде пунто, але поблизу ніде не було...Romko писав: за 6 тис - шара треба було брати
тому шо під бампером криво , якшо під капотом всі шви рідні і немальвано то не значить шо ланджерони не пішлиostin777powers писав: якщо вже малювали то чого по зазорах не виставили
як подобається бери ,але хоча б на розвал на 4 колеса заїдьostin777powers писав: Цікаво якби за 6000 відавав чи брати
А маленький нюанс там был еще-подухи были на месте но надо было или панель заменить или место разрыва заделать но это не критично.Меня остановило что очень много их появилось в первом полугодии с небольшими пробегами на автоматах-там какой-то заводской трабл с коробкой наверно.BOXER писав: вєрняк... я собі шукав гранде пунто, але поблизу ніде не було...
По теме-если на долго можеш подумать а если нет из0за года продать ее будет очень тяжело.У меня по Октахе из-за года 03 звонков не было вообще хотя машина была в идеале и первый кто приехал и не посмотрел на год купил.ostin777powers писав: Цікаво якби за 6000 відавав чи брати
Руль цілий, навіть дуже були і гірші..ну по салону ьрудний, але точно не порванийRomko писав:ostin777powers, якась вона затрахана та Мазда,: зазори по передньому бампері криві, руль і салон затасканий, під капотом коні ср..ли - а пробігу як на моїй з 2009го року- може там 100чку крутанули
Красить как минимум 1000 и то не уложишся.Не спеши-это не тот год чтоб за ним гнатся и цена.Кроме той Мазды что я рассказывал покоцанной была еще в Рясне 08года за 7000 с бампером битым и меня моя жадность погубила,пока я торговался Одесса скинула задаток.А этот год надо было сразу ехать и на месте решать.ostin777powers писав: Машину полюбому пожену на сервіс геометрію і так далі все провірю, єдине що зовні або малювати всю..або забити і так іздити
Конкретно сьогодні, кільо рису трохи овочів жінка плов буде варити, мясо пиво хліб.Bob2016 писав:ostin777powers, ну показуй що купив ??
стісняшка, давай давай, хвались, фотки закидайДумаю фотки будуть лишні
Тогда привозные были и их единицы.Потом тут начали продавать в кредиты и т.д и люди набрали слегка но Фиат у нас никто не признает хотя мне лично 500 очень симпатичен,больше Микры.andrewdor писав: в мене колега маг гранде пунто, не памятаю рік, після ДТП не міг продати залишкі нікому.. Прикол в тому що в 2002 це одне авто а в 2003 інше, і нічого взагалі не заміняється.
Рівна пот фотках? зазори?andriy320e30 писав: фотках файна . видно добре відполірували
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість