я тобі повезу, помилився в спешке, подумєшGleyf писав: вези блог ето шота новое

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тобі повезу, помилився в спешке, подумєшGleyf писав: вези блог ето шота новое
за цей пост клацнув палець вверх. все правильно написаноAnGeL писав:мені здається, чи це провал року? і провал не стільки в самому тому лупатому, який ще в народі "улибка дауна", а в тому шо той Петро тут пише. реально думає шо всіх найпав, шо кругом лохи тут позбирались, купують гольфи за 3к, і запчастини в лесика втридорого, шо жахлива репутація того форда висосана з пальця і то всьо ложь-[цензура] і правакация....
і тут бомбить в людей зовсім не через то шо ти купив НЕ ваг, бо варіантів альтернативних є вагон, та сама мазда 626, або щось інше. тут людей бомбить шо ти вкотре не слухаєш слушних порад більшості, і стаєш на одні і ті ж самі граблі, черговий разтаке враження, шо тут хтось тобі зла бажає і херню радить...
то коли я б не послухав людей тут то їздив би на жигулі дотеперKirik писав: та і якби я слухався людей, далі би їздив на жигулі тому я краще сам буду вирішувати на чому катати.
хто каже шо то найкраще? йдеться про просту і невибагливу машину на кожен день, а не найкращу, з клімою, 90-их років, і з всякими примочками. краще синиця в руках ніж форд скорпіоKirik писав: гольфи і подібне з тої парафії найкраще в світі,
ем.... якшо до тебе тяжко доходить, то знімися з ручніка, я не ХОТІВ доводити ту сієру, і на ній навалювати, я хочу жоповозку, я не зациклений на тому шоб кожен день навалювати. якшо тобі так підходить то збс, але мені неAnGeL писав: то коли я б не послухав людей тут то їздив би на жигулі дотепер а ти вже б давно сієру ту зібрав і навалював на цілого.
в мене був жигуль, проста невибаглива машина, але дякую, мені таке не підходитьAnGeL писав: хто каже шо то найкраще? йдеться про просту і невибагливу машину на кожен день, а не найкращу, з клімою, 90-их років, і з всякими примочками. краще синиця в руках ніж форд скорпіо
йому треба тимчасово поповозку, в якої за зиму не посипеться проводка і не потягне на ремонт половину вартості машини, шоб ті гроші він доклав і купив шось краще і свіжіше через рік, або вклав в сієруk151s писав: че еще надо для счастья пацану в 20лет при среднем пробеге в год около 15к
ти будеш за мене визначати шо мені потрібно?AnGeL писав: йому треба тимчасово поповозку
звідки така інфа? я можу стверджувати шо в любої машини посипеться проводкаAnGeL писав: в якої за зиму не посипеться проводка і не потягне на ремонт половину вартості машини
я б так не сказавKirik писав: я можу стверджувати шо в любої машини посипеться проводка
я говорю так як остап мислить.andriy320e30 писав: я б так не сказав
AnGeL писав: йому треба тимчасово поповозку, в якої за зиму не посипеться проводка і не потягне на ремонт половину
В москвиче разве что, там три предохранителя)))))))))))andriy320e30 писав: я б так не сказав
середнє арифмитичне станів всіх твоїх попередні хмашинKirik писав: і про який стан ви можете говорите, якшо з форуму тільки двоє чи троє бачили мій мерседес я прсото в шокове
факт але не так швидко як в скорпі.Може і молодших роках пофіксали той баг ,но в перших роках випуску повний треш...Kirik писав: я можу стверджувати шо в любої машини посипеться проводка
нормальні машини булиzelja писав: середнє арифмитичне станів всіх твоїх попередні хмашин
фіг його знає, побачим шо з того вийдеzelja писав: факт але не так швидко як в скорпі
та фіг там, вчора їхав, і мені шось попало в стікло,чи від підігріву, пішов такий як удар, і павутинка по всьому скліmarkijan писав: Kirik, Сьогодні заціню через вікно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей