..видать вже бадяжать

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
унюхавostin777powers писав: Тільки що заправлявсч на окко, коли пістолет витягли...то засмерділо не так як завжди
..видать вже бадяжать
Doktor писав: xxfOxx,
хтось мішає будувати заводи і розвиватись в цьому напрямку?
1. 45% газу власного видобутку
2 відповідно решта імпортуєм
3 в польщі газу вазагалі нема і ціна там аж на 1 грн вища
і тепер подумай чи є в польщі такий гівняний набадяжений газ як в нас?
4 а по яким причинам він подорожчав? бо гравці захотіли як завжди злупити бабала?
антимонопольний комітет за останні роки хоч комусь виписав штраф? чи покарав? ні! тільки був глибоко схвилований і казав, що може краще треба опустити ціну бо вона завищена.
5 за ціни відповіли зверху,а тепер подумай скільки зароляє стоматолог там і тут,а в сша вазагалі лікар який заробляє 100тисяч уо в рік вважається поганим лікарем.
то я маю купляти матеріали за долари,а оцінюють мою працю в гривнях і ниють що то дорого?
я не піарюся,я просто не хочу щоб потім молоді пацани гинули за чужі межигіря.
бо ми всі чудово знаєм як на цьому заробляються мільйони.
і долар чого поліз в верх? які на це причини? знову качельки роблять а як анслідок бідніють мільйони громадян.
Це свічі які рекомендує виробник на газ, і там інше калильне число, якого з вигляду не видно :).xxfOxx писав: щось там різниці ваще не бачу, хіба що в звичайних свічках зазор між електродами більший ніж 0.7 мм.
з японцями що робити???p0var писав:тільки не денсо
а що з денсо не так? денсо, нжк і ще 1-2 фірми в світі всього самі роблять свічкиp0var писав: тільки не денсо
а де там видно в того беру яке взагалі калильне? в описі пусто, крім різниці в зазорі електродів більше різниці не побачив, тому так і відписавButs писав: Це свічі які рекомендує виробник на газ, і там інше калильне число, якого з вигляду не видно :).
Вітаємо в клубі )RULES писав:от і я на пропані. авто поїхало на диво жваво. здається навіть краще ніж на бензині(старі форсунки і т.д.). Трохи невдалий час для встановлення, але думаю ситуація виправиться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість