Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

ostin777powers
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення ostin777powers » Вів, 20 жовтня 2015, 22:03

А як на рахунок, зафоткати собі на телефон і кудись там відправити...шоб штраф прислали? Нема такої опції :surprised
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 20 жовтня 2015, 22:04

Разруха не в клозетах, а в головах (С) Профессор Преображенский
Doktor писав: чи микола який краде на заводі два мішка цементу бо в ньгого зп 1500грн такий самий злодій як депутат який краде мільйони доларів?
Именно! Такой же! Потому что, когда такой Мыкола дорывается до депутатства, менталитет у него не меняется, меняется только масштаб.

"Каждый народ имеет ту власть, которую он заслуживает" (С) Власть - это те же выходцы из общества. Откуда там появятся неворующие депутаты, если общество - сплошь и рядом вот такие такие Мыколы?
Doktor писав:тепер питання чому польща живе в 100 раз ліпше ніж ми
Потому что там люди больше уважают людей. И когда из такого общества выходят во власть, то уважения к обществу тоже больше.

Причем себя, кстати, тоже больше уважают. Ты жалуешься на ЗП 1500 грн., 3000 грн. Прожить нельзя и все такое. Вопрос: а зачем соглашаться идти работать на такую зарплату, которая не дает возможности прожить, содержать семью и пр.

Подозреваю ответ, что другой работы нет. Ну так, регистрируй ПП, открывай свой бизнес, чтобы ты не зависел от ЗП, которую тебе предлагают. Будешь зарабатывать столько, сколько ты заслуживаешь. Все будет в твоих руках. Это нормально, в развитых экономиках, 80% - это малый и средний бизнес. Когда работодатели, столкнуться с тем, что на вакансию с 3000 грн, кандидаты не откликаются, потому что предпочли идти в предпринимательство, они вынуждены будут поднимать ЗП. Чтобы это компенсировать есть два сценария:
- поднимать цены на услуги/продукцию, будут увеличиваться налоговые отчисления, что благоприятно для роста экономики, растет количество денег в обороте, ВВП, благосостояние общества и все такое;
- прийдется уменьшать прибыльность до экономически обоснованных, и вместо владельца бизнеса на машине за $100К, и сотрудников добирающихся на общественном транспорте, получим владельца на машине за $40K, и сотрудников на машинах за $15K (вот тебе и уменьшение разрыва между богатыми и бедными, что характерно для развитых экономик).

Что ты сам сделал, чтобы решить свои проблемы? Пока что, мы читаем, что тебе все должны. Работу с высокой ЗП тебе должны. Раз высокой ЗП не дали, то должны дать бесплатную парковку к машине, дешевую растаможку, что еще? Субсидии на зимнюю резину и бесплатные талоны на питание мойку? Это и есть совковый менталитет, о котором говорят *vovka* и *pikach00*. Детский садик, школа, институт, работа по распределению, инженером за 120 рублей, льготная путевка на море раз в год, пенсия. Ни о чем думать и беспокоиться не нужно, партия обо всем позаботилась за тебя. Вопрос, только откуда это все в 24-летней голове, ты же в принципе этого не застал?
Doktor писав: і при тому всьому поляки ниють, що їм погано,бо вони прагнуть до кращих змін!
Т.е. изменения к лучшему достигаются нытьем? Оригинально! :)

Поляки не ноют, они вкалывают. Проедь от Корчовы до Жешува не по автобану. В каждом селе: "бляхи дахове", "опоны", "костки брукове", "автокомис" и пр. Малое предпринимательство на любой вкус и цвет. И судя по опрятным домикам, подстриженным газонами и ландшафтному дизайну, с доходом там все в порядке. Оттуда уже идут налоги, с которых и освещение дорог, и мультифункциональные спортивные площадки (в селах!) и все остальное.

Просто они захотели, взяли и сделали. (прошу не считать рекламной кампанией мэра :)) Что мешает тебе?

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Вів, 20 жовтня 2015, 23:27

azakharchuk, віртуально жму руку, то ж саме хотілось донести 8-)

xxfOxx
Ім'я:fOx
Подякували: 0

Повідомлення xxfOxx » Вів, 20 жовтня 2015, 23:53

azakharchuk, блін чувак, реально зняв з язика, але мені б терпіння не вистарчило стіки написати, згоден на всі 100%
П.С. думаю відповіддю на твоє питання буде "Порошенко, Садовий, і всі ті кровопійці депутати" :D

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Сер, 21 жовтня 2015, 05:00

azakharchuk, +100, все чітко розписав, і розклав по полочкам ;)

Wasik
Номер:BC77**xx

Повідомлення Wasik » Сер, 21 жовтня 2015, 07:11

azakharchuk, повністю підтримую, до останнього слова! :angel

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Сер, 21 жовтня 2015, 08:06

azakharchuk писав: Что мешает тебе?
Этож надо поднять опу и пойти что-то делать.А вдруг не получится или в минуса пойдет?Лучше стабильно 3000 и сидеть ныть как все плохо.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 21 жовтня 2015, 09:03

Доктор, даю бехкоштовну пораду. Тут жалівся директор однієї кантори(https://www.facebook.com/profile.php?id ... 83&fref=ts) що 22 бакси за годину для роботи фотографа то забагато. Запропонуй дешевше. Наприклад 15. Фотік взяв і вперьод, бабки на кармані.

САХАР

Повідомлення САХАР » Сер, 21 жовтня 2015, 09:18

pikach00 писав: Фотік взяв і вперьод,
Надо уметь фотографировать и как минимум закончить курсы.Потом себе в убыток пару торжеств сфотографировать и чтоб людям понравилось и начали рекомендовать.У меня к знакомому фотографу очередь на несколько месяцев и свадьбу пофоткать от 300-до 500долл.но это профи.Опять же надо выучится и вложить деньги в хорошую аппаратуру которая может стоить поболе машины.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Сер, 21 жовтня 2015, 09:20

САХАР, да хто спорить? Дохтор от скільки років в медунівері провів, а толку? Тільки ниє тепер. Краще би на фотокурси пішов :D

Але там людина шукала НЕпрофесійного фотографа. Треба було йому на 3 години. Навіть якщо 10 баксів в годину = 690 грн на карман.

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 21 жовтня 2015, 11:04

А шо потрібно шоб відкрити малий бізнес????
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Петро

Повідомлення Петро » Сер, 21 жовтня 2015, 11:05

І чи шось з того получиться в сьогоднішній момент
xenum.ua

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Сер, 21 жовтня 2015, 11:18

Треба мати "тєму", яка буде приносити дохід: якісь продукти, чи послуги, чи аксесуари, тощо. Чим меньше народу знає про "тєму" до старту бізнесу, тим краще, тому ніхто публічно про неї не говорить.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

САХАР

Повідомлення САХАР » Сер, 21 жовтня 2015, 11:19

Петро писав: А шо потрібно шоб відкрити малий бізнес????
Ну как минимум голову и зарегистрировать ПП.

ostin777powers
Ім'я:Остап

Повідомлення ostin777powers » Сер, 21 жовтня 2015, 11:19

Петро писав: А шо потрібно шоб відкрити малий бізнес????
ідея, в першу чергу :D
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Сер, 21 жовтня 2015, 11:41

Даю ідєю.
Підійдіть в любий фітнесцентр, там купа людей типу мене яким хочеться(і потрібна вона) здорову їжу, але лінь або нема хисту щоб готувати. Я би підписався на харчування типу такого(по львівським цінам звісно, а не зажраним київським) http://shpinat.in.ua/

Петро

Повідомлення Петро » Сер, 21 жовтня 2015, 12:02

g0nzales писав: Чим меньше народу знає про "тєму" до старту бізнесу, тим краще, тому ніхто публічно про неї не говорить.
треба питатись в когось по пяні,тоді розкажуть :D
xenum.ua

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 21 жовтня 2015, 12:03

pikach00, гівно а не здорова їжа :D , бо сала шпондерів і полядвиці нема...а вареників з борщем :surprised теж нема......меню для нарцисів :D
Impossible is Nothing

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Сер, 21 жовтня 2015, 12:08

ну крім підпіжджування як завжди ніхто нічого не написав розумного,піди відкрий,піди зароби,то ідіть, чого не йдете? клавою тикати краще?
Dexter писав: дешеві машини в Польщі то міф, там дешевий хіба старий шрот. попробуй порівняти машини 2009-2011 років випуску в Україні і Польщі, ціни майже одинакові
та та міф,для тебе хай буде ти в польщі то ніразу не був. я краще буду на омезі за 1000 уо їздити а ти собі купи 09 за 3000уо і радій життю.
мені не треба зараз машини 13 року,я залюбки поїжджу на машині 2000року.
Dexter писав: дешеві машини в Польщі то міф, там дешевий хіба старий шрот. попробуй порівняти машини 2009-2011 років випуску в Україні і Польщі, ціни майже одинакові
ну добре ти особисто скільки зароляєш? чи зарплата в 5000грн (210 уо) позволяє в наш час повноцінно існувати?
САХАР писав: Пересмотри свой образ жизни.Хочеш зарабатывать больше-готов недосыпать ночами или спать по два три часа,
так можна і в гулаг піти,чого ні,а нирку продати не хочеш? ясвоє не досипаю і недосипав. тільки скільки років ти так проживеш? і хто буде потрахувати твою жінку і доглядати дитину якщо ти будеш тільки працювати і спати?

Эвакуаторы начали забирать-цена космос. :-) Кто увидел идиотов звоните и наблюдайте как их наказывают :-)
не дивно хто написав 4 мільйони доносів на сусідів. тільки потім не плачте якщо за вами будуть спостерігати і радіти.
Dexter писав: бачите під вікном неправильно припарковану тачку - дзвоніть в поліцію, зробіть місто кращим
а ти взагалі пішохід, ти слідкуй за громадським транспортом, там ж сабі неадеквати їздять, вот познімають всіх водіїв будеш пішки ходити.
azakharchuk писав: Именно! Такой же! Потому что, когда такой Мыкола дорывается до депутатства, менталитет у него не меняется, меняется только масштаб.
тобто микола винний що він не має що їсти ,ясно панятно.
azakharchuk писав: Причем себя, кстати, тоже больше уважают. Ты жалуешься на ЗП 1500 грн., 3000 грн. Прожить нельзя и все такое. Вопрос: а зачем соглашаться идти работать на такую зарплату, которая не дает возможности прожить, содержать семью и пр.
по твоїй версії наша країна найбідніша в європі через те, що в службі зайнятості кишіє вакансіями 1000уо + а ми невдячні скоти не хочемо працювати?
Знову казка піди і найди? це рівень розмови на 10 клас?
azakharchuk писав: Ну так, регистрируй ПП, открывай свой бизнес,
як ти собі уявляєш відкрити свій бізнес людині яка не має за що піти в ресторан з жінкою? який бізнес? де взяти гроші на той бізнес? ти впевнений, що він буде успішний? то давай відмінимо всі професії і всі відкриють бізнес. нащо взагалі в університеті вчитись? це знову расказ піди і відкрий , дит садок.
azakharchuk писав: Т.е. изменения к лучшему достигаются нытьем? Оригинально! :)
ну то добре всі люди які були на майдані гавнарі і нитіки по твоїй логіці? чи ти не знаєш з чого все починається і як наростають протестні настрої? як раз з ниття на кухні!

Зображення
Якщо пан Яценюк наполягає на тому, щоб тарифи ЖКГ в Україні були на європейському рівні, то йому варто адекватно їх розраховувати : не по грошовому номіналу, а по коефіцієнту співвідношення доходів до розміру тарифів ЖКГ.

яскравий приклад того як все робиться в україні.

Україна посідає перше місце у списку найбідніших країн Європи з добробутом пересічного дорослого у 1437 доларів.

Про це свідчать дані рейтингу швейцарського банку Creduit Suisse.
Другу сходинку посідає Білорусь з $1551, третю - Молдова з $3104. У дослідженні уточнюється, що дані за країнами Східної Європи досить обмежені, тож цифри можуть відрізнятися від реальних.
Лідером рейтингу є Швейцарія, де середній статок дорослого складає $576 тисяч. За нею йдуть Ісландія, Норвегія, Велика Британія, Швеція та Люксембург, у яких статок дорослого громадянина вище 300 тисяч доларів.

576 тисяч блядо доларів доходу в рік на одну людину!!!! а ми з вами є ніщєбродами , з 1437 уо і то ця цифра явно завищена, от коли ми дойдем до хоча би половини того що є в швейцарії то будете розазувати тут заумні історії про піди відкрий свій бізнес і піди зароби :facepalm

люди які живуть у самій відсталій країні європи,де навіть цигани живуть краще від нас ,розказують як бути міліонерами і як заробити гроші. :facepalm і смішно і грішно. рабами були рабами і здохнете
Пі по новому

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 21 жовтня 2015, 12:35

Doktor писав: та та міф,для тебе хай буде ти в польщі то ніразу не був. я краще буду на омезі за 1000 уо їздити а ти собі купи 09 за 3000уо і радій життю.
мені не треба зараз машини 13 року,я залюбки поїжджу на машині 2000року.
Нащо тобі машина з зарплатою 3к грн?
Давай рівняти ТО + страхівку + податки на ту стару омегу в Польщі, бо ти хочеш машину купувати там, а платити тут, мабуть у нас ті платежі всі менші ні?
Doktor писав: тобто микола винний що він не має що їсти ,ясно панятно.
нащо перекручувати? Микола винний бо не шукає можливості заробити, а краде, от і все, і про то й написано.
Doktor писав: не дивно хто написав 4 мільйони доносів на сусідів. тільки потім не плачте якщо за вами будуть спостерігати і радіти.
я вважаю що евакуатори - це правильно, раз якесь путіноподібне клало на всіх і запаркувалось з порушеннями, то чого я його маю жаліти? :surprised
П.С. от ти кажеш що місто має збудувати парковки, ок, тоді з сторони міста, я б в тебе вимагав отримання дозволу на купівлю авто, і довідки, що ти можеш те авто утримувати, так би було справедливо ні?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей