Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
pikach00 якщо їхати між будинками - при виїзді на Перфецького жодного знаку, тому можна легко "відправити"
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
а де там тошніння? чи ти як бачиш червоне на світлофорі розганяєшся?AndrewK писав: Смисл в тому, що хто тошнить - буде і далі тошнити
з заводу яка має гума стояти? почнем з того, думаю 14, на ланосі нє? а ти 16 втулив то вже як мінімум підняв машину, про що мова?andrew писав: Я йому описую те на чому їзджу і не черкаю.. хтось просто не правильно проїзджає такі ділянки
40 км/год бо спереду червоне на світлофоріСАХАР писав: Зачем Хонда?Ехать 40км?Неужели нет выше резины,проставок на стойки?Смысл в том Аккорде если скорость вела?

[цензура] нє я бачу що шкода маладец, хоч і порушила мінімум 4 пункти пдр.
pavlo09, не їздун ти відповісиш на питання ? Як ні тоді все з тобою ясно.
Dexter писав: ну ви собі гоните, xxfOxx не тошнив, він просто наближався до ЧЕРВОНОГО СВІТЛОФОРА
водій дизельного вага імхо ідіот, палить лишню соряру і тормозні колодки непонятно для чого![]()

- xxfOxx
шкоді виписав би порушення і скільки пунктів ПДР порушено?S_V_B писав: отримую надзвичайну кількість морального задоволення коли оформляю протоколи ліворядним їздунам з такою аргументацією)))))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та ладно до південного там правий практично весь запаркований, хіба зараз щось помінялось.andrew писав: telko де логіка коли наприклад від Шекспіра до Автобусного я правим рядом доїзджаю швидше ніж лівим, при тому не раз літаю між рядами. щоб об'їхати автобуси, які рухаються правим..
повзеш - їдь за автобусом
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Та яка різниця який ряд швидше їде.andrew писав: де логіка коли наприклад від Шекспіра до Автобусного я правим рядом доїзджаю швидше ніж лівим, при тому не раз літаю між рядами. щоб об'їхати автобуси справа..
повзеш - їдь за автобусом

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Це галіма відмазка. Кожен [цензура] який тудою їде має 100500 відмазок.andrew писав:pikach00 якщо їхати між будинками - при виїзді на Перфецького жодного знаку, тому можна легко "відправити"
Та і я не бачу проблеми встати прям біля знаку.
- xxfOxx
там при заїзді з В.Великого ж знак ще перед поворотом поміж будинки чи я нетак запам’ятав?andrew писав: pikach00 якщо їхати між будинками - при виїзді на Перфецького жодного знаку, тому можна легко "відправити"
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Ніц не помінялося, хіба що вночі, десь після 2-ї буває пустоxxfOxx писав: до південного там правий практично весь запаркований, хіба зараз щось помінялось.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- xxfOxx
тоді незнаю як там можна правим їхати швидше ніж лівим, не порушувати і нікого не підрізати і заїхати швидше.g0nzales писав: xxfOxx написав:
до південного там правий практично весь запаркований, хіба зараз щось помінялось.
Ніц не помінялося, хіба що вночі, десь після 2-ї буває пусто
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
xxfOxx,
Приблизно так:
- від Шекспіра стартуєш правим рядом, якщо є маршрутка на зупинці, то маєш підгадати перестроєння в ліву і назад
- перший світлофор ідеш по правій, потім відразу в ліву (обходиш запаркованих) аж до зупинки
- потім якщо нема багато маршруток, то правим, інакше лівим рядом всі зупинки аж до парковки Сільпо, далі правим до кільця, кільце по зовнішньому проходиш прямо
- далі правим аж до МакДональдса, тоді в лівий до кільця, по внутрішньому прямо, за переходом назад у правий і далі аж до Автобусного.
Весь той план легко ламається, бо зустрічаються рагулі, що парканулися в правому ряді, але загалом десь так. Особливо швидше виходе, коли вантажівка чи тягач з причепом повзе в лівому :)
Приблизно так:
- від Шекспіра стартуєш правим рядом, якщо є маршрутка на зупинці, то маєш підгадати перестроєння в ліву і назад
- перший світлофор ідеш по правій, потім відразу в ліву (обходиш запаркованих) аж до зупинки
- потім якщо нема багато маршруток, то правим, інакше лівим рядом всі зупинки аж до парковки Сільпо, далі правим до кільця, кільце по зовнішньому проходиш прямо
- далі правим аж до МакДональдса, тоді в лівий до кільця, по внутрішньому прямо, за переходом назад у правий і далі аж до Автобусного.
Весь той план легко ламається, бо зустрічаються рагулі, що парканулися в правому ряді, але загалом десь так. Особливо швидше виходе, коли вантажівка чи тягач з причепом повзе в лівому :)
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- andrew
- Контактна інформація:
xxfOxx уважно читай де я писав. що авто -35 мм.. і на такій низькій резині їздять одиниці..
telko лівий для обгону має бути і для тих хто дійсно їде, а не 40 км.+ телефон+режим "напівлежа в авто"... і хай всі обїзджають
telko лівий для обгону має бути і для тих хто дійсно їде, а не 40 км.+ телефон+режим "напівлежа в авто"... і хай всі обїзджають

- xxfOxx
-35мм то від стоку який ти 16-тками підняв чи я так розумію? Кажи простіше - який в тебе зараз кліренс та й усе.andrew писав: xxfOxx уважно читай де я писав. що авто -35 мм.. і на такій низькій резині їздять одиниці..
В ланоса 16 см (і то на 13-тках

- andrew
- Контактна інформація:
xxfOxx завтра спеціально для тебе поміряю 

- xxfOxx
та що для мене міряти є шинний калькуляторandrew писав: xxfOxx завтра спеціально для тебе поміряю
з заводу в ланосі
175/70 R13 кліренс - 16см
Ти поставив R16 195/55 це вже + 23 мм до кліренса тобто 18.5 грубо. Ти зняв - 35мм з того всього ітого то стоковий кліренс аккорда, який в мене через захист ще - 2-3 см, тому не дивно що ти пролітаєш, а я зачіпаю захистом, які ще можуть бути питання?
15см проти 12-13см

От калькулятор якщо хтось думає, що я дурю
http://shina.com.ua/calculator.html
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Віталік,там можна проїхати напряму від В.В. виїхати на Перфецького біля Софтсерву і пожарки і там нема жодного знаку,не підкопаєшся...там тре повісити 2-а знака "напрямок руху" і лазєйка буде закрита,а цеглу перевісити на 20м далі в сторону базаруpikach00 писав: Це галіма відмазка. Кожен [цензура] який тудою їде має 100500 відмазок.
Та і я не бачу проблеми встати прям біля знаку.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Ім'я:Павло
xxfOxx, я повинен цілодобово сидіти на форумі?
Тай що тобі відповісти? Я все сказав вище, ти в танку, не чуєш чи впертий! Але нагадаю, як би ти не їхав, то вартує на кожне підрізання відповідати тим самим? Тобі більшість сказала, що ти не правий, навіть представник поліції
Будь попроще

Будь попроще

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Что то не так написано?С куском алюминия и токарем можна спокойно улучшить ситуацию таким напримерA1 писав:САХАР писав: Неужели нет выше резины,проставок на стойки?![]()
![]()

Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Just be
тююю, тіпа наших рагуликів то зупинить, практично кожен день на Окружній якесь чучело виїзжає під знак і летить проти шерсті, а потім мичить щось в стилі "я тут живу", "та тут 20м", "а що мені обїзжати по кругу" або ще якусь туфту. Єдиний вихід прогресивна система штрафів.Sluva писав: тре повісити 2-а знака "напрямок руху" і лазєйка буде закрита,а цеглу перевісити на 20м далі в сторону базару
А то нічо що поведінка машини після таких "допів" міняється кардинально ?САХАР писав:Что то не так написано?С куском алюминия и токарем можна спокойно улучшить ситуацию таким напримерA1 писав:САХАР писав: Неужели нет выше резины,проставок на стойки?![]()
![]()
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Sluva, до чого ти це розказуєш? Я знаю що з дворів нема знаків.
Але кожен день бачу як валять ТУПО під знак? Не виїзжають з дворів, а саме нагло лізуть на той знак.

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
pikach00, бо той базар звідти треба нахрен забрати або посунути і дорогу зробити нормальну, нетреба там ніяких знаків.
Ford?
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
При скорости 40?Если стоит выбор цеплятся или на скорости больше 120 будет неустойчивее я б выбрал не цепляться.Just be писав: А то нічо що поведінка машини після таких "допів" міняється кардинально ?
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей