Друге - так зручніше коли вдома дитина. яка ходить в садок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то півЛьвова прийдеться додатиFobos писав: Я вважаю, що всіх, хто на постійній основі паркує на ніч авто під багато-поверховими будинками можна безапеляційно додавати в цю тему. Амінь.
як робити тим хто живе в центральній частині міста?Fobos писав: якого милого ставити машину на ніч постійно під будинком? Для того є парковки платні, всім впадло пройтись кілометр зранку. Ну бувають вийнятки розумію, але постійно тримати під домом, нахрена?
Хто перший встав того і тапки.. Хто не встиг - той шукає інші місця. Так завжди було. Я пару разів ше навіть років 5 назад коли ввечері приїжджав то місце було дуже важко знайти, а як не знаходив (ну таких було буквально пару раз) то їхав на стоянку. І думаю чим далі тим більше буде війни. Бо всім місця ніяк не хватить.Fobos писав: то що, дракі мають проводитись щотижня, хто виграв той і ставить машину?
а що я .. я купив каско і перестав ставити на стоянкуFobos писав: десь від когось я вже то чув, правда vovka, ?
хто раніше став на вільне місце той і стоїть, на сихові я так завжди паркувався,а тратити гроші на парковку смислу 0 якщо машину вкрадуть всі рівно всі не при ділахFobos писав: то що, дракі мають проводитись щотижня, хто виграв той і ставить машину?
то все бидланство. і миття машини в тому числі.Doktor писав: чи коли все заригано ,алкаші смітять,бидлани кидають окурки ,а діти розмальовують дома це нормально,а миття машини це бидланство?
а як нема грошей на мийку чи я не хочу щоб її мили на мийці то чого це бидланство? чи чиста машина це погано?vovka писав: то все бидланство. і миття машини в тому числі.
Говори за себе. бо в своєму під'їзді такого не наблюдаю. можеш прийти подивитися в любий час :)Doktor писав: всі такі правильні, що аж німби світяться, але всі підїзди чомусь заригані,тротуари засрані, а ліфти обосцані
це добре, якщо її мити в відведених місцях, а не гадити хімікатами, брудом і калабанями під під'їздом.Doktor писав: чи чиста машина це погано?
а ти в умивальник не хімію зливаєш?в унітаз кислоту не лиєш? під підїздом то типу як ти то уявляєш? впритул став до дверей і там потоп робиш? чи на клумбу заїхав і квіти травиш? в мене потопів не робиться,а тим більше десь на сихові коли машина стоїть в кишенці, а зразу все стікає в каналізацію. машину завжди раніше мив тільки на мийці,але зараз з грошами туго,я краще куплю на 100 грн бензину.vovka писав: це добре, якщо її мити в відведених місцях, а не гадити хімікатами, брудом і калабанями під під'їздом.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей