Тепер поясніть як працює їхній сервіс якшо мені треба замінити сальник колінвалу в них вони їх шо замовсяють бо по регламенту болти одноразові, те саме і з піддоном, та їх би там по 100шт мало б бути бо вони майже в всіх VAGах одинакові

жесть кароч
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Старі закрутять, нові спишуть і зароблять пару грнb_andriy писав:Я в ах***ї з Алексу, приїжджаю вчора до них, кажу треба 6 болтів заднього сальника колінвалу, шукає.... каже є тільки трибля кажу давай три і ше три з піддона тоді, вони чуть довші але підуть, він - незнаю чи в нас є , шукає.... є тільки 5штук
забрав кароч я всі болтики в них.
Тепер поясніть як працює їхній сервіс якшо мені треба замінити сальник колінвалу в них вони їх шо замовсяють бо по регламенту болти одноразові, те саме і з піддоном, та їх би там по 100шт мало б бути бо вони майже в всіх VAGах одинакові![]()
жесть кароч
я в а***ї з вас по якому регламенту болти одноразові?b_andriy писав:Я в ах***ї з Алексу, приїжджаю вчора до них, кажу треба 6 болтів заднього сальника колінвалу, шукає.... каже є тільки трибля кажу давай три і ше три з піддона тоді, вони чуть довші але підуть, він - незнаю чи в нас є , шукає.... є тільки 5штук
забрав кароч я всі болтики в них.
Тепер поясніть як працює їхній сервіс якшо мені треба замінити сальник колінвалу в них вони їх шо замовсяють бо по регламенту болти одноразові, те саме і з піддоном, та їх би там по 100шт мало б бути бо вони майже в всіх VAGах одинакові![]()
жесть кароч
айсвайс то не пропка а болт кріплення піддона їх там 20 з гаком штук на його тримаютьThorn писав:у мене той самий,заводський болтик в пыддоны, вже 6 замын масла![]()
Lyubomyr писав: щеплення
В нього 7ми ступка. Там масла до 2літрів. Щеплення сухе, відповідно до масла немає жодного відношенняThorn писав:Lyubomyr, будуть мынэти зчеплення, напряжи ых щоб зразу помынэли масло, бо вони можуть сказати що нетреба![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей