kolts18, точно від свічок троїть? може в чомусь іншому причина?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Felix писав: xxfOxx, братушаня, ти хоть і по япошках, але я тібе такі порекамендую успакоїтса і не напрягатса жостка в діскусії етойпоберіги нерви
![]()
калильне число яке? попробуй на 1 вище поставити ніж на бензині, ну або рекомендовані для газу з таким же калильним (як правило то ірідієві, вони дорожчі, тому простіший / дешевший варіант калильне свічок збільшити)kolts18 писав: Народ шо може вбивати свічки, на денсо тт відїздив 1000км., машина почала троїти, поміняв на ngk відїздив 100 км машина почала підтроювати, не знаю шо може вбивати так свічки. Ланос газ\бензин 4 покол.
а можна детальніше? бо в мене 11. а для газу???xxfOxx писав: калильне
не не, неможна менше ставити, ти що - температура згорання газу вища, а калильне - це якраз і є температура коли почнеться неконтрольоване згорання, тому походу треба або таке ж, або вище, але ніяк не вище калильне число. Бріск - денсо різниці нема.kolts18 писав: Точно. на денсовських таке саме було, поміняв, пропало. Мені наоборот на базарі порадили з меншим. Вже не знаю що робити. буду брати пробувати для газу ставити. Попробую BRISK
http://amastercar.ru/articles/electrica ... r_10.shtmlGVolodudmur писав: а можна детальніше? бо в мене 11. а для газу???
я шось запутався, можеш глянути- десь друга третина сторінкиxxfOxx писав: ну якось так, в загальному калильне має бути точно не менше,
причому тут реклама?Sviatoslav писав: Питання до людей, хто юзає пропан більше одного року в Україні: на якій АЗС у Вас був найкращий розхід пального LPG? Досвід кожен нехай свій напише (чесно). Дякую.
Знайди тут рекламу (заборонено читати людям слабким на рекламу) xxxf0x![]()
![]()
то бздура повна написана, боGVolodudmur писав:
про "Следует выбирать свечи с более низкими калильными числами, чтобы компенсировать повышенные рабочие температуры в камере сгорания"
дякую, я поняв, якщо в мене 11 то нормально для газу буде 12.xxfOxx писав: Тому +1 до калильного мало б бути норм.
можеш чуть менший зазор зробити, теж рекомендують таке.GVolodudmur писав: дякую, я поняв, якщо в мене 11 то нормально для газу буде 12.
мабуть поки, що лишу так як є.
маю старі свічки попробую, а ти собі таке робив?xxfOxx писав: рекомендують таке.
мав NGK, калильне 20, зазор 1.1 рекомендовано для мотора, як ставив то зазор до 0.7 зменшував. Потім поміняв на ірідієві Denso VKA20, то зразу було відчутно що машин по іншому їде. Поки що пробіг на тих свічках 7 тисяч, дуже нічого не скажу.GVolodudmur писав: маю старі свічки попробую, а ти собі таке робив?
в смислі? ірідієві зразу мають менший зазор? чи шо? і шо значить по-іншому їде - тіпа 20 канєй добавилося?xxfOxx писав: Потім поміняв на ірідієві Denso VKA20, то зразу було відчутно що машин по іншому їде.
Расход везде одинаковый. Я если еду на большие расстояния тупо резину перекачиваю но в пределах розу много на .03-.02 атмосферы и все чики-пики. На БРСМ немного грязные фильтра а так все нормально. Проездил на газу ВАЗ 21104 --55000 км а на ХЮНДАЙ 70000 км все ОК.Sviatoslav писав:Питання до людей, хто юзає пропан більше одного року в Україні: на якій АЗС у Вас був найкращий розхід пального LPG? Досвід кожен нехай свій напише (чесно). Дякую.
Знайди тут рекламу (заборонено читати людям слабким на рекламу) xxxf0x![]()
![]()
Про менший зазор не знаю, сам електрод тонший, і так не псується плюс іскра сильніша через той електрод, по відчуттям на тому ж газі ріки з іншими свічками стала машина ліпше їхати, не 20 але 5 точно.Felix писав: в смислі? ірідієві зразу мають менший зазор? чи шо? і шо значить по-іншому їде - тіпа 20 канєй добавилося?
Ти не запутався, для газу треба холоднішу свічку на одну позицію. Якщо стоять 11, то треба 10.GVolodudmur писав:я шось запутався, можеш глянути- десь друга третина сторінкиxxfOxx писав: ну якось так, в загальному калильне має бути точно не менше,
http://www.propan.ru/forum/viewtopic.php?p=6745
про "Следует выбирать свечи с более низкими калильными числами, чтобы компенсировать повышенные рабочие температуры в камере сгорания"
То вже я запутавсяTopic_40 писав:Ти не запутався, для газу треба холоднішу свічку на одну позицію. Якщо стоять 11, то треба 10.GVolodudmur писав:я шось запутався, можеш глянути- десь друга третина сторінкиxxfOxx писав: ну якось так, в загальному калильне має бути точно не менше,
http://www.propan.ru/forum/viewtopic.php?p=6745
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість