Машина то засіб пересування. Тим більше таке бідове корито як у тебе.BOXER писав: просто, ІМХО, ставлення до деталей формує ставлення до машини загалом

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Машина то засіб пересування. Тим більше таке бідове корито як у тебе.BOXER писав: просто, ІМХО, ставлення до деталей формує ставлення до машини загалом
Але вимірювати горизонтальні та вертикальні кути нахилу колеса , перевіряти тиск та балансувати їх кожен місяць для профілактики чи прокручувати , змінюючи ці кути , попутно встановивши в приміщенні гігрометр з термометрами - це задротство і перебор , імхо .
ну а мені неважко зробити навпаки - шини на дисках вертикально , а шини без дисків - горизонтально .BOXER писав: а мені неважко в гаражі поставити зняті шини вертикально, а шини на дисках покласти горизонтально.
ну по тєхналогії ти неправильноLiuskywalker писав: То хто з нас робить правильно , а хто нє ?
BOXER писав: це так важко? це умовно кажучи більш важливо, ніж зчистити з шин гівно
від болота їм нічого не буде. плюс самі шини краще тримати у вологому приміщенніcat-yellow писав: вот уш ізвініті
Село!BOXER писав: свої шини зберігаю і перевожу на шиномонтаж в кульках
Так це не для зберігання а для щоденрого юзання. Щоб кулка не бруднились й не зношувались...Myself писав: сумочки для коліс
На фото 2 кола правильно лежать, а двом пипа будеMyself писав:Село!BOXER писав: свої шини зберігаю і перевожу на шиномонтаж в кульках![]()
![]()
![]()
Дивись як требаПридбав си на китайському аукціоні сумочки для коліс - юзаю вже довший час і не можу натішитись кожного разу, як складаю-дістаю-перевожу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей