А і ще він забув в мене в тазіку маленьку тріщотку. тіку шо побачив шо лежить пі двірниками

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пффффффф,в мене таке з пятнайці кільометрів включено ше минулого рокуwklef писав: То включив мені функцію щоб коли їдеш більше ніж 25 км
Думай що краще, вище пропонував.wklef писав: Вот тепер і думаю, чи не заглушити її програмнро, або обманку поставити?
Чи не парити собі мозг і взяти нову?
А че на ходу крадут?wklef писав: Тепер не буде жона задовбувати, закрий двері бо на задній судушці її сумка
шаришwklef писав:Петро, ваг то є ваг
wklef писав: mastergid, глушити прогою походу також не варіант, бо в тому кориті 2-га лямбда дає крім екології ще й 20 % економії палива.
хватить поста http://elantra-club.ru/forum/showthread.php?t=33218wklef писав: Бля а ви можете абаснавати свою позицію? Просто ті смайли, руко жопство і так далі мене бентежать. Скажіть, то всьо робиться так ,так і так. Тому, що так ,так і так.Просто немаю бажання приймати хибних рішень. Всього навсього.
прошити без 2-гої лямбди, перша залишається.hitlos писав: Прошити без лямбди та й мати спокій до кінця життя. Лямбди на газу взагалі розхідник.
обгрунтувати можеш?hitlos писав: Лямбди на газу взагалі розхідник.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей