Я просто в шоці, і потім буде росказувати, що на польских бляхах адеквати їздять.pikach00 писав: людині 24 роки, а мислення як в іблана 60річного який виріс за совка
Хай піде помиє машину в польші у подвір’ї, цікаво скільки заплатить штрафу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я просто в шоці, і потім буде росказувати, що на польских бляхах адеквати їздять.pikach00 писав: людині 24 роки, а мислення як в іблана 60річного який виріс за совка
якщо по боках є супермарети, то чому бидлолюди йдуть в МАФ купляти? апять міська влада виннаAndrewK писав: Понаставляли [цензура] ригаловок під гордою назвою МАФ, при тому що по сусідству як не магазин, то супермаркет.
Чувак, люди в Європі по пів року машину не миють і вона при тому чистаFobos писав:Я просто в шоці, і потім буде росказувати, що на польских бляхах адеквати їздять.pikach00 писав: людині 24 роки, а мислення як в іблана 60річного який виріс за совка
Хай піде помиє машину в польші у подвір’ї, цікаво скільки заплатить штрафу.
Доктор ходить там дитині шось купувати. Бо в супермаркет їхати то треба на бензин тратитись.AndrewK писав: Dexter, без поняття. Я туди не ходжу
лул 1000 раз бачив,ти помоєму в польщі то і не був. в польщі більшість машин під домом стоїть, і взагалі там зарплати вищі,і мийок як гімна на кожному кроці. в польщі взагалі можна надивитись такого що будеш думати, що не все в нас так поганоFobos писав: Хай піде помиє машину в польші у подвір’ї, цікаво скільки заплатить штрафу.
я коли заїжаю на гараж до себе то там приходиться через таке болото їхати що та машина зразу як чорт робиться...AndrewK писав: Проблема в тому, що місто засране. Через то і машини брудні. А всякі мерії, райадмінісрації та ЖЕКи і всі інші плоди інцесту куй на все ложили. І в результаті місто засране, а всі хто по ньому пересуваються - вимазуються. Я б теж мив машину під будинком, але мені впадло. Все одно через 2 дні така сама буде
так і є чому мити шампунем тротуар це нормально,а коли ти миєш машину, а потім тротуар який після того чистий і не в порохах це погано...RULES писав: Та місто ще має доплачувати за те, що миючи авто, я йому мию тротуар природобезпечним кархерівським шампунем
ну не всі в нас такі багаті як ти. я ж свічку не тримаю і не слідкую куда ти там ходиш, чи ти мабуть ради пачки сухарів їздиш на стрийську в ашан.pikach00 писав: Доктор ходить там дитині шось купувати. Бо в супермаркет їхати то треба на бензин тратитись. Так що МАФи то є вєщь
зрозумієш коли твоє дитя залізе в ту воду з шампуньомDoktor писав: хлопці я не розумію то коли на вулиці шампунь стікає в каналізацю (ту саму до речі в яку стікає з дому) то це зло.
ні бо читай пост вищеПетро писав: зрозумієш коли твоє дитя залізе в ту воду з шампуньом
зараз для всіх такий час,скрутнийDoktor писав: і я б залюбки їздив на мийку як би мав більше грошей, але зараз такий час,тому маємо те що маємо
звідки така безапеляційність? завжди всі мили авто під хатою, навіть коли малий був, то пам'ятаю такеFobos писав:[цензура], я коли мав жигуля який купив за останні гроші - завжди їздив на мийку, завжди тільки на мийку, а сам один раз попробував помити машину і зрозумів, що краще я менше літрів заправлю чим буду мити машину сам. А в громадському місці то тим більше. Хочеш мити машину сам, їдь на мийку самообслуговування, або мий на приватному подвір'ї.
ПовторюсьAndriy01 писав:Продовжуйте у цій темі:
viewtopic.php?f=12&t=18178
:)
так цікаво, що кожен з нас думав 5 років тому
я просто розчарований, я не думав, що у нас таке, що настільки забичене суспільство
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей