а якшо отак пальцома, то в народі "скоба"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не збоченці, а "експерти"Thorn писав: cat-yellow, andrew, Boxer збоченці [цензура]
фордоводи настільки суровіThorn писав: тільки щоб вони один на одному не експерементували....
в мене ще є два ВАГа, так шо я суровий Фордовод і ВАГовод :)))))))))))))MAECTP0 писав:cat-yellow, тому форд перескочив!?
ну а як же! в мене і ГБО на БМВ сімці чотирох-літровій стояло :)Thorn писав:cat-yellow, збоченець широкого профылю
на скільки бальончика вистарчало?! До Львову хоть чи шей назад??cat-yellow писав: ГБО на БМВ сімці чотирох-літровій стояло :)
Зрозуміло "хороший лівак укріпляє " брак"".. Ваги у всі дири вивчені просто захотілось чогось нового :)cat-yellow писав: так шо я суровий Фордовод і ВАГовод :
балон був 55літрів вродіMAECTP0 писав: на скільки бальончика вистарчало?! До Львову хоть чи шей назад??
cat-yellow писав:ну а як же! в мене і ГБО на БМВ сімці чотирох-літровій стояло :)Thorn писав:cat-yellow, збоченець широкого профылю
так шо в ізвращєніях толк знаю :)))
Но то ще нічого страшного... це не зрівняється з китайцями. Попросив мене пару років тому один з сугробу витягнути... короче він там задніми колесами примерз троха в калюжі, я його і потягнув 15 тонною стропою за передній підрамник...cat-yellow писав:Koya, не правда, 1.6 :))) комплектацію Форд назвав Тренд "Уаса" Спорт
ну але суті діла то не міняє![]()
![]()
![]()
то я так.... к слову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей