П.С.цены там где ты сегодня спрашивал на запчасти маленькие но и запчасти там однодневные.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в жигулів тоже беруть телефониСАХАР писав: Про цену запчастей на него я тебе говорил сразу что дорогая,очередь за Сеатом не стояла но четыре человека телефон взяло а Форд такой же был в идеале два базара назад к нему нимто и не подошел.Ты еще молод но я помню эти Форды еще по 14тыс долл а Гольф 2 тогда стоил 4500
ем...а де саме я питався?САХАР писав: П.С.цены там где ты сегодня спрашивал на запчасти маленькие но и запчасти там однодневные.
на зиму най будуть 15Stuff писав: Роби щось з дисками бо ті кулічка максимально сумні
Exist ?Kirik писав: я запчастини до своїх машин замовляю тільки в інеті, там і дешевше 2,5 рази, і хороша якість
по деяких позиціях дешевше екзісту в два рази, а по деяких від 20-50 %Stuff писав: Exist ?
Не пиши дурниць...Kirik писав: звідтам замовляють, а потім в магазі продають
Теперь ради прикола пошел спросил тоже к Ибизе и потом переспросил два разаKirik писав: з втулкою стаба вийде не дорожче 1200 грн
ну не знаю, дурниці чи ні, але свічі ішли мені прямо зі складу що в ужгороді.а розмовляв я з людиною у києві, якось так*Lesyk* писав: Не пиши дурниць...
для чого, ви ж всі готові купляти гольфи двойки за 3к, я думаю 300-400 грн різниці на зч вам пофігT5-R писав: чого в пп, хай кине силь тут.
чесно кажучи, не можу зрозуміти ходу ваших думок, і для чого все це мені?САХАР писав: Теперь ради прикола пошел спросил тоже к Ибизе и потом переспросил два раза
саленблоки пара 44грн,втулки где стаб в рычаг входит дорогие 66грн пара и моторная подушка аж 127грн.
дитсадок,ясельна групаKirik писав: для експерменту,скажіть мені хтось ціну зч яку ви купляли останній раз,а я вам скажу ціну з того сайту
агаSluva писав: дитсадок,ясельна група
так не цікаво, ти тоді ціну скажеш або таку саму, або меньшуT5-R писав: Це паливний насос. за скільки я його купив не скажу.
Петре, дай вже той ссильKirik писав: ,а я вам скажу ціну з того сайту
я не відповім тобі взагаліKirik писав:агаSluva писав: дитсадок,ясельна група![]()
![]()
так не цікаво, ти тоді ціну скажеш або таку саму, або меньшуT5-R писав: Це паливний насос. за скільки я його купив не скажу.
мені пробився гальмівний диск чомусьT5-R писав: я не відповім тобі взагалі . Ти мені просто назви ціну.....
клоунада якась получається
Kirik писав: мені пробився гальмівний диск чомусь
пробив по каталогу на 2,0 то виходить по бошу 1957 грн. якось так.T5-R писав: ше такого не видіу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей