Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Доктор, наші люди просто не розуміють по-іншому.
П.С. суджу суто по собі: раз евакуатор чуть не забрав машину в центр. частині міста, заплатив штраф за неправильну стоянку - більше я там ніколи не паркуватимусь ))))))
П.С. суджу суто по собі: раз евакуатор чуть не забрав машину в центр. частині міста, заплатив штраф за неправильну стоянку - більше я там ніколи не паркуватимусь ))))))
-
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
vovka, порядок це коли,зробили дороги,зробили парковки,нанесли розмітку, побудували автобани, а тоді запровадили систему штрафів,а не навпаки. коли не порушити ти не можеш бо в нас все добре тільки на папері 

Пі по новому
-
бо пан садовий замість того щоб ти мав де припаркуватись краще побудує ще 5 готелів. і велодоріжок . Коли львів будували 750 років назад ніхто не думав що буде така кількість машин,тому сучасні правила аж ніяк не можуть діяти в центральній частині міста, на коперника машини які стоять збоку завжди під знаком комусь мішають? ні, то чому там заборонене паркування? а просто так і таких вуличок є маса!Vasiliyyy писав: П.С. суджу суто по собі: раз евакуатор чуть не забрав машину в центр. частині міста, заплатив штраф за неправильну стоянку - більше я там ніколи не паркуватимусь ))))))
Пі по новому
- Vasiliyyy
Ігор, якщо всі паркуватимуться, скажімо в центрі по принципу "а де я маю стати", то там ніхто не зможе пройти чи проїхати.
Тепер мені як треба в центр, то я паркуюся десь в бічних вулицях Личаківської, чи в районі Міленіуму, чи на Шевченка (вище церкви Анни) - залежно від того, куди мені треба, і топаю ножками кілометр-два.
А інші хочуть паркуватися прямо біля місця призначення, бо пройтися їм впадло. Краще створити незручності іншим учасникам руху і звинуватити у всьому Садового ...
Тепер мені як треба в центр, то я паркуюся десь в бічних вулицях Личаківської, чи в районі Міленіуму, чи на Шевченка (вище церкви Анни) - залежно від того, куди мені треба, і топаю ножками кілометр-два.
А інші хочуть паркуватися прямо біля місця призначення, бо пройтися їм впадло. Краще створити незручності іншим учасникам руху і звинуватити у всьому Садового ...
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Doktor писав: В цій країні ніколи не буде добра, бо наші люди самі хочуть диктаторського режиму , хочуть поліцейської держави 500 тисяч камер чим подовші кийки і чим побільші штрафи. А потім раз в 10 років роблять майдан і все по новій.
що з людьми зробив довбаний совок...
Про вільні місця для паркування в центрі це чистої води висер тих хто там буває на вихідних.

Що ти мелеш?
Порядку не буде якщо люди будуть срати, ой пардон паркуватись і робити все що їм заманеться там де цього робити неможна. Чим тобі камери не вгодили? тим що буде документальне підтвердження твого правопорушення? Що ніхто не зможе сказати ти таке зробив, хоч насправді нетак?
Нє ну я офігіваю, давайте будем паркуватись не неможна, не платити податки - а як за те випишуть штраф то кричати - патріотів ущемляють, міліцейська держава, зрада?
vovka писав: Doktor написав:
що з людьми зробив довбаний совок...
В Європі тоже совок всюда був ?
Це називається порядок.

я так розумію ти зупинився в дозволеному місці, не порушував ніяких правил, а приїхали рекетири і забрали машину просто так ?Andriy01 писав: Он мені раз забрав машину евакуатор. Не тому, шо я заважав руху, а тому, що досить легко і зручно було там її повантажити.
Хоча написали, що моя машина "створювала перешкоду руху".
А потім ще й не віддавали машину, поки не оплачу за евакуатор, парковку.
Примусили заплатити неринкову ціну за це.
Такий-собі узаконений рекет.
- xxfOxx
в нас індивіди (людьми то назвати важко) порушують все, що тільки можна, притому знають, що порушують, але в них є відмазка - і вважається що то все норм.Vasiliyyy писав: Доктор, наші люди просто не розуміють по-іншому.
ти в центрі живеш так? Давай продай хату свою по 50 баксів за метр, на її місці збудують паркінг, а по 50 баксів - щоб та парковка могла себе окупити, бо по 1000 вона себе не окупить ніколи.Doktor писав: vovka, порядок це коли,зробили дороги,зробили парковки,нанесли розмітку, побудували автобани, а тоді запровадили систему штрафів,а не навпаки. коли не порушити ти не можеш бо в нас все добре тільки на папері
о то не тільки Порошенко, а й садовий винуватий, що понакупляли автомобілів, а до парковки ніхто не хоче перейти, хоче дупу під підїзд, і щоб безкоштовно, пофіг що комусь заважає та машина, пофік що з 2х смуг роблять 1, а потім - о то всьо садовий винуватий бо пробки в центріDoktor писав: бо пан садовий замість того щоб ти мав де припаркуватись краще побудує ще 5 готелів. і велодоріжок . Коли львів будували 750 років назад ніхто не думав що буде така кількість машин,тому сучасні правила аж ніяк не можуть діяти в центральній частині міста, на коперника машини які стоять збоку завжди під знаком комусь мішають? ні, то чому там заборонене паркування? а просто так і таких вуличок є маса!

+100500, тре під сам магазин/квартиру підїхати, а ще ліпше як би взагалі на поверх під двері.Vasiliyyy писав: Ігор, якщо всі паркуватимуться, скажімо в центрі по принципу "а де я маю стати", то там ніхто не зможе пройти чи проїхати.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Садовий не будує готелів. Їх будують інвестори щоб заробляти гроші.Doktor писав: о пан садовий замість того щоб ти мав де припаркуватись краще побудує ще 5 готелів
Коли паркінг стане прибутковим то з'явиться інвестор і побудує тобі 100 поверховий паркінг ))
Місто може тільки організовувати паркінги на наявних вулицях, і збирати там гроші. І немалі гроші якщо це центр.
А щоб з бюджету тратити гроші на будівництво якогось завідомо збиткового паркінгу.. Ну вибачте, в бюджеті є важливіші статті витрат які потрібні всім людям, а не тільки тим хто хоче їхати в центр на авто, та й не потрібно коштом бюджету провокувати в центрі ще більше автомобілів (більше паркінгів - більше пробок, бо всі будуть знати що от мол якщо біля Добробуту є паркінг на 100500 машин, то туда треба їхати. Але ті 100500 машин щоранку мають доїхати до того паркінгу якимись дорогами, і щовечора виїхати. А це колапс

Як тільки в нас всі вже НАЯВНІ паркомісця в центрах будуть платні, і з прогресивною шкалою (перша година 4 грн, друга 8, третя 20 і т.п.) то місце в центрі дивним чином появиться і значно більше людей зможе запаркуватися на годинку і вирішити свої справи, а не лишати там своє тачило на весь робочий день

- xxfOxx
Кілька сторінок назад був один жип
От тепер там другий
таке враження що то повні далб.....[цензура] купують джипи

Кілька днів перед тим там порш стояв
viewtopic.php?p=1373212#p1373212
От тепер там другий

Кілька днів перед тим там порш стояв
viewtopic.php?p=1373212#p1373212
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
шо ти хочеш від людини яка їздить не Омезі б на польських бляхах, не виїзджає в Польщу, паркується під знак ("бо де я маю стати") і миє машину під під'їздом, бо 70 грн за мойку - це грьобаний совок, диктаторська державаxxfOxx писав: Нє ну я офігіваю, давайте будем паркуватись не неможна, не платити податки - а як за те випишуть штраф то кричати - патріотів ущемляють, міліцейська держава, зрада?
Work hard! Play hard!
- xxfOxx
ну десь так виходить, але він правий - поки так буде нічого не поміняється і це печально, чомусь всі думають, що їм хтось щось винен, а вони нікому, тут той випадок - коли пам’ятають тільки про свої права, а про обов’язки "забувають".Dexter писав: шо ти хочеш від людини яка їздить не Омезі б на польських бляхах, не виїзджає в Польщу, паркується під знак ("бо де я маю стати") і миє машину під під'їздом, бо 70 грн за мойку - це грьобаний совок, диктаторська держава
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
xxfOxx, найсмішніше те, що чуєш крики "ЗРОБІТЬ НОРМАЛЬНУ ПАРКОВКУ В ЦЕНТРІ" від власника авто-привида - просрочених польських блях
ось так і живем

ось так і живем
Work hard! Play hard!
-
коментувати ту груду бредятіни і терпілова навіть не маю бажання, походу тут на форумі тусуються одні психопати лсдшники які живуть в паралельній реальності
Dexter, нагадуєш дівчинку істеричку яка показує пальцем на когось в класі і біжить ябіднічати. тобі взагалі не пофіг до мене? походу крім клави і як когось пообсирати більше нема чим зайнятись? моя омега це явно краше ніж ти пішки
я впевнений на 100% що якщо я б копнув під любого з активних пісатілєй правидників то викопав б дуже багато чого.
і я взагалі не розумію цієї писанини тут,якщо ви такі супір гіроі то чого ви замість того щоб іти в поліцію,чи ходити нічним патрулем на варті засираєте форум ?
дуже часто на варті 1 вишиватники завжди бушують, а потім хтось один уявляє себе полісменом і ми спосетрігаєм пост : я підійшов і сказав,що так не можна,а мені дали в морду і послали найух
Vasiliyyy, так чим машини які припарковані на коперника тобі мішають? а де їм паркуватись на стовпах?
а ти коли таксі викликаєш то чого викликаєш під хату? А коли на автобусі їдеш то чого виходиш на найближчій зупинці? аобі сідаєш на потрібний маршрут? давай пішочком. Бо помоєму люди як раз і машину для того купують щоб на ній їздити .
а там де джип стоїть то там вниз сходи ідуть? чи просто кусок непотрібного тротуару?
а до чого тут окупить чи не окупить? ти платиш НАЙБЛЬШЕ В СВІТІ ПОДАТКІВ!!!!! ДЕРЖАВА МАЄ БУДУВАТИ ПАРКОВКИ ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ і вони не мають бути прибуткові!!!! бо держава має дбати за своїх громадян, а не думати, що прибутково а, що ні! це з твоїх грошей зроблено, а не особисто з коштів пана порошенка чи садового!

можеш приїжати на заправку і таким чином купувати бензин, тоді точно машин стане менше, а якщо ходити з автоматом по вулиці і розстрілювати по черзі людей то і вулиці будуть пусті. буде краса і порядокvovka писав: Як тільки в нас всі вже НАЯВНІ паркомісця в центрах будуть платні, і з прогресивною шкалою (перша година 4 грн, друга 8, третя 20 і т.п.) то місце в центрі дивним чином появиться і значно більше людей зможе запаркуватися на годинку і вирішити свої справи, а не лишати там своє тачило на весь робочий день
Dexter, нагадуєш дівчинку істеричку яка показує пальцем на когось в класі і біжить ябіднічати. тобі взагалі не пофіг до мене? походу крім клави і як когось пообсирати більше нема чим зайнятись? моя омега це явно краше ніж ти пішки
я впевнений на 100% що якщо я б копнув під любого з активних пісатілєй правидників то викопав б дуже багато чого.
і я взагалі не розумію цієї писанини тут,якщо ви такі супір гіроі то чого ви замість того щоб іти в поліцію,чи ходити нічним патрулем на варті засираєте форум ?
дуже часто на варті 1 вишиватники завжди бушують, а потім хтось один уявляє себе полісменом і ми спосетрігаєм пост : я підійшов і сказав,що так не можна,а мені дали в морду і послали найух

Vasiliyyy, так чим машини які припарковані на коперника тобі мішають? а де їм паркуватись на стовпах?
а ти коли таксі викликаєш то чого викликаєш під хату? А коли на автобусі їдеш то чого виходиш на найближчій зупинці? аобі сідаєш на потрібний маршрут? давай пішочком. Бо помоєму люди як раз і машину для того купують щоб на ній їздити .
а там де джип стоїть то там вниз сходи ідуть? чи просто кусок непотрібного тротуару?
а до чого тут окупить чи не окупить? ти платиш НАЙБЛЬШЕ В СВІТІ ПОДАТКІВ!!!!! ДЕРЖАВА МАЄ БУДУВАТИ ПАРКОВКИ ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ і вони не мають бути прибуткові!!!! бо держава має дбати за своїх громадян, а не думати, що прибутково а, що ні! це з твоїх грошей зроблено, а не особисто з коштів пана порошенка чи садового!
ну та а для чого вкладати гроші якщо можна перекрити вулицю і лупити собі в кишеню бабало,бо я щось не помічаю щоб з назбираних з парковок грошей збодували якусь нову парковку.vovka писав: Місто може тільки організовувати паркінги на наявних вулицях, і збирати там гроші. І немалі гроші якщо це центр.
ти попробуй відкрий в центрі ресторан чи готель без відкату,чи без співвласника який працює в міськ раді,я працював в цій сфері тому знаю як це все організовано.vovka писав: Садовий не будує готелів. Їх будують інвестори щоб заробляти гроші.
Пі по новому
-
ти явно якийсь по житті походу обіжений,якщо хочеш машину на польських бляхах то давай я тобі з тим поможу, хватає завидуватиDexter писав: найсмішніше те, що чуєш крики "ЗРОБІТЬ НОРМАЛЬНУ ПАРКОВКУ В ЦЕНТРІ" від власника авто-привида - просрочених польських блях
ось так і живем
Пі по новому
- Vasiliyyy
Ігор, ну нашо таке виписувати?Doktor писав: ти платиш НАЙБЛЬШЕ В СВІТІ ПОДАТКІВ!!!!!

-
Vasiliyyy, бо я хоча би чимось в тому житті цікавлюсь крім клацанням клави на форумі лтк
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%BD%D0%B8
Гірших від України у світі немає. -цитата з колонки порівння
ми передостанні з кінця! а останні білоруси!
так і переможемо,коли власні громадяни задоволенні перебуванням в анальній жопі
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%BD%D0%B8
Гірших від України у світі немає. -цитата з колонки порівння
ми передостанні з кінця! а останні білоруси!
так і переможемо,коли власні громадяни задоволенні перебуванням в анальній жопі
Пі по новому
- Vasiliyyy
Ігор, кинь робоче посилання, цікаво - що там.
- xxfOxx
походу тобі пишуть, що ти порушуєш закон, а ти "небачиш" в своєму оці колоду, але вимагаєш парковку.Doktor писав: ти явно якийсь по житті походу обіжений,якщо хочеш машину на польських бляхах то давай я тобі з тим поможу, хватає завидувати
ну ти ж не розмитнив машину - чи не так? то які податки заплатив? Страховка є польська чи наша?Doktor писав: ти платиш НАЙБЛЬШЕ В СВІТІ ПОДАТКІВ!!!!!
Правила ДР порушуєш при паркуванні?
- Bohdan
Мене також не влаштовує робота евакуаторів у Львові. Їх має бути в разів десять більше. [цензура] ті інваліди які не можуть пройтись лишніх пару сотень метрів а стають тутво бо їм так тре. А винуваті всі, Порошенко, садовий, путін тільки не бидло яке клало на пдр і на інших учасників руху. Нема парковок?-їдь на маршрутці, трамваї, велосипеді, іди пішки і т.д. Нема грошей на машину з нормальними номерами-не хер нити що митниця якось не так працює.
- Vasiliyyy
Доктор, щодо податків: може у нас їх і найбільше (за кількістю), але ти ж не платиш їх всіх. А щодо податкового навантаження на конкретного громадянина - ми далееко не найбільше платимо. Тому на плутай понять і не вводь в оману інших.
П.С. Я не вважаю, що у нас все кльово, просто як щось пишеш, то називай речі своїми іменами.

П.С. Я не вважаю, що у нас все кльово, просто як щось пишеш, то називай речі своїми іменами.

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
а нафіга там стільки того острівка непонятного призначення? там хтось ходить? там шось росте? ні, ні
значить це виділене паркінг місце для джипів
мав би Рейнджа, тоже б там став
значить це виділене паркінг місце для джипів
мав би Рейнджа, тоже б там став

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей