7км/год.DNK писав: по перше там швидкість обмежена 5 км на годину,топікстартер їде більше,ну і є неписані правила

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
7км/год.DNK писав: по перше там швидкість обмежена 5 км на годину,топікстартер їде більше,ну і є неписані правила
Не передьоргуй. Там кожного пєшика пропускати, то черга до аквапарку буде. Хай порціями переходять. А дєвка насосала на машину і права. Це ж очевидноDNK писав:покажи мені стрілки?якщо вона виїхала задом з паркомісця і поїхала в твою сторону,там є стрілки?чого не пропустив людей на 10 секунді?
На тій парковйі є переходи. Хай корови роззують очі і ходять по нихDNK писав:я розумію перехід на вулиці,але кщо це парковка,то по перше там швидкість обмежена 5 км на годину,топікстартер їде більше,ну і є неписані правила,цікаво якби дівчина не зальмувала і він їй ногу зламав,то хто б був віинуватий.
Якісь дурниця.. Після отримання прав, ти сідав за руль якоїсь малого авто і взаді з тобою їздив вчитель?AndrewK писав: І ваще, про що спор. Жінці без навиків їзди купляєтьсч мала машина. І їздиться з нею на задній сідусі поки не навчиться їздити як людина
Не знаю, якось завжди жив в місті, машин і 20 років назад було багато.andreyclk писав: andrewdor, 20 років тому???
Там ше треба було почекати 5хв шоб хтось підїхав ззаду
Тоді рух був суттєво простіший. А взагалі зі мною батя деякий час їздив (то був кінець 90-х). А взагалі - мова про кобіт, яким дарують права і машинуandrewdor писав:Якісь дурниця.. Після отримання прав, ти сідав за руль якоїсь малого авто і взаді з тобою їздив вчитель?AndrewK писав: І ваще, про що спор. Жінці без навиків їзди купляєтьсч мала машина. І їздиться з нею на задній сідусі поки не навчиться їздити як людина
Я, наприклад взагалі вчився ще на ГАЗоні їздити, і нічого. І ніхто зі мною не їздив після школи ззаду, Якось тоді більш ввічливі всі були, менше було биків, які самостверджуются за кермом. Було в перших півроку на 6-ці захлох посередині перехрестя і не міг завестись, з переляку газ перетиснув, залив свічки. Так ніхто не почав обїзжати мене з матами, водії інших авто, підійшли спитались, що сталось, самі допомогли відштовхати авто з перехрестя, підказали почекати хвилин 15-20 і заводитись знову. Вклякни зараз посередині перехрестя, фіг хто зупиниться допомогти, хіба щось у вікно відкрите покричати..
Та то ж москальDexter писав:S_V_B, прийми ще одну скаргу) по Пасічній вже 4-5 днів підряд їздить чорний туарег, в якого вкрали фари. придур їздить навіть вночі, просто включає противотуманки, які ніфіга не свіять, приклад:
З'їли йому фариAndrewK писав:Вєрняк бандери машину віджали
А що реально робити, поставити машину і не їздити, скажу, що фари купити у Львові важкоDexter писав: S_V_B, прийми ще одну скаргу) по Пасічній вже 4-5 днів підряд їздить чорний туарег, в якого вкрали фари. придур їздить навіть вночі, просто включає противотуманки, які ніфіга не свіять, приклад:
То наш менталітет, моя так само, як їздила на хонді чи зараз на БМВ, сама каже, що всюди пускають, ніхто не сигналить. Коли брала смарта чи старенького толедо на якому їздили пару місяців, все зовсім навпакиpuzzo писав: Відїздила рік ні одної подібної ситуаціі з матами.
Так*Lesyk* писав: А що реально робити, поставити машину і не їздити,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей