andrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево
Хто їх виховував? Ще не бачив жодно адекватно в нас на дорогахzEk писав:andrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє деревотебе хто виховував?
Ти неправий, маю багато клінтів на ПЛ, абсолюно всі нормальні, рагулі то переважно зустрічаються на старих бмв, але і на наших номерах таких неадекватів ральних пацанів хватаєandrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево
andrew писав: + мільйон..
99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево
b_andriy писав: як на мене рагуль вже той хто тільки хоче купити пл
мудро!cat-yellow писав: дядьки, з вашими висловлюваннями ви від них недалеко втікли...
процент халатних горе-водіїв на PL таблицях вище середнього, це факт
але зрештою бажати комусь зустріти дерево - це теж не є проявом інтелігентності, а такий самий рагулізм....
якби той тіп їхав на жигулях, то не було б кому чекати на швидкуpavlolvov писав: Ні, це просто дешеваушатана машина яку можна не робити і добивати до ручки.
ну то якраз той 1%*Lesyk* писав:Ти неправий, маю багато клінтів на ПЛ, абсолюно всі нормальні, рагулі то переважно зустрічаються на старих бмв, але і на наших номерах таких неадекватів ральних пацанів хватаєandrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево
ще раз пишу - коли 99% неадекватів, що їм побажати - щастя, здоровя.. чи чекати поки такий олень як на відео влетить в моє авто???cat-yellow писав:andrew писав: + мільйон..
99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє деревоb_andriy писав: як на мене рагуль вже той хто тільки хоче купити пл
дядьки, з вашими висловлюваннями ви від них недалеко втікли...
процент халатних горе-водіїв на PL таблицях вище середнього, це факт
але зрештою бажати комусь зустріти дерево - це теж не є проявом інтелігентності, а такий самий рагулізм....
Бо буде штраф в 100 баків..pavlo09 писав:Хто їх виховував? Ще не бачив жодно адекватно в нас на дорогахzEk писав:andrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє деревотебе хто виховував?
Зато в Польщі всі святі
побажай йому розуму, а не дерева, цього буде достатньо, щоб і на тебе люди не зглядались, і він більше не робив того, що робитьandrew писав: що їм побажати - щастя, здоровя.. чи чекати поки такий олень як на відео влетить в моє авто???
розум або є або його немає.. з віком його не стає більше саме в таких людейcat-yellow писав:побажай йому розуму, а не дерева, цього буде достатньо, щоб і на тебе люди не зглядались, і він більше не робив того, що робитьandrew писав: що їм побажати - щастя, здоровя.. чи чекати поки такий олень як на відео влетить в моє авто???
Це називається "справна машина"?markijan писав: ..їхав рівно 60....в один момент в мене самі зажались супорта..
як на таких авто можна виїжджати на дорогу? А якщо б замість дерева - мама з візочком?markijan писав: ..на скільки я відчував був погано зроблений розвал ходження..
markijan писав: їхав рівно 60
markijan писав: машина тільки недавно з ремонта...повністю мінялась ходова...всі тормозні приладдя
markijan писав: в один момент в мене самі зажались супорта....і немогли віджатись
markijan писав: в один момент в мене самі зажались супорта
тут або людина не шарить в авто або косить під несправність авто..markijan писав: на скільки я відчував був погано зроблений розвал ходження...що могло просприяти цьому
markijan писав: зразу кінуло
тут без коментарів....markijan писав: що сомніваюсь
markijan писав: їхав рівно 160.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей