Перехрестя Городоцька-Тобілевича-Залізнична-Чернівецька. І світлофор і трамвайна колія...kapi писав:що таке регульоване кільце? На світлофорах?
Хоча я б то назвав розв'язкою а не кільцем...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перехрестя Городоцька-Тобілевича-Залізнична-Чернівецька. І світлофор і трамвайна колія...kapi писав:що таке регульоване кільце? На світлофорах?
Там постійно нерозбериха. Сьогодні їздив там - всі роблять, що собі захочуть.xxfOxx писав: Розворот на Науковій
тому і неразберіха боVETERAN писав: Там постійно нерозбериха. Сьогодні їздив там - всі роблять, що собі захочуть.
xxfOxx писав: ні попередження про зміну руху, справа один знак, зліва інший, розмітка то взагалі і прямо і наліво дозволяє, поки роздуплишся - точно щось порушиш, або когось підріжеш
то відео майказета, з теми відео про виродків, на відео видно, що замальовано не очень. Та й знаків два - що додатково заплутує, ще й розмітка, ніякого повідомлення про зміну схеми руху вот і маємо, що маємо, коли забороняли поворот наліво з кульпарківської в сторону антоновича, то знак висів і до того і довго потім після того, як поворот заборонили, а тут все щоб заплутатиDexter писав: xxfOxx, їхав там у понеділок чи вівторок, розмітку поправили - стрілку прямо замалювали чорною фарбою, твій скріншот якийсь старий (або дощ змив чорну фарбу)
xxfOxx писав:А тре по правилам їхати в правому ряді і все буде норм там і знаки і розмітка все єDexter писав: я дві години тому пролетів там по звичці крайнім лівим рядомякраз в той момент там якась ауді (чи то пассат) йшла на розворот, чудом не розбився, дякую "ауді-пасату" що пропустив мене
імхо, там треба попереджувальну табличку, бо якщо їдеш вперше після змін і вночі, то можна не замітити, як я
Хахаха, от це так номерDexter писав: xxfOxx, вот як ти заговорив... "ніякого повідомлення про зміну, різні знаки, які заплутують, неправильна розмітка"
згадай що ти писав 13 вересня:
Таке відчуття, що в нас поголовно сліпі на дорогах. Тому й з фарами в день їздити заставляютьmikenat писав: Разметка действительно такая. И знаков слева нет.
А що не так? Десь щось не так написав? На фото видно знаки різні нащо вони? Розмітку неможна норм поправити? Про знак зміни схеми проїзду тез не правий? Я просто туди не їзджу тому і нічого з того що барани наші там натворили небачив.Dexter писав: xxfOxx, вот як ти заговорив... "ніякого повідомлення про зміну, різні знаки, які заплутують, неправильна розмітка
Знак разворота в принципе не лишний и не противоречит знаку справа. Но вот дело в том, что на дорогах с двумя и более полосами в одном направлении знаки (такие как справа) обязаны дублироваться так же и слева. И еще - сейчас знаки имеют преимущество над разметкой. Однако при таком расположении как сейчас (отсутствие знаков слева) легко ввести водителей в оману - автобусы, троллейбус и фуры там ездят часто и как раз по правым полосам. В итоге ситуация когда знак справа закрыт каким-либо ТС - очень вероятна.xxfOxx писав: Взагалі питання було не про те а про знак - чи нема там зайвого?
+100500mikenat писав: Но вот дело в том, что на дорогах с двумя и более полосами в одном направлении знаки (такие как справа) обязаны дублироваться так же и слева.
тут +1000%mikenat писав: на дорогах с двумя и более полосами в одном направлении знаки (такие как справа) обязаны дублироваться
А от знак місце для розвороту, вказує водіям які їдуть лівою смугою куди саме вониповинні рухатись
Позначає місце для розвороту транспортних засобів. Поворот ліворуч забороняється
ну я за дубль, а так знаки ще й на одному рівні фактично плутають водія, тому і думав, що знак розвороту - зайвий, а мав би бути такий же знак як справа.bossjara писав: xxfOxx, я там зайвого знаку не бачу.
справа знак(з трьома стрілочками) інформує водіїв про те, що якшо вони хочуть їхати прямо, то потрібно зайняти праву або другу смугу. Це основна фунція знаку 5.16 - вказати з якої смуги в якому напрямку можна рухатись. Він не повинен точно відображати траєкторію руху, а лише інформувати водія, щоб той зайняв відповідну смугу завчасно.
по суті цей знак забороняє рух прямо з крайньої лівої смуги.
А от знак місце для розвороту, вказує водіям які їдуть лівою смугою куди саме вони повинні рухатись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість