Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Хм, щось я там вже не був з місяців два, бо стрілрк не пам'ятаю, або вони настільки стерті ... ;(
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Pashko
- Ім'я:Павел
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
Там переход есть 10 метров дальше, а кегли лезут под колеса!DNK писав: 10 секунда,потрібно пропустити людей
"Безопасная скорость"-это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
я розумію перехід на вулиці,але кщо це парковка,то по перше там швидкість обмежена 5 км на годину,топікстартер їде більше,ну і є неписані правила,цікаво якби дівчина не зальмувала і він їй ногу зламав,то хто б був віинуватий.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- puzzo
g0nzales, я наприклад, на тій парковці буваю рідко, як там розмальовані стрілки ще й в темну пору доби міг би й не побачити...
А вот твої фрази про рагулів, накупляють, назва ролика та й загальна поведінка - заставити жінку здавати заднім ходом, тим більше яка невпевнено їде....
Ну якось то вже дуже по гєйропейські в поганому змісті того слова..
А вот твої фрази про рагулів, накупляють, назва ролика та й загальна поведінка - заставити жінку здавати заднім ходом, тим більше яка невпевнено їде....
Ну якось то вже дуже по гєйропейські в поганому змісті того слова..
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
DNK, я проїхав до кінця смуги і запаркувався за кутом ТЦ. Там не було жодного пустого місця на парковці, то ж задом вона не могла виїхати. Роз'їхатися з нею бортами не мав жодного бажання, бо або вона би зачепила машини правим боком, або я би зачепив клумби, що з правої сторони стоять вздовж проїзду.
Так, на 10 секунді можна було пропустити, власне я пригальмував, а тоді побачив, що люди теж зупинилися. В таких випадках, якщо люди не на переході, якщо то не старша людина або малеча, я рухаюся далі: я проїду і звільню дорогу швидше, ніж вони будуть обходити авто.
Так, на 10 секунді можна було пропустити, власне я пригальмував, а тоді побачив, що люди теж зупинилися. В таких випадках, якщо люди не на переході, якщо то не старша людина або малеча, я рухаюся далі: я проїду і звільню дорогу швидше, ніж вони будуть обходити авто.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
ДаунґрейдСАХАР писав: Он ему апгрейд сделает

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- puzzo
g0nzales, а якби там був не кашкай, а рендж в останній буді з боксером всередині?
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
12,15 секунда є вільні місьця,як кажуть будь простіше.А то шо ти кажеш шо ти б не розїхався,то як то ді вона з тобою розїхалась на ширшій машині ніж в тебе,видно вона кращий водій?
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
був би екшнpuzzo писав: якби там був не кашкай, а рендж в останній буді з боксером всередині?

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- g0nzales
puzzo, ок, давай по кроках:
- про рагулів. Отой бусік, що з правої сторони, і загалом той карман там не передбачений, вся смуга була відокремлена вазонками. Проте якісь "нормальні люди" повідсовували, аби не паритися паркуватися як пересічні.
- про "накупляють". Якщо чоловік пілкується про свою жінку, то або навчить сам керувати, або на курсах/після курсів буде пильнувати. Знаю багато новачків, які перший час не їздять вночі, бо не знають міста, огляд обмежений, можуть не побачити знаків, розмітки тощо. Те саме і в туман чи проливний дощ.
- про жінка здавати назад. Для мене нема різниці, хто за рульом, бо всі є учасники дорожнього руху і мають виконувати ПДР України. Не вмієш здавати назад, навіть маючи камеру і парктроніки, то думай як ставати чи рухатися так, аби не довелося їхати заднім ходом.
- негатив у відео звичайно є, за цілий день надивився в місті на "нормальних водіїв", а поділився бо ще не бачив такого кермування на тій парковці.
- про рагулів. Отой бусік, що з правої сторони, і загалом той карман там не передбачений, вся смуга була відокремлена вазонками. Проте якісь "нормальні люди" повідсовували, аби не паритися паркуватися як пересічні.
- про "накупляють". Якщо чоловік пілкується про свою жінку, то або навчить сам керувати, або на курсах/після курсів буде пильнувати. Знаю багато новачків, які перший час не їздять вночі, бо не знають міста, огляд обмежений, можуть не побачити знаків, розмітки тощо. Те саме і в туман чи проливний дощ.
- про жінка здавати назад. Для мене нема різниці, хто за рульом, бо всі є учасники дорожнього руху і мають виконувати ПДР України. Не вмієш здавати назад, навіть маючи камеру і парктроніки, то думай як ставати чи рухатися так, аби не довелося їхати заднім ходом.
- негатив у відео звичайно є, за цілий день надивився в місті на "нормальних водіїв", а поділився бо ще не бачив такого кермування на тій парковці.
- g0nzales
Якщо ти там ніколи не був, то можеш поїхати подивитися. Вона заїхала у карман, який зробили "ті, хто завжди поспішають і їм пофік на решту" відсунувши вазонки.DNK писав: А то шо ти кажеш шо ти б не розїхався,то як то ді вона з тобою розїхалась на ширшій машині ніж в тебе,видно вона кращий водій?
- g0nzales
Точно, відео би набуло кольорівtopper писав:був би екшнpuzzo писав: якби там був не кашкай, а рендж в останній буді з боксером всередині?![]()

Тіко там Мазда була, а не кашкай

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
g0nzales, Йди інструктором в автошколу працювати
буш там вчити як треба їздити.
В мене сьогодні пообіді трапився форс-мажор. Був змушений трохи хуліганити, їхав на фарах, з увімкненою аварійкою...соромно
, але я не про це, мене направду вразило, що жодна людина не лізла мені бараном лоб у лоб, хоча можливості були, натомість чемно уступали дорогу, як зустрічні так і попутні автомобілі.

В мене сьогодні пообіді трапився форс-мажор. Був змушений трохи хуліганити, їхав на фарах, з увімкненою аварійкою...соромно

Востаннє редагувалось Чет, 15 жовтня 2015, 22:55 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Якщо невпевнено їде, то може почала б з їзди на кар'єрному самосвалі по центру Львова? Не розумію таких, що вчаться на таких громадинах. Я взагалі не розумію - навіщо у тісному місті такі автівки?puzzo писав: заставити жінку здавати заднім ходом, тим більше яка невпевнено їде....
- puzzo
VETERAN, g0nzales,
Заздрість шкодить нервам. Від нервів багато хвороб. Бережіть себе

Заздрість шкодить нервам. Від нервів багато хвороб. Бережіть себе

- g0nzales
Дякую, і тобі доброго здоров'яpuzzo писав:Від нервів багато хвороб. Бережіть себе![]()

-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Не слабую на таке. Просто багато незручностей. В нормальних містах таким автам заборонений в'їзд.puzzo писав: Заздрість шкодить нервам.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
це де таке?VETERAN писав: В нормальних містах таким автам заборонений в'їзд.

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
T5-R, аварійка трохи рішає
бидло-крутеликам корона впаде включити аварійку, це ж тіпа "позорно"
п.с. я "порушника" з аварійкою впускаю, без аварійки ні

п.с. я "порушника" з аварійкою впускаю, без аварійки ні

Work hard! Play hard!
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
і чого я, коли там(10секунда) йду, оглядаюсь чи не їде машина, щоб її пропустити? що я роблю нетак?DNK писав: і скажим шо ти не рагуль,в цьому ролику?? 10 секунда,потрібно пропустити людей,ти не на дорозі,і на парковці,ну а далі спокійно можна розїхатись ,але треба бути таким як Топер.![]()

пс. цікаво, як там запаркуватись(НЕ заднім ходом) по розмітці під гострим кутом, якщо рухатись, як та мадама

7км/год.DNK писав: по перше там швидкість обмежена 5 км на годину,топікстартер їде більше,ну і є неписані правила

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей