мене цікавить ціна на оригінал в коробочці БМВ, а не БОШKirik писав: пробив по каталогу на 2,0 то виходить по бошу 1957 грн. якось так.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мене цікавить ціна на оригінал в коробочці БМВ, а не БОШKirik писав: пробив по каталогу на 2,0 то виходить по бошу 1957 грн. якось так.
ой такий хороший сказочнік... казки вже пишеш чи ще ні?Kirik писав: в понеділок замовив, в вівторок зранку прийшли на НП, і не потрібно їздити шукати
Kirik писав: скажіть мені хтось ціну зч яку ви купляли останній раз,а я вам скажу ціну з того сайту![]()
шось 7 тис грн.T5-R писав: мене цікавить ціна на оригінал в коробочці БМВ, а не БОШ
хочеш вір, хочеш ні, мені пофігDexter писав: ой такий хороший сказочнік... казки вже пишеш чи ще ні?
коли назбираю паро долярів на новіше, тоді і викладу, чи тим ені гроші давав на машину? і ятебе маю питатися шо мені з нею робити?Dexter писав: чекаєм коли вже скорп появиться на авторіа і твій коментар "тачка в ідеалі, але просто морально застаріла, тому продаю"
Kirik, замовиш мені в понеділок запчастину на Пежо 206 на Нову Пошту? щоб я у вівторок зранку її забрав?Kirik писав: хочеш вір, хочеш ні, мені пофіг![]()
А Андрій той насос купив до 3 тисKirik писав: шось 7 тис грн.
неаDexter писав: Kirik, замовиш мені в понеділок запчастину на Пежо 206 на Нову Пошту? щоб я у вівторок зранку її забрав?
та нашо, вот насос дорогий якийЙосип писав: Петро, шарова фірми 555, скільки там коштує, і зараз ми тобі з Лесиком скажим скільки в нього, бо я заказува в нього. Мазда 626 gd 2.0 8 кл 90 коней.
не, то не тоDoktor писав: http://hotline.ua/
Пояснюва не буду як працюють інтернет магазини, але чудес не буває, гуртова ціна+- у всіх однакова єдине, що різні націнки, але різниця в 20-50% то нереально , або запчастини китай, або залишки нікому не потрібні...Kirik писав: не, то не то
По одній запчастині, там 10 постачальників, і одній фірмі, а ше є десятять інших марок зч*Lesyk* писав: Пояснюва не буду як працюють інтернет магазини, але чудес не буває, гуртова ціна+- у всіх однакова єдине, що різні націнки, але різниця в 20-50% то нереально , або запчастини китай, або залишки нікому не потрібні...
Давай номерки запчастин з цінами, можна в приват і я тебе постараюсь здивуватиKirik писав: По одній запчастині, там 10 постачальників, і одній фірмі, а ше є десятять інших марок зч але то таке я вже приклад на свічах навів ну і на прокладках, та і багато іншого
кому треба, я сайт давСАХАР писав: Да уж-помогите мне найти машину тема насайте а как попросили помочь и дать сайт с запчастями то идите на йух.Хорошо ты парниша жизнь начинаеш.
дякуюKLOyH писав: Вітаю, хай їздить )))
як поповозка на кожний день то може бути, хотя я би взяв ту тойоту маленьку, що тут на форумі продається, і бюджет менший і досить таки видний екземпляр.
вези блогKirik писав: надалі я би попросив не флудити про то, шо гольфи і подібне з тої парафії найкраще в світі, а я буду просто везти блог по автомобілі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей