Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
cat-yellow писав: не знаю, чому, але коли бачу, що мером Винник бажає бути соціальний працівник, соліст хору, якому 29 років, то "чівота ржу", якщо чесно
ти жидачівських кандидатів не бачивSpeedo писав: cat-yellow написав: не знаю, чому, але коли бачу, що мером Винник бажає бути соціальний працівник, соліст хору, якому 29 років, то "чівота ржу", якщо чесно У мене не один знайомий йшов, в місцеві ради, потратили кучу бабла (часом і не своїх) і пролетіли. В чому тут прикол? Авось виберуть і відіб"ю? Тільки це "авось" дуже недешево коштує....
Не мішай двіглу працювати. Налиєш всякого ... а потім будеш кричав вагThorn писав:pavlo09,це ж Ваг
Thorn писав: лию бо це ваг![]()
в тойоту б не лив
Thorn писав: Авто: ... / Audi / Skoda
це вибухнув метановий балон. Але тим не менше, оці всі кустарні установки які у нас ставлять не менш небезпечні. Ну і цікаво, чи хоч один власник з ГБО стаивть машину на відкритій стоянці десь подалі, а не їде на підземну парковку Кнг-крос чи подібних.kapi писав: Це типу вибухнув газовий балон?
У Польщі авто, обладнані газовою установкою, не дозволяють ставити у підземних паркінгах житлових будинків.Fobos писав: оці всі кустарні установки які у нас ставлять не менш небезпечні. Ну і цікаво, чи хоч один власник з ГБО стаивть машину на відкритій стоянці десь подалі, а не їде на підземну парковку Кнг-крос чи подібних.
Yust писав: У Польщі авто, обладнані газовою установкою, не дозволяють ставити у підземних паркінгах житлових будинків.
Każda butla gazu LPG stosowana w autach jest homologowana na 10 lat. Po tym okresie można albo ją wymienić na nową albo przedłużyć jej homologację.
ті, шо не пройшли - продають в нас як "легке б/у"cat-yellow писав: мало того, якщо не помиляюсь, то в Польщі балони на ГБО повинні проходити омологацію раз в скількись там часу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей