там не ями там напливи, і я захистом кожен раз зачіпаю.pikach00 писав: Так і не зрозумів, де там ями? Часто там проїзжаю, ями в правій смузі - нє, нє відєл
вже Пікачу відписав, а так згоден, але та ж шкода і другий раз підрізала так само причому на хорошій швидкості - дивись відео ближче до кінця.pavlo09 писав: xxfOxx, де ти там ями бачив?Тай правило є неписане, БУДЬ МУДРІШИЙ/дай дорогу дурак(ДДР)!
Уяви що буде, коли у Львові кожен буде так реагувати один на одного
щей зимою
Виходить так
1. шкода створила аварійну
2. не включила жодного разу поворотнік
3. так само їхала в лівому при вільному правому
Я
1. їхав в правому
по відео глянь як він притерся при обгоні, на регіку того не видно але він впритик пролетів, якби я на люку - а там напроти океану є люк - чуть вбік хитнувся то зачіпив би його, плюс ще до повного перелаштування в мій ряд почав гальмувати - чи не так (25 секунда)?snik писав: по відео можна розібратися шо він заїхав в ліву смугу, на більшій швидкості ніж ти, відїхав вперід ше на пару метрів, тобто перестроївся і продовжив рух, і тоді почав зупинятися перед світлофором, а ти вже в свою чергу вискочив і на тормозах залетів перед ним) такшо реально
міг, перелаштувався би норм, з поворотом, з запасом і не підрізаючи нікого - я б і слова не сказав, але ж він не так зробив правда?snik писав: він міг собі првою полосою зупинитися.. але з другої сторони , може він тоже не хотів в правій полосі їхати бо там ями і перестроївся в ліву)) як такий варіант?)
П.С.
snik, pavlo09, питання в силі
xxfOxx писав: смисл підрізати і тормозити бо на світлофорі червоний, я з своєю швидкістю проїздив би світлофор якраз на жовте - зелене, нікому не заважаючи і не підрізаючи.
якщо права смуга з ямами ти особисто їдеш в правій при вільній лівій ?