Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на Городоцькій на окко і на Левандівці на Укрнафті теж такого не було нігди. Вже рік тільки там заправляюсь. Сьогодні так вийшло, що заїхав на ВВ. Висновки зробив, ви теж робітьDexter писав:на ОККО на Пасічній ніколи такого не було
Подивишся скільки наїздиш в чому проблема, та й зараз холодніше може тому більше влізло.pavlo09 писав: на Городоцькій на окко і на Левандівці на Укрнафті теж такого не було нігди. Вже рік тільки там заправляюсь. Сьогодні так вийшло, що заїхав на ВВ. Висновки зробив, ви теж робіть![]()
Їздити на бензі витримував, а тепер не витримаєшПетро писав: більше 9 грн я не витримаю![]()
![]()
![]()
![]()
У мене є маленький перемикач, який ліквідує цю проблему - буду їхати на бензині. І так зимою рідко коли доходжу до використання ГБО - поки прогрів, уже став.sheva_lviv писав: Як піднімлять газ до 15-16 при теперешній ціні на бензин, о тоді народ буде задумуватись.
П.С. Це просто порівняння з 2011роком, коли бенз був 10
За Винниками украфта 8.10, теперішня ціна на бензин не вічна - в опті вже пальне подорожчало, просто в роздріб ще дорожче пальне не потрапило. Ну та й так, тим хто тільки думає ставити ГБО - сенсу не буде, бо нерентабельно, а тим хто поставив всеодно вигідніше.sheva_lviv писав: На Укранфті біля ашану аншлаг, газ ще по 8.00 а черги ще такої не бачив, нарахував 13 машин.
Як піднімлять газ до 15-16 при теперешній ціні на бензин, о тоді народ буде задумуватись.
П.С. Це просто порівняння з 2011роком, коли бенз був 10.50 а газ 7.00
а в чому проблема зараз на укрнафті взяти по 8.20 - Україна, 8.30t309 писав: маю 130лытрыв на карточцы по 8
я обше то прогнав собі)))),а от установка вже заробляє гроші на себеxxfOxx писав: Їздити на бензі витримував, а тепер не витримаєш Установку відбив вже то можна дорожче їздити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей