в росії форестер 2.5i-L коштує 28.8 тис.$, в Україні 35 тис.$Yust писав: але японці нові у Польщі чомусь дорожчі, ніж тут
в Польщі скільки?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в росії форестер 2.5i-L коштує 28.8 тис.$, в Україні 35 тис.$Yust писав: але японці нові у Польщі чомусь дорожчі, ніж тут
32 у Львові. У Польщі 2,5 немає, а 2,0 у районі 30-34 євро.sapphir писав: Майже 38т.$ новий в нас
Yust писав: 32 у Львові. У Польщі 2,5 немає, а 2,0 у районі 30-34 євро.Він нам сподобався на трасі і у Брюховецькому лісі гарно гасав.Це наша ціна.http://era.lviv.ua/forester-kompliektatsiyi-ta-tsini_s
яким чином відбудеться здешевлення до рівня кацапського ? як ти собі це представляєш?Yust писав: міркую вже, чи не варто дочекатися до здешевлення рівня кацапського, бо та різниця у 4 тис. трохи таки напружує
Yust писав:sapphir, ось я і міркую вже, чи не варто дочекатися до здешевлення рівня кацапського, бо та різниця у 4 тис. трохи таки напружує. Хоча суті не міняє - машинка бігала файно і трасою і лісовими ямо-горбами. На цій машинці я би легко заїхав і на фазенду у Путилі і на гриби у Випчині. При тому, що і на трасі нею не посоромився б.
Ну це якраз не напружує. Моя 5 річна тііда напевно має третинну ринкову ціну, хоч і добре пильнована. Але я її продавати не планую. А Форестера я вже би 10 років експлуатував.sapphir писав: А те що через 3 роки вона буде половину коштувати а через 5-6 третину - не напружуе?!
Не пройшло і 2 роки як і все вийшло на шляхи свої. Але ти мені Ростик краще не тест - драйв організуй, а з 10% знижки. Тест - драйв я вже мав.jetros писав:Юра, ми вже з тобою говорили.... Аутлендера має Щур, можеш його розпитати, він тобі розкаже своє фе. Про форестера забув, добротне авто, приятель вже має четвертий рік, відгуки тільки позитивні, правда він його брав з салону. Можу тобі організувати тест драйв, Субару Форестер 2.5 атмосферник, і розхід бензи прийнятний і комфорт.
https://auto.mail.ru/forum/topic/kakoj_ ... 443184626/Не китайцы это само собой. Не корейцы это тоже само собой. Не тойота, и не ниссан, ибо эти дрова даже даром не хочу и не нужно переубеждать. Правило трех "Ф" действует, поэтому отметается также форд, фиат и все французское.
Из предпочтений Вольво, немцы. Цена, все понимаю.
P.S. Тролли идут колонной по два в сторону одного населенного пункта в Перу (Nahui). Желающие убедить меня, что ситропежопы, ренониссаны, сверхнадежные (да, ага) таёты, какая-нибудь корейская шалупень или что-то в этом роде является крутотенью или хотя бы достойным выбором, отправлются вслед за колонной троллей. То есть, если резюмировать, то прошу помощи, а не piz дежа.
Yust писав: Мазда СХ5.
У списку на фініші були.Ziro-cool писав:Yust писав: Мазда СХ5.
Найбільш дохлий вибір,
Мазда вщагалі слабонька як авто бренд
Не для тебе, нє!Yust писав: jetros, равка не проходить?
+10000000000000000!!!!!!pavlo09 писав: Yust, скільки ти будеш вибирав цю машину? Скільки будеш слухати всіх підряд? В кожного ж свій смак/потреби.
Бери що ТОБІ подобається!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість