Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення Dexter » Сер, 21 жовтня 2015, 14:04

Doktor писав:
Dexter писав: бачите під вікном неправильно припарковану тачку - дзвоніть в поліцію, зробіть місто кращим

а ти взагалі пішохід, ти слідкуй за громадським транспортом, там ж сабі неадеквати їздять, вот познімають всіх водіїв будеш пішки ходити.

дурачок, в мене дев'ятка, яка коштує як три твої омеги :D :D

Doktor писав: люди які живуть у самій відсталій країні європи,де навіть цигани живуть краще від нас ,розказують як бути міліонерами і як заробити гроші. і смішно і грішно. рабами були рабами і здохнете

говори за себе, а не за всіх :sing
Work hard! Play hard!

xxfOxx
Ім'я:fOx
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення xxfOxx » Сер, 21 жовтня 2015, 14:32

Doktor писав: не дивно хто написав 4 мільйони доносів на сусідів. тільки потім не плачте якщо за вами будуть спостерігати і радіти.
П.С. доречі в тєму, от на таку гниду чому б не накатати заяву щоб евакуатор забрав?
Я кажу - перепаркуйтесь на одне місце, а воно мені - а от там на початку парковки є ще два місця для паркування :facepalm
Зображення

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 21 жовтня 2015, 14:34

Doktor писав: і смішно і грішно. рабами були рабами і здохнете
:facepalm я так розумію бути не рабом - це говорити як все погано, какати під двері, паркуватись як особа вище, і не платити податки, а потім говорити, що херові дороги?

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 14:52

Dexter писав: дурачок, в мене дев'ятка, яка коштує як три твої омеги
і яка гірша в три рази від омеги,бо думаю ти не будеш рівняти седан бізнес класу з купою електроніки до розробки 80х років, в нас вже є інфернант на то діло :D
а на машину сам заробив?

я не маю нічого проти якщо евакуатор забере мудака який перегородив пів дороги і утворилась пробка на мільярд км, але є такі люди як фокс яким не подобається рендж ровер який стоїть на острівку який нахрєн нікому не впав крім нього,і волга яка там стоїть бо може перд ним його сусід там криво став,от вони будуть дзвонити і викликати,а ви будете платити. так само як на коперника всі з права стоять ціле життя і все ок,нікому не мішає,але там стоїть чогось знак, будуть іти умніки пішоходи і знову будуть викликати евакуатори

я за правосуддя,але не такими методами і не в країні з відсутніми парковками,дорогами, правосуддям,найгіршим рівнем життя і т.д до речі в україні виконується аж 20% судових рішень європейського суду з прав людини!!!! АЖ ЦІЛИХ 20%!!!!карл

як би ми не були на рівні розвитку гіршим від африки, тоді я був би за такі зміни.
хватає ліпити з гавна канфєтку, від того що на горбату дорогу нанесуть розмітку і поставлять 500 камер дорога рівніша не стане.
xxfOxx писав: Нащо тобі машина з зарплатою 3к грн?
Давай рівняти ТО + страхівку + податки на ту стару омегу в Польщі, бо ти хочеш машину купувати там, а платити тут, мабуть у нас ті платежі всі менші ні?
то я типу людина 3 сорту і мені нічого не треба? чи в мене нема дитини і мами яку треба возити? і вирішувати власні справи? чи ти не знаєш для чого людство придумало машини а не їздить на конях?
може давай ще огородом відділи в супермаркетах,для людей 1 сорту,2 гого і 3 ого ?
давай рівняти! отже як би я був громадянином польщі то я б купив омегу за 2000 злотих,техолгяд коштує 100 злотих, страхівка в залежності від віку, ну мені виходить 500 злотих на рік але страхівка з блек джеком і шлюхами а не як в нас,і того при середній зарплаті в польщі 3000 злотих я б міг купити машину(не кусок гавна по імені ваз) за одну зарплату якщо б не мав інших витрат.

тепер давай порахуйємо за скільки часу при середній зарплаті в 3000 грн я б міг купити омегу в нас ? і так омега яка їде 4000уо, + перереєстрація + страхівка

і того виснвок НІКОЛИ , бо тільки за квартиру треба віддати 2000 грн,а поїсти поїздити купити шмоток, піти з двікою на каву ,поїхати до бабусі в село і т.д
Пі по новому

Koya

Повідомлення Koya » Сер, 21 жовтня 2015, 15:04

Doktor писав:
Dexter писав: дурачок, в мене дев'ятка, яка коштує як три твої омеги
і яка гірша в три рази від омеги,бо думаю ти не будеш рівняти седан бізнес класу з купою електроніки до розробки 80х років, в нас вже є інфернант на то діло :D
а на машину сам заробив?

я не маю нічого проти якщо евакуатор забере мудака який перегородив пів дороги і утворилась пробка на мільярд км, але є такі люди як фокс яким не подобається рендж ровер який стоїть на острівку який нахрєн нікому не впав крім нього,і волга яка там стоїть бо може перд ним його сусід там криво став,от вони будуть дзвонити і викликати,а ви будете платити. так само як на коперника всі з права стоять ціле життя і все ок,нікому не мішає,але там стоїть чогось знак, будуть іти умніки пішоходи і знову будуть викликати евакуатори

я за правосуддя,але не такими методами і не в країні з відсутніми парковками,дорогами, правосуддям,найгіршим рівнем життя і т.д до речі в україні виконується аж 20% судових рішень європейського суду з прав людини!!!! АЖ ЦІЛИХ 20%!!!!карл

як би ми не були на рівні розвитку гіршим від африки, тоді я був би за такі зміни.
хватає ліпити з гавна канфєтку, від того що на горбату дорогу нанесуть розмітку і поставлять 500 камер дорога рівніша не стане.
xxfOxx писав: Нащо тобі машина з зарплатою 3к грн?
Давай рівняти ТО + страхівку + податки на ту стару омегу в Польщі, бо ти хочеш машину купувати там, а платити тут, мабуть у нас ті платежі всі менші ні?
то я типу людина 3 сорту і мені нічого не треба? чи в мене нема дитини і мами яку треба возити? і вирішувати власні справи? чи ти не знаєш для чого людство придумало машини а не їздить на конях?
може давай ще огородом відділи в супермаркетах,для людей 1 сорту,2 гого і 3 ого ?
давай рівняти! отже як би я був громадянином польщі то я б купив омегу за 2000 злотих,техолгяд коштує 100 злотих, страхівка в залежності від віку, ну мені виходить 500 злотих на рік але страхівка з блек джеком і шлюхами а не як в нас,і того при середній зарплаті в польщі 3000 злотих я б міг купити машину(не кусок гавна по імені ваз) за одну зарплату якщо б не мав інших витрат.

тепер давай порахуйємо за скільки часу при середній зарплаті в 3000 грн я б міг купити омегу в нас ? і так омега яка їде 4000уо, + перереєстрація + страхівка

і того виснвок НІКОЛИ , бо тільки за квартиру треба віддати 2000 грн,а поїсти поїздити купити шмоток, піти з двікою на каву ,поїхати до бабусі в село і т.д
Мені здається комусь тут треба більше працювати, замість друкувати херню на форумі...
Поляки живуть краще, тому що працюють, а не відпрацьовують години.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 21 жовтня 2015, 15:13

Doktor писав: то я типу людина 3 сорту і мені нічого не треба? чи в мене нема дитини і мами яку треба возити? і вирішувати власні справи? чи ти не знаєш для чого людство придумало машини а не їздить на конях?
знов перекручуєш, питання було в тому - чи ти здатен на ту суму НОРМАЛЬНО утримувати авто, щоб воно було справним і безпечним не тільки для тебе, а я для навколишніх?
Doktor писав: давай рівняти! отже як би я був громадянином польщі то я б купив омегу за 2000 злотих,техолгяд коштує 100 злотих, страхівка в залежності від віку, ну мені виходить 500 злотих на рік але страхівка з блек джеком і шлюхами а не як в нас,і того при середній зарплаті в польщі 3000 злотих я б міг купити машину(не кусок гавна по імені ваз) за одну зарплату якщо б не мав інших витрат.
Сервіс тої омеги в польщі скільки виходить? 500 злотих що то за страхівка?
Бо я бачив чуть інші цифри
""По-друге, необхідно оформити страховку вартістю близько 300 доларів.""
Ітого кожен рік страхівка тільки майже 7 тисяч грн, не рахуючи ТО і сервісу.
Doktor писав: і того виснвок НІКОЛИ , бо тільки за квартиру треба віддати 2000 грн,а поїсти поїздити купити шмоток, піти з двікою на каву ,поїхати до бабусі в село і т.д
то як ти на 1000 в місяць фактично можеш утримувати стару омегу, коли там один ричаг вийде твій бюджет 2-3 місячний? притому треба не їсти і не пити :surprised, додамо ще страхівку 7 штук, ітого цілий рік не їсти не пити, тільки обов’язкові речі для машини зробити, то не враховуючи заправку :facepalm

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 21 жовтня 2015, 15:33

Давайте створимо тему про життя в Україні і за кордоном :shout
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 15:41

xxfOxx, 500 злотих то звичайна страховка,але включає в себе набагато більше виплат ніж наша українська.якщо тобі 25 років то вона обійдеться, ще деше
запчастини в польщі дешевші ніж в нас,харчування теж ,пів машини можна поміняти самому, а по ходовій раз в 100 тисяч з їхніми дорогами заїхати не проблема.
подивись на польські села,там в кожного є машина, в ціновому діапазоні 3000 злотих! + багато поляків їде до нас і ремонтує машини тут,і купує наш бензин.

ну а технічний стан то мої проблеми,і моя відповідальність. так як і кожного з вас
якщо за 2 роки в мене вїхали 5 разів 4 з яких на наших номерах,а я тільки 1 раз бо був не виспаний,то думаю що тут питань нема.
стара вгроблена омега буде в 100 раз безпечніша ніж старий вгроблений жигуль.
а то чи вона перевернеться залежить від прокладки між рулем і сидінням
Koya писав: Мені здається комусь тут треба більше працювати, замість друкувати херню на форумі...
Поляки живуть краще, тому що працюють, а не відпрацьовують години.
українці одна з самих працьовитих націй в світі. і якщо кожен з нас отримував зп за свою роботу хоча б таку я в німеччині то ми б всі давно викидали ще нормальні машини на смітник і брали б з салону.
але працювати ЧЕСНО!!!! не можливо при найбільших в світі податках корупції і всього решту!
чи ти думаєш ми самі бідніші в європі бо погано працюєм? в греції працювати це взагалі відносне слово,бо там тільки відпочивати вміють,так само як в італії, всю найважчу роботу роблять заробітчани. і чомусь італія країна в яку їдуть і про яку мріють =)
Пі по новому

Wasik
Номер:BC77**xx
Подякували: 1 раз

Повідомлення Wasik » Сер, 21 жовтня 2015, 16:47

Doktor писав: якщо за 2 роки в мене вїхали 5 разів 4 з яких на наших номерах,а я тільки 1 раз
:facepalm ШІСТЬ! карл, ШІСТЬ! ДТП за 2 роки :facepalm

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 21 жовтня 2015, 17:00

Doktor, ти далбай0б, свали з теми.
Sad, but true.

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 18:05

Wasik писав: ШІСТЬ! карл, ШІСТЬ! ДТП за 2 роки
5 з яких не по моїй вині? лул, а ще два рази поцарапали мені машину при парковці і втекли.
будеш їздити багато будуть дтп і олені які не вміють їздити.
BOXER, ти завжди можеш мені то сказати в очі, працюєш навпроти
Востаннє редагувалось Сер, 21 жовтня 2015, 18:08 користувачем Doktor, всього редагувалось 1 раз.
Пі по новому

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Сер, 21 жовтня 2015, 18:06

Doktor писав: запчастини в польщі дешевші ніж в нас,харчування теж
То чо ти досі в Україні? Чи кнопкодава в Польші нафіг не треба?
Doktor писав: технічний стан то мої проблеми ... за 2 роки в мене вїхали 5 разів ... стара вгроблена омега
І не стрьомно тобі маму возити в тому кориті?

Треба було в театральний іти, а згодом зніматися у серіалах типу Інтернів (Лобанов звідти якраз твій типаж).

Зображення
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 18:10

g0nzales, а ти звідки знаєш де я їх купую? і чим я займаюсь? чи то може ти зі мною болгарку в руках цілу ніч тримаєш?
g0nzales писав: І не стрьомно тобі маму возити в тому кориті?
колеса не відпадають,поршня з мотора не випадають,я на ній пройшов то в польщі ще якісь запитання?
Пі по новому

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Сер, 21 жовтня 2015, 18:18

Doktor писав: g0nzales, а ти звідки знаєш де я їх купую? і чим я займаюсь?
Ти ж сам тут на форумі росказуєш свою долю :facepalm
Чи маєш Альцгеймера і не пам'ятаєш , що писав раніше?
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 21 жовтня 2015, 18:23

Doktor писав: BOXER, ти завжди можеш мені то сказати в очі, працюєш навпроти
ти так хочеш цього? ;)
Sad, but true.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 21 жовтня 2015, 18:24

Doktor писав: тепер давай порахуйємо за скільки часу при середній зарплаті в 3000 грн я б міг купити омегу в нас ?
та шо ти до тої середньої зарплати прив'язався..
якщо вже так зле що мала зарплата, то може вивчи якусь іншу спеціальність, навчись щось інше робити.. ну толку сидіти на малій зарплаті і мучитися :surprised

Мені от треба євроремонт зробити, толкових майстрів годі найти. А за місяць можна заробити не менше 1000$ якщо працювати.

Або от пробую замовити м'які меблі специфічні, і шось ніяк.. кажуть "ми прорахуєм", "думаємо ви будете дуже задоволені якщо замовите в нас" і т.п. "блаблабла", а після того мовчки пропадають :D отак в нас хочуть працювати.. а потім ниють що грошей нема.

Тому нетреба думати що в нас заробляють тільки програмісти, а всі решта десь "накрали".

В нас робочі спеціальності зараз мають дуже багато шансів нормально заробляти. Подивись скільки новобудов будується.. а це все робочі місця для майстрів-ремонтників і дохід ніякі не 3000 грн.

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 21 жовтня 2015, 18:48

vovka писав: Або от пробую замовити м'які меблі специфічні
скину тобі в пп контакти клієнта свого, попитай їх, кантора немала і вроді серйозні.
Sad, but true.

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 18:57

g0nzales писав: Ти ж сам тут на форумі росказуєш свою долю
бо я не звіздун який розказує, що в нас в країні можна жити кошерно на 3000грн зарплати . і що її хватає повністю на всі потреби. тому кожен крутиться як може, я нікого не осуджую за це.
я поснюю свою позицію на своєму прикладі,бо я не звіздун який тут вміє тільки когось обісрати і радіти цьому. я не привик тикати на когось пальцями.

я пояснюю свою позицію.
1 Якщо людина стала як ідіот на дорозі і авто заваджає проїзду його не можливо обїхати то її потрібно евакуювати . з цим ясно?
2 якщо людина стоїть під знаком але її авто не заваджає проїду то таке авто евакуйовувати не потрібно,оскільки багато ситуацій є спірними як у випадку із фоксом,+ нових парковок в нас не роблять а навпаки їх зменшують. машини ставити десь треба
3 штрафи повинні розраховуватись відповідно мінімальної зарплати в країні,це по моєму справедливо.
4 впровадження камер і автоматичної фікасіції порушень пдр я вважаю недоречним якщо в нас не має достатньої кількості парковок, і якісних доріг,розмітки та іншої інфраструктури. оскільки держава має дбати про своїх громадян, а не думати як їх нагнути (факти про те, що ми одні з найгірших країн в цьому плані у світі я навів вище)

5 я розумію, що форум це форум і в кожного є своя думка,тому здорова дискусія і прехід на особистості треба відрізняти. я в реальному житті дорогу жодному з вас не перейшов,і нікого не кинув на гроші чи не підставив. і всі хто мали зі мною справи не можуть сказати що я їх чимось обідив,а це говорить про мене як про людину.

BOXER, а ти вважаєш, що в твоєму віці ти можеш собі позволити назвати незнайому тобі людину довбойобм не обгрунтувавши це? ти по моєму не в 9 класі в школі щоб так робити. я не маю нічого особисто проти тебе, бо я з тобою ніяких справ немаю, тому я не розумію, що дає підстави тобі кидати мені такі предяви?
ти дорослий мужик і оцінювати людину по її висловлюваннях на форумі якось тупо.
якщо я тобі дійсно перйшов дорогу то я повторюсь ти працюєш навпроти мене,я завжди може тебе вислухати. тому давай в подальшому якось вибирай слова.
vovka писав: та шо ти до тої середньої зарплати прив'язався..
якщо вже так зле що мала зарплата, то може вивчи якусь іншу спеціальність, навчись щось інше робити
в день стоматолг вночі і на вихідні помагаю майстру по кузову робити машини.

щоб щось інше робити треба мати талант до того,я точно не буду фотографом і художноком :-)
і я не з тих людей які не маючи грошей буде сидіти дома, просто я веду до того що в нормальній країні люди не мають крутитись як глисти на сковородці щоб вижити.
Пі по новому

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 21 жовтня 2015, 19:11

vovka писав: якщо вже так зле що мала зарплата, то може вивчи якусь іншу спеціальність, навчись щось інше робити.. ну толку сидіти на малій зарплаті і мучитися
Держава повинна сприяти тому, щоб людина займалась тим що вона вміє, що їй подобається та чого хоче.
Impossible is Nothing

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 21 жовтня 2015, 20:44

Doktor писав: і смішно і грішно. рабами були рабами і здохнете
Ну та. Ті, хто горбатиться в Україні і з своєї мізерної зарплати платять податки і умудряються народжувати дітей, ростити з них патріотів - раби, тупі ніщєброди які не поняли жизнь. А ті, хто повтікали як щурі з корабля лизати зад ляхам за пару злотих в годину і лахати звідти з українців - піпец які горді, вільні, незалежні і самостійні персони :angry
Я б ще зрозумів, якби виїжджали висококваліфіковані працівники і заробляли там хоча б трьошку баксів в місяць. А тішитись тим, що зп в поляка майже така ж яка може бути в працьовитої людини у Львові-тупо.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей