вчи мат часть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Норм, а ще в правому крім колдобин срана колія від фурserega_l1 писав: я з Одеси до БЦ тільки лівим пер, хіба посувався, коли хтось доганяв, валив я ті колдобини. Київ Львів правою.
+ КОМЕНТАР ЕКСПЕРТА:
Так було, їхав в лівому тому, що в правому гірша дорога і позаду мене нікого не було від слова зовсім.andrew писав: якщо память не зраджує в тебе теж було відео де ти на Сихові їхав 40 км в лівому ряді..
Вам потрібно їздити разом.. паровозом
Щоб щось доказувати в суді, потрібно щоб поліцай виписав штраф. Нема штрафу нема суду.borodatos писав: по нашим законам це правопорушник в суді має доказати, що там щось було. На відео перешкод нема
доведи,бо іншої інтерпритації я не зустрічавtelko писав:І взагалі цей пункт правил пережиток минулого, і на сьогоднішній день в місті не актуальний.
telko писав: Докажіть, що xxfOxx права смуга була вільна і там не було іншого ТЗ.
Dexter писав: бо нема ніяких доказів шо правий ряд був абсолютно вільний
отримую надзвичайну кількість морального задоволення коли оформляю протоколи ліворядним їздунам з такою аргументацією)))))telko писав: І взагалі цей пункт правил пережиток минулого, і на сьогоднішній день в місті не актуальний.
Кількість авто в совку і зараз. Л-логікаborodatos писав: доведи,бо іншої інтерпритації я не зустрічав
А сам собі виписуєш протоколи?S_V_B писав: отримую надзвичайну кількість морального задоволення коли оформляю протоколи ліворядним їздунам з такою аргументацією)))))
Ти в правильну тему закинув відеоg0nzales писав: А як вам такий їздюк?
То вітер попутній дмухнувpikach00 писав:g0nzales, а сам то чого порушуєш? Тебе твій же рєгік спалив, 81км-год
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей