щось по їх ціні я б такого не сказав, а більше ніхто перфорований не робитьBOXER писав: Цімермани то взагалі самі бюджетні нормальні гальма...
якби читав попередні пости то побачив би, що супорта вже є під більші дискиBOXER писав: кустарне сверління дирок то який етап покращення?
ще ні разу не доводивA1 писав: Часто до такого стану доводиш диски ?
від Меган спорт не підійде, там треба всю ходовку міняти, піввісі, кароч пів передкаBOXER писав: вже краще дійсно тормозілки від якоїсь РСки брати чи спорта якогось...
Kost,

хто тобі сказав шо не готовий, супорта вже інші є, наразі вибираю диски, тому і створив темуdeepmost писав: Автор не готовий купити самі дешеві перфоровані цімермани а ви тут йому вже кераміку і інші суппорти пропонуєте
то з якого такого переляку? в Мегані тормоза доволі хороші в порівнянні з однокласникамиt309 писав: в француза апріорі не можуть бути хороші тормоза
Диск 300, поршень стандартandrew писав: Ярко - э бабло став диски бiльшого дiаметру..перфо звичайно краще але якщо буде напiвкерамiка, якщо стандарт колодки не бачу змiсту. Тут буде вирiшувати розмiр -диску та поршня..
от шось від кліо ніколи не зустрічав супортів, вони хіба 4 поршневі?andrew писав: Э бiльше бабла- 4 поршня по типу Клiо спорт...
Щоб не було флуду лишнього, одразу напишу конфіг системи:
Суппорта Бош 1 поршневі під диск 300мм, оригінал від Гранд Сценік (супорта повністю перебрані)
Задні супорта ТРВ із заміненою скобою під 270 диск, скоба оригінал.
колодки і диски ще не вибрав.
Можливо під те все встановиться додатково ЕСП, але поки тільки в планах.
Я розумію, що багато кому в принципі не цікавий тюнінг, і мене не зрозуміють, але мені хочеться. Тормоза сток ітак не погані, я б навіть сказав хороші, але мав випадок, коли з 150 відторможувався з повністю загруженою машиною і шось мені не дуже сподобалось як то відбувалось. Але і інший приклад коли з 80 різко довелось загальмувати, то тормоза справились на ура.