Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чорний та білий список СТО Львова та області
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
deler1um ну так може його дійсно треба міняти.. а той хто сказав що не треба "тупо не хотів з ним бачитись"
- deler1um
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ5080АІ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
Re: Чорний та білий список СТО Львова та області
Та це торба з тими СТО, це як прийти до хірурга, і він дає діагноз шо гангрена, треба ампутувати кінцівку, а другий каже, та тут всьо норм)andrew писав:deler1um ну так може його дійсно треба міняти.. а той хто сказав що не треба "тупо не хотів з ним бачитись"
Вічно провожу паралелі авто і людського організму)
- andrew
- Контактна інформація:
deler1um їдь до Пашки на Навроцького... той скаже правду

- diesell
- Ім'я:Денис
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
deler1um, ми тобі наглядно показували, шо він подуставший.... І міняти його без проблем...
Кароч, як хош.

050-430-99-66 Денис
- diesell
- Контактна інформація:
andrew,
1-ми взагалі то працюєм разом з Пашкою, якшо ти досі не в курсах...
2-негарно перекидувати клієнтів від одного майстра до другого, якшо від клієнта нема поганих відгуків на рахунок майстрів або СТО, та ще без його відома.
3-постачальників запчастин, теж можна поміняти, а зараз це будуть МІНУСА по БАБЛУ...
Всім Миру і добрих майстрів!
1-ми взагалі то працюєм разом з Пашкою, якшо ти досі не в курсах...
2-негарно перекидувати клієнтів від одного майстра до другого, якшо від клієнта нема поганих відгуків на рахунок майстрів або СТО, та ще без його відома.
3-постачальників запчастин, теж можна поміняти, а зараз це будуть МІНУСА по БАБЛУ...

Всім Миру і добрих майстрів!

050-430-99-66 Денис
- deler1um
diesell, Та Денис, до вас немаю поки притензій, я чисто про АТЛ писав, шо один каже треба, другий не треба. При тому коли я привіз їм вже деталь для заміни. Їхав я до них на розвал, як ти мені радив доречі )))
- andrew
- Контактна інформація:
diesell взагалі це не твоя тема.. тут можна писати хто і як має бажання..
Те що ви з Пашкою на одній території не означає, що ви працюєте разом..
Його знаю дуже давно і бачив його роботу..
І я завжди рекомендую тих майстрів, яким довіряю.. кого не знаю - не пишу нічого..
по 3 пункту я щось не поняв... але то таке не важливо

Те що ви з Пашкою на одній території не означає, що ви працюєте разом..
Його знаю дуже давно і бачив його роботу..
І я завжди рекомендую тих майстрів, яким довіряю.. кого не знаю - не пишу нічого..
по 3 пункту я щось не поняв... але то таке не важливо

- diesell
- Контактна інформація:
deler1um, по розвалу-так, роблять добре. Бо Маркіян, який працює в мене, сам розвальщик і казав тобі, куда іхати. На рахунок інших робіт, згоден, там ПОГАНО! Інфа з перших живих рук! 

050-430-99-66 Денис
- diesell
- Контактна інформація:
andrew, я ж не забороняю тобі писати тут. На рахунок Павла, то якраз працюєм ми разом і багато клієнтів обслуговвуєм разом. То ми йому підкидаєм, то він нам. То шо ти його знаєш давно- маладец, але я знаю його ще давніше, навіть тоді, коли він ще не мав уявлення, як ключ в руках тримати і молотком працювати.... Тому цей пункт ми пропускаєм. А так, удачкі в бізнесі. 

050-430-99-66 Денис
- andrew
- Контактна інформація:
diesell суть не в тому хто скільки років молоток тримає, а в підході до роботи
Дехто має 20 років водійського стажу і їздить як олень, аналогічна ситуація із майстрами..

Дехто має 20 років водійського стажу і їздить як олень, аналогічна ситуація із майстрами..
- Scorpio
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Опишу свій досвід співпраці з "СТО". Була проблема з гідрокомпенсаторами, на холодну клацали неймовірно і з кожним днем потрібно було довше часу, щоб вони затихли. Вирішив замінити на "СТО" на вул. Хімічній (біля БМВ сервісу), так як ходову там робив і майстри погодилися. Під час заміни ще й провели заміну сальників клапанів, коли половину сальників замінили, то майстри сказали, що краще було їх не рухати (чому не сказали то до початку заміни? Мабуть хотіли більше заробити). Стукіт гідриків пропав, але машина почала диміти як паровоз. На наступний день в дорозі двигун почало трясти нереально, доїхав на "СТО" де викрутивши свічки стало зрозуміло, що їх заливає маслом, через розбиті направляючі клапанів чи позлітали сальники (були погано встановлені) того поки не знаю, вердикт – капремонт ГБЦ. Зараз це "СТО" на вул. Хімічній продали іншому власнику, чи там працюють ще ті майстри чи вже інші, не в курсі.
Придбавши всі необхідні запчастини, виникла проблема пошуку хто б зробив ремонт. Цей процес тривав пів року, на деяких "СТО" відмовлялися бо машині 24 роки, дяді Васі з гаражів всі гіпер зайняті, кажуть подзвони через місяць, дзвониш, а виявилося я запізнився, вони знов зайняті на місяць.
Начитавшись тут на форумі позитивних відгуків про "СТО" на вул. Навроцького, яке представляє diesell, звернувся до них, їхній моторист погодився допомогти. Радості не було меж, нарешті… Як виявилося марно радів, почався той самий "футбол" - подзвони на наступний тиждень ми гіпер зайнятті. Прошу записати мене в чергу, згідний чекати скільки необхідно, виявляється черги немає, дзвони як повезе, то візьмемо. Виходить якась лотерея – вгадай коли подзвонити, щоб тобі приділили час.
Вирішив самому зняти ГБЦ і завезти на ПроМотор на вул. Кульпарківській. Начитавшись на їхньому офіційному сайті, що вони проводять мийку та шліфовку ГБЦ, заміну направляючих, проточку сідел та засухарювання клапанів, зрадів хоч це зроблять, а мені залишиться лише поставити. А ні, не все так просто, львівський філіал не миє і не складає ГБЦ, віддають ГБЦ повне стружки і кульочок з пружинками і тарілочками.
Залишилося придбати інструмент для засухарювання, динамометричний ключ і зібрати.
Ще два слова про роботу майстрів з "СТО" Любе. Знімали бензонасос (він в мене механічний, чіпається до БЦ) і назад поставили без теплоізоляційної прокладки на герметик, через що два рази глох на дорозі. Притягував заглохлу машину до них, але вони так і не змогли визначити причину, поки я випадково не знайшов на КПП ту прокладку і не дізнався в чому річ.
От такий позитивний досвід з нашими неСервісами Технічного Обслуговування.
Придбавши всі необхідні запчастини, виникла проблема пошуку хто б зробив ремонт. Цей процес тривав пів року, на деяких "СТО" відмовлялися бо машині 24 роки, дяді Васі з гаражів всі гіпер зайняті, кажуть подзвони через місяць, дзвониш, а виявилося я запізнився, вони знов зайняті на місяць.
Начитавшись тут на форумі позитивних відгуків про "СТО" на вул. Навроцького, яке представляє diesell, звернувся до них, їхній моторист погодився допомогти. Радості не було меж, нарешті… Як виявилося марно радів, почався той самий "футбол" - подзвони на наступний тиждень ми гіпер зайнятті. Прошу записати мене в чергу, згідний чекати скільки необхідно, виявляється черги немає, дзвони як повезе, то візьмемо. Виходить якась лотерея – вгадай коли подзвонити, щоб тобі приділили час.
Вирішив самому зняти ГБЦ і завезти на ПроМотор на вул. Кульпарківській. Начитавшись на їхньому офіційному сайті, що вони проводять мийку та шліфовку ГБЦ, заміну направляючих, проточку сідел та засухарювання клапанів, зрадів хоч це зроблять, а мені залишиться лише поставити. А ні, не все так просто, львівський філіал не миє і не складає ГБЦ, віддають ГБЦ повне стружки і кульочок з пружинками і тарілочками.
Залишилося придбати інструмент для засухарювання, динамометричний ключ і зібрати.
Ще два слова про роботу майстрів з "СТО" Любе. Знімали бензонасос (він в мене механічний, чіпається до БЦ) і назад поставили без теплоізоляційної прокладки на герметик, через що два рази глох на дорозі. Притягував заглохлу машину до них, але вони так і не змогли визначити причину, поки я випадково не знайшов на КПП ту прокладку і не дізнався в чому річ.
От такий позитивний досвід з нашими неСервісами Технічного Обслуговування.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
тре в НЯ звертатись,до насIgor2011 писав: Взяв собі глушник на вул. Городоцькій, 242В в "Автовекторі" - недешевий, мав бути хорошим . Підбирали по марці машини, року випуску і т.д. В гаражі глянув - виявився завеликий, гачки дуже не співпадають, зварений погано, площини кріплення зміщені. Коли віддавав, то дівчинка ще обурювалася, що то не вони їх виготовляють, тому відповідальності не несуть.
Короче, товар неякісний, відношення до покупців наглюче - категорично не рекомендую!

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
пацанчик який з виглядуEnter писав: Після відбірних слів пацанчик

xenum.ua
- tarik_ua
- Номер:2933
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 3 рази
А що на рахунок СТО на Рафаелі?)
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
впринципі не погано, обслуговувалась одна машина там, проблем не було, мужики шарящі 

-
- Ім'я:Павло
На чому спеціалізуються? Які машини крутять?HacK писав:впринципі не погано, обслуговувалась одна машина там, проблем не було, мужики шарящі
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
крутили лексус, по тойотах шарять, бачив ще там ваги до них заїжають, пару раз бачив бумки
Ну але в тому лексусі ми міняли хіба ричаги в них, і масла з колодками міняли, більше не було шо робити по машині 

-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Вкотре роблю ремонт на АТЛ, ніби все добре. Швидко, нормально. Багато ЗП є на місці. Всі ввічливі.
Заїхав перед АТЛ на Дизель сервіс, зробити ходову, послали кудись в інший бокс, до якогось Руслана, так і не знайшов його, поїхав на АТЛ.
Заїхав перед АТЛ на Дизель сервіс, зробити ходову, послали кудись в інший бокс, до якогось Руслана, так і не знайшов його, поїхав на АТЛ.
- deler1um
От як поміряють тобі компресію, і дадуть вирок , що мотору прийшла хана, з показниками 2,4,8,6, тоді поймеш шо таке АТЛ=)andrewdor писав:Вкотре роблю ремонт на АТЛ, ніби все добре. Швидко, нормально. Багато ЗП є на місці. Всі ввічливі.
- tarik_ua
- Номер:2933
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 3 рази
Був сьогодні на Рафаелі. Поміняли ремінь ГРМ+ролики, навісний ремінь +натяжна балка,підшипник на шкіфі(кондюк). Все зробили гарно, швидко, без проблем і за нормальні гроші. Хороший майстер там по пижиках (раніше працював на ІЛТі).
Так що всім задоволений. Можна їхати туда робити свою машину
Так що всім задоволений. Можна їхати туда робити свою машину

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей