Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
-
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Черги через поляків які помало все роблять.
А ті люди які там їздять за товаром чи возять сигарети тупо з того живуть, ніхто б туди не їздив як би була в нас нормальна держава. Це адська праця , ті хто думає що це легко, вперед на кордон.
Ви дивуєтесь чого нас не розуміють міліонери, але ви самі ж не розумієте бідніших за себе людей, так і живемо
А ті люди які там їздять за товаром чи возять сигарети тупо з того живуть, ніхто б туди не їздив як би була в нас нормальна держава. Це адська праця , ті хто думає що це легко, вперед на кордон.
Ви дивуєтесь чого нас не розуміють міліонери, але ви самі ж не розумієте бідніших за себе людей, так і живемо
Пі по новому
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
А ше поляки люблять хербату починати пити внгчі коли перед гими одна машина на таксфрі))))))) півгодини пють
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Bohdan
Отут я на 100500% НЕзгідний. Навіть якщо в нас середня зп буде 1000 у.о. все одно будуть ті, кому простіше закинути пару блоків контрабасу, перегнати пару корчів, скрутити пробіг і втулити якомусь лоху в Україні ніж сидіти з 9 до 18 на роботі кожен день, чи працювати на полі. І "нормальність" держави тут ні при чому. Чи може Порошенко має особисто приїхати в кожне прикордонне село і дати кожному по 10 тик зелені?Doktor писав: А ті люди які там їздять за товаром чи возять сигарети тупо з того живуть, ніхто б туди не їздив як би була в нас нормальна держава.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Bohdan, краще не чіпай того стоматолога 

-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
доречі дуже добре тупо живутьDoktor писав:

- Петро
ага,то ви хочете сказати шо якшо я маю карточку мрг то я контрабандист????
через деякі корчі грьобані з пердаками на пів границі ми мусимо стояти деколи до півночі шоб додому виїхати

і потім пальци веєромBohdan писав: все одно будуть ті, кому простіше закинути пару блоків контрабасу, перегнати пару корчів, скрутити пробіг і вту

через деякі корчі грьобані з пердаками на пів границі ми мусимо стояти деколи до півночі шоб додому виїхати

xenum.ua
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
то я контрабандист????
ясно. понятно.ми мусимо стояти деколи до півночі

-
та не сміши мене,я тоже возив, знаю, що то і з чим їдять. ти там працюєш на каву і на штрафиПетро писав: доречі дуже добре тупо живуть

не так то просто як ти думаєш, схватиш пару штрафів і постоїш 8 годин в черзі і зрозумієш, що краще б за 1000уо працював на полі!Bohdan писав: Отут я на 100500% НЕзгідний. Навіть якщо в нас середня зп буде 1000 у.о. все одно будуть ті, кому простіше закинути пару блоків контрабасу, перегнати пару корчів, скрутити пробіг і втулити якомусь лоху в Україні ніж сидіти з 9 до 18 на роботі кожен день, чи працювати на полі. І "нормальність" держави тут ні при чому. Чи може Порошенко має особисто приїхати в кожне прикордонне село і дати кожному по 10 тик зелені?
тим більше більшість людей там возить товар і на тому мають 300-400 грн при тому що їх можуть вернути по 2 раза.
ті хто думає що це легкі гроші вперед на границю,чорні і митники на вас чекають.
я особисто в житті б в ту срану польщу не їздив як би мене наша грана держава не заставила виживати.
а рагулі є всюди і в офісах,і на сервісах і на митниці.
ви в себе на гаражах подивіться чим там люди займаються,меблі автосервіси,ковані вироби, все що хочеш. що теж їм впрікол чи що?
я взагалі не розумію як можна жити в україні і радіти, що ти маєш 2500 зарплати і 3 кредита. ось люди і рутяться як можуть. поляки не так давно самі до нас їздили,тільки дуже скоро то забули

Пі по новому
- pikach00
Doktor, коли ти вже нарешті звалиш кудась? 

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Doktor писав: працюєш на каву і на штрафи
А шо ти хтів? Не маючи доходів живеш в кредит, на.буєш державу катаючись на польських бляхах, і шє жалієшся на життя.Doktor писав: маєш 2500 зарплати і 3 кредита
Потім через таких хитрунів банки закриваються, а люди втрачають депозити. В дитсадках, школах і лікарнях мусімо платити зі свого карману, бо держава не дорахувалася податків (ти ж на PL катаєшся) і не має як платити нормально зарплатню.
Я, звичайно, узагальнив, але зараз маєм таку ситуацію не лише через якогось "дядю" зі сторони, чи розпилювання бюджету, але і через кавалок народу, який не хтів жити за власними доходами.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
значить погано возивDoktor писав:
та не сміши мене,я тоже возив, знаю, що то і з чим їдять. ти там працюєш на каву і на штрафи![]()

- pikach00
Olexandr, +100500
Брат двоюрідний з прикордонних сіл нормально возить. Прибуток є

Брат двоюрідний з прикордонних сіл нормально возить. Прибуток є

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Денис, ти серйозно?g0nzales писав: Потім через таких хитрунів банки закриваються

-
ти явно загублена людина, я чогось тільки ніяк не можу догнати чого то в нас в країні все так погано якщо можна виявляється піти і заробляти мільйон доларів...g0nzales писав: А шо ти хтів? Не маючи доходів живеш в кредит, на.буєш державу катаючись на польських бляхах, і шє жалієшся на життя.
чого пенсіонери ледь живуть на пенсію,а межа бідності найбільша в європі?
яскравий приклад того що та людина яка має 5 тисяч зарплати не хоче слухати ту в якої 2500 чи ще менше, зарано зажираєтесь дорогі мої,тому в нас і такі політики, бо це ми такі з вами, а не вони.
цей форум гірше любого бабського,тут психіатр плаче за кожним другим мабуть.
всі хто хоче заробляти мільйон на митниці давайте,прапорець на вікно,везіть свої відра туда,хай вам пару раз позривають обшивки ломом,випишуть пару штрафів на 4000 злотих може розум прийде.
(зараз митниця накривається це вам не 4 роки назад і не 10) а ті разкази кум брат сват це ж гірше баб.
Пі по новому
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
вона вже 10 років накривається....і нік не накриється з кінцямиDoktor писав: зараз митниця накривається

По вище сказанаму, люди дійсно не мають де заробити..і не з легкої долі катають через ту границю...але проблема в тому що вони вирішили, що митниця їхня властність а ти їм мішаєш гроші заробляти

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Я ж писав, щоVasiliyyy писав:Денис, ти серйозно?g0nzales писав: Потім через таких хитрунів банки закриваються
бо в кожної історії банкрутства банку свої корені. Але загалом банки в нас "падали" коли народ починав виводити депозити, а в банку не вистарчало грошової маси перекрити ці потреби, бо кредитів видали забагато, плюс власники банків вкрали і вивели гроші.g0nzales писав: Я, звичайно, узагальнив
Типове бажання школоти/студиків на першій роботі відразу заробляти мільйони, а звідки вони візьмуться за відсутності в них досвіду - пофік.Doktor писав: можна виявляється піти і заробляти мільйон доларів
Питання тут не у розмірі ЗП, а у тому, що набравши кредитів, тобі банально не вистачає коштів для покриття твої зобов'язань перед банками і на життя.Doktor писав: яскравий приклад того що та людина яка має 5 тисяч зарплати не хоче слухати ту в якої 2500 чи ще менше
Ну то Go на бабський форум, в чому проблема?Doktor писав: цей форум гірше любого бабського
О, так от де ти хтів зароблять. Ну давай, покажи нам success story, будем тішитися за тебе.Doktor писав: всі хто хоче заробляти мільйон на митниці
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Bohdan
Ну як мінімум не брати кредити, їздити на громадському транспорті і т.д. І шукати кращу роботу. А вже по мірі збільшення доходів - збільшувати витрати. А не взяти машину і потім жалітись що нема грошей на бензу і тому приходиться "крутитись"Doktor писав: я взагалі не розумію як можна жити в україні і радіти, що ти маєш 2500 зарплати і 3 кредита
- Петро
[цензура],то шо ти цитуваав то не моєDoktor писав: Петро написав: доречі дуже добре тупо живуть та не сміши мене,я тоже возив, знаю, що то і з чим їдять. ти там працюєш на каву і на штрафи

стосується мене,то знай-бо контрабас то не наше ділоDoktor писав: ти там працюєш на каву і на штрафи

та ти шоKritik писав: ясно. понятно.

і мити машину в неділю під підїздом показуючи приклад дитиніBohdan писав: А не взяти машину і потім жалітись що нема грошей на бензу і тому приходиться "крутитись"

Востаннє редагувалось Пон, 19 жовтня 2015, 15:43 користувачем Петро, всього редагувалось 2 разів.
xenum.ua
- Петро
ти контрабандист,на якому числиться мєчена машина,яка перед твоєю покупкою була вже розібрана вдоль і впоперек,і купа штрафів за нею.Продай її і купи другуDoktor писав: всі хто хоче заробляти мільйон на митниці давайте,прапорець на вікно,везіть свої відра туда,хай вам пару раз позривають обшивки ломом,випишуть пару штрафів на 4000 злотих може розум прийде.(зараз митниця накривається це вам не 4 роки назад і не 10) а ті разкази кум брат сват це ж гірше баб.

xenum.ua
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
контрабандьори - то таке...
я от недавно до митниці (з Рави на Грушів) підвозив охоронця на митниці - молодий хлопчина, махнув руков, щоб підкинули
то казав, що сухопутні контрабандьори в чергах - то всьо фігня... а от чуваки, які на дельтапланах літають з сігарєтами і квадро-коптерами їх перекидують через кордон - от ті реально живуть пріпєваючи - пару десятків тисяч пачок сігарєт за сутки перекинути можуть... і про то всі знають, і то всьо кришується
так шо ті, хто на Б3-тіх розстріляних - то люди від біди ... а є і ті, у кого смалець росте добре із за митниці!
я от недавно до митниці (з Рави на Грушів) підвозив охоронця на митниці - молодий хлопчина, махнув руков, щоб підкинули
то казав, що сухопутні контрабандьори в чергах - то всьо фігня... а от чуваки, які на дельтапланах літають з сігарєтами і квадро-коптерами їх перекидують через кордон - от ті реально живуть пріпєваючи - пару десятків тисяч пачок сігарєт за сутки перекинути можуть... і про то всі знають, і то всьо кришується
так шо ті, хто на Б3-тіх розстріляних - то люди від біди ... а є і ті, у кого смалець росте добре із за митниці!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей