Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Я сьогодні чуть старшу ТП не збив на личаківській(як вже їхати на Винники)В тому місці якраз люблять ставати маршрутки.
Короче їду від світлофора ,розганяюсь,і бачу шо є з ліва жінка старша,виходить на дорогу дивиться тупо вліво.А мене не бачить і валить переді мною.Я в сигнал як втиснув і в тормоза-абс по бруківці хер нормально машину зупиняв.А вона тупо біжить вправо переді мною.
Я тіки дивлюсь на правий бік капоту і думаю [цензура] ше чуть чуть і ти будеш на капоті.Але якось зупинив на бруківці.
Вона тупо переді мною вискочила,я їхав біля 40-50 км.
А вона виходить на тротуар і каже-ой я вас не бачила.
[цензура] ТП
Короче їду від світлофора ,розганяюсь,і бачу шо є з ліва жінка старша,виходить на дорогу дивиться тупо вліво.А мене не бачить і валить переді мною.Я в сигнал як втиснув і в тормоза-абс по бруківці хер нормально машину зупиняв.А вона тупо біжить вправо переді мною.
Я тіки дивлюсь на правий бік капоту і думаю [цензура] ше чуть чуть і ти будеш на капоті.Але якось зупинив на бруківці.
Вона тупо переді мною вискочила,я їхав біля 40-50 км.
А вона виходить на тротуар і каже-ой я вас не бачила.
[цензура] ТП
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
дизельний [цензура] ваг
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
xxfOxx можна питання - яка в тебе була швидкість на тому відео до кільця Макдаку ??
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
xxfOxx, от непереношу тих хто їде в лівому ряді, коли правий вільний. Це пряме порушення ПДР 

-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Водій з реєстратором в даному випадку виродок двічі: тошнив у лівому ряді, коли жодної машини не було і нагло підрізав ваг, який зупинявся на червоне, а не вчив тошнота.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
якесь тупе відео
- xxfOxx
дет під 40, бо я бачив, що там переключилось на червоне то нема смислу розганятись більше, я + - мав би до світлофора на зелене підїхати.andrew писав: xxfOxx можна питання - яка в тебе була швидкість на тому відео до кільця Макдаку ??
то ти про шкоду ні?borodatos писав: xxfOxx, от непереношу тих хто їде в лівому ряді, коли правий вільний. Це пряме порушення ПДР
1. Дав дорогу бо там два повороти направо.
2. Їхав з норм швидкістю.
3. Права там убіта
4. Нахера було підрізати і тормозити потім бо [цензура] аж тоді побачив, що далі червоне?
5. Де поворотнікі включені хоч раз були?
6. Перед тролейбусною що то за [цензура]?
Та шкода далі так же ж поїхала, а не тільки мене підрізала.
- xxfOxx
scrap писав: Водій з реєстратором в даному випадку виродок двічі: тошнив у лівому ряді, коли жодної машини не було і нагло підрізав ваг, який зупинявся на червоне, а не вчив тошнота.

- borodatos
- Контактна інформація:
xxfOxx, http://pravo-ukraine.org.ua/resyrsi/kz/ ... punkt-11-5
читай і вивчи.Погана там дорога чи ні, це вже нікого не хвилює...Таких навалом їздить в лівому ряді і в дзеркала навіть не дивляться, що по Пасічній, що по Луганській, що по дорозі на Сокільники....
читай і вивчи.Погана там дорога чи ні, це вже нікого не хвилює...Таких навалом їздить в лівому ряді і в дзеркала навіть не дивляться, що по Пасічній, що по Луганській, що по дорозі на Сокільники....
- xxfOxx
Нема там нічого нового, пдр знаю.borodatos писав: читай і вивчи.Погана там дорога чи ні, це вже нікого не хвилює...Таких навалом їздить в лівому ряді і в дзеркала навіть не дивляться, що по Пасічній, що по Луганській, що по дорозі на Сокільники....
Шкода виродок чи ні? чи може вона в правій їхала? не підрізала нікого? поворотнікі включила?
- borodatos
- Контактна інформація:
xxfOxx, як би ти відразу їхав у правій - жодного виродка б не було. А так, не хочу ображати, але ви одне одного вартуєте
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
xxfOxx,
Ти не правий і до порушень ПДР Шкоду спровокував ти. То на той випадок, якщо ти хотів почути думку інших учасників дорожнього руху
Ти не правий і до порушень ПДР Шкоду спровокував ти. То на той випадок, якщо ти хотів почути думку інших учасників дорожнього руху

Drifthooift
-
- Ім'я:Павло
100% автор відео не правий. Тай питання до автора: тобі стало легше, коли ти обігнав і став перед шкодою?borodatos писав:xxfOxx, як би ти відразу їхав у правій - жодного виродка б не було. А так, не хочу ображати, але ви одне одного вартуєте

- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
тут легше сазати "та та та xxfOxx, так всьо і було, шкода аяяй но но но"
ніж пробувати шось доказати... всерівно і надалі автор буде їздити 40 км/год в лівому ряді і думати шо він нікому не мішає ...
ніж пробувати шось доказати... всерівно і надалі автор буде їздити 40 км/год в лівому ряді і думати шо він нікому не мішає ...
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- xxfOxx
щераз, смисл підрізати і тормозити бо на світлофорі червоний?borodatos писав: xxfOxx, як би ти відразу їхав у правій - жодного виродка б не було. А так, не хочу ображати, але ви одне одного вартуєте
якщо права смуга з ямами ти особисто їдеш в правій при вільній лівій ?
так самоMu$daY писав: xxfOxx,
щераз, смисл підрізати і тормозити бо на світлофорі червоний?
відповів шкоді так як вона зробила перед тим, притому та ж шкода далі знову підрізала.pavlo09 писав: 100% автор відео не правий. Тай питання до автора: тобі стало легше, коли ти обігнав і став перед шкодою?
питання тобіsnik писав: тут легше сазати "та та та xxfOxx, так всьо і було, шкода аяяй но но но"
щераз, смисл підрізати і тормозити бо на світлофорі червоний, я з своєю швидкістю проїздив би світлофор якраз на жовте - зелене, нікому не заважаючи і не підрізаючи.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Так і не зрозумів, де там ями? Часто там проїзжаю, ями в правій смузі - нє, нє відєл
-
- Ім'я:Павло
xxfOxx, де ти там ями бачив?
Тай правило є неписане, БУДЬ МУДРІШИЙ/дай дорогу дурак(ДДР)!
Уяви що буде, коли у Львові кожен буде так реагувати один на одного
щей зимою 

- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
ну перше то шо там ям нема... але давайте закриєм на то очі...
по відео можна розібратися шо він заїхав в ліву смугу, на більшій швидкості ніж ти, відїхав вперід ше на пару метрів, тобто перестроївся і продовжив рух, і тоді почав зупинятися перед світлофором, а ти вже в свою чергу вискочив і на тормозах залетів перед ним) такшо реально
по відео можна розібратися шо він заїхав в ліву смугу, на більшій швидкості ніж ти, відїхав вперід ше на пару метрів, тобто перестроївся і продовжив рух, і тоді почав зупинятися перед світлофором, а ти вже в свою чергу вискочив і на тормозах залетів перед ним) такшо реально
він міг собі првою полосою зупинитися.. але з другої сторони , може він тоже не хотів в правій полосі їхати бо там ями і перестроївся в ліву)) як такий варіант?)borodatos писав: але ви одне одного вартуєте
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- borodatos
- Контактна інформація:
xxfOxx, ям там немає, є деякі нерівності, не перший день там їжджу. Смисл був у тому що ти рухався не в тому ряді. Скоріш за все, він їхав спочатку ззаду тебе і блимав дальнім, а ти просто ігнорував не бажаючи зайняти свій правий ряд. Є такий тип водіїв, для яких правий ряд не існує апріорі, бо "Там же ж ЯМИ!" і інколи навіть повертають направо з лівого ряду (бачив особисто не один раз). Роби висновки і будь більш толерантнішим до інших.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
вот після цього я офіційно заявляю що буду їздити виключно в лівому і мені [цензура] по це не по правилах, а ще так дуже харять придурки які далі свого носа не бачать і починають тобі моргати коли попереду червоний світлофор!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей