А ти я бачу америку відкрив. Спеціаліст по тачках

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
плюсуюсь. особисто бачив, що T5 транспортер при 90км\год на 5-ій передачі їсть менше ніж на 6-ійandrewdor писав: Тобто при 1200 обертів 6 л, а при 1500 5 літрів.
Всем кроме тех что на них ездятpikach00 писав: вже давно відомо про шевролетівський 1.8.
Это ты про ручку прочитал.У тебя же стоит вроде ДСЖ которая разработана под стиль езды многих проффесионалов и сама знает как переключать передачу и когда,тут можна только поигратся с стилем езды.andrewdor писав: Вичітав, що в кожного мотора є свої оберти, не напишу точно, але щось повязане з обертовим моментом, на яких буде найменше споживання, при чому меньші оберти не означає менший розхід. Тобто при 1200 обертів 6 л, а при 1500 5 літрів.
спорт це спорт "л" це понижена, зовсім різні режими. яким чином воно допомагає економити?g0nzales писав: рухаючись у пробці, включити режим "спорт", або "L"
Где он тут днем будет разгонять так?В новых районах и то если ситуация позволит.Каждый какой найдет для себя стиль так и будет заправляться.deler1um писав: Ну в мене знайомий на ЛАносі 1.5 казав що переключає сугубо на 3.5+ обертів, і від того по місту 8-9. І кому вірити...
при такій середній швидкості може бутиandrewdor писав: 16,5-17,5л середня швидкість 13-14км.
не зовсім так, спорт режим не означає що кожна передача в будь якому випадку буде крутитись до відсічки. перемикання буде відбуватись лише на трохи вищих обертах і все....ще є нюанси, але багато писати.g0nzales писав: в режимі "спорт" передачі переключаються тоді, коли оберти досягають відсічки (або троха нижче), відтак рухаючись в пробці коробка постійно буде на першій передачі (аналог режиму "L").
Питання до проффффесора. А як в такому випадку економити на АКПП? по всіх відомих рекомендаціях я знаю що виключати передачу не бажано, не на P ні на N, Що я і ніколи не роблю.САХАР писав:В пробке когда стоиш даже на дизеле переместив ручку с Д на П сразу слышно как движке легче стает,там пол литра там пол литра и выйдет по божески 12 литров.Но это надо активно переключатся а не сидеть с ногой на тормозе.
коли затяжна пробка і треба довго стояти з ногою на гальмах, щоб не перегрівати акпп, рекомендують переводити важіль в режим N або Pdeler1um писав: по всіх відомих рекомендаціях я знаю що виключати передачу не бажано, не на P ні на N, Що я і ніколи не роблю.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей