Але да, це інвестиції. Дехто мріє купити готове по ціні ризиків чиїхось. Смішні люди

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:sapphir, ну ті що по 500 брали там явно не "елітні" райони, за 1к не продаш.![]()
Але да, це інвестиції. Дехто мріє купити готове по ціні ризиків чиїхось. Смішні люди
pikach00 писав:sapphir, наскільки знаю бросові ціни в 500 баксів були або у всяких набережних кварталів, або в невдалих місцях, або за межами міста, у Солонці наприклад. А що на Тернопільській і зараз є така ціна?
воу-воу, как ето? 12150 на Тернопільській?sapphir писав: Типу да: 750 басів мінус 10% ( дають я так зрозумів всім ) і по курсу 18.
BOXER писав: воу-воу, как ето? 12150 на Тернопільській?
Третий проэкт счас наблюдаю.Берут на уровне фундамента и отдают как только получают свидетельство собственности.Начальная цена однушки 850 на 40=34000 отдают через год полтора по 1200долл за метр=14000прибыли минус 5%при продаже это по оценке около 1000 долл.То есть ложат в карман чистыми 13штук.Были б финансы уже б участвовал в третьем проэкте так как знаю что готовится 4 и строится быстро.BOXER писав: мене цікавить інше. чи часто продає хтось квартиру в новобудові без ремонту? от тіпа вклали баблішко (просто вклали чи з прицілом під здачу в оренду), а потім передумали. хтось стикався з такими випадками?
Он в Новому по 670 продають. Але то фактично за містом.pikach00 писав:sapphir, наскільки знаю бросові ціни в 500 баксів були або у всяких набережних кварталів, або в невдалих місцях, або за межами міста, у Солонці наприклад. А що на Тернопільській і зараз є така ціна?
Однозначно мінус тобі за це, працюю з переселенцями, цілком нормальні люди.САХАР писав: Ради интереса проезжая рядом с новобудовой сданой весной гляньте на парковку и Вас удивит количество лугандонскодонецких номеров.А это потом соседи и до такой степени с отличительным менталитетом-сварливые,противные люди которые врут глядя Вам в глаза.
То швидше особистісні характеристики окремої людини, ніж менталітет, менталітет це трохи інше.САХАР писав: с отличительным менталитетом-сварливые,противные люди которые врут глядя Вам в глаза.
Может те что без денег крова и жилья другие,не знаю.Мне попадаются какие-то натуральные отбросы-наглые,брехливые и добивабщегося своего ложью и криком.Плетут интриги-детективы отдыхают.Saba писав:Однозначно мінус тобі за це, працюю з переселенцями, цілком нормальні люди.САХАР писав: Ради интереса проезжая рядом с новобудовой сданой весной гляньте на парковку и Вас удивит количество лугандонскодонецких номеров.А это потом соседи и до такой степени с отличительным менталитетом-сварливые,противные люди которые врут глядя Вам в глаза.
То швидше особистісні характеристики окремої людини, ніж менталітет, менталітет це трохи інше.САХАР писав: с отличительным менталитетом-сварливые,противные люди которые врут глядя Вам в глаза.
Ну але "курс" 18 (при реальному 22) в них не завжди буде. Тому розтягуючи виплати на рік є шанс все таки збільшення платежів з нашим то економічним станом.sapphir писав:BOXER писав: воу-воу, как ето? 12150 на Тернопільській?
Ну да, сам так місяць назад платив за однушку в Е -секціїї яка зараз на рівні першого поверху і запланована здача в кінці 16 року...
Да они когда им надо-золотые,будут принимать от тебя всю помощь,кланятся в ноги и т.д.Но только обоснуются-посмотриш.Dexter писав: Saba, може тобі і попався якийсь нормальний данбасовец
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей