Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де і по чому мийка авто?
- Tarik
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
lambor, кажу, якщо самообслуговування то тіки Липинського
093 12-88-907
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Re: Де і по чому мийка авто?
Счас помылся на Метро ул.Городоцкая-это последний раз.Пылесос-слов нет вообще,пистолет полуживой,время бежит как подорванное-50грн.на машину размером с Матиз и это я бегал вокруг.Про груды болота под ногами которые за день никто не удосужится убрать вообще молчу.
Три дня назад на Пасичной за 20грн и намного лучше.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
С пылесосом проблем нет, сегодня пылесосился там во второй половине дня, если он плохо тянет, подходите к администратору и он вам компенсирует ваши деньги.САХАР писав:Счас помылся на Метро ул.Городоцкая-это последний раз.Пылесос-слов нет вообще,пистолет полуживой,время бежит как подорванное-50грн.на машину размером с Матиз и это я бегал вокруг.Про груды болота под ногами которые за день никто не удосужится убрать вообще молчу.
По времени на данный момент
Цены на 10 грн:
Пена = 40 сек
Микропорошок = до 2 мин
Холодная вода = 3 мин
Все другие функции аналогично до 2 мин.
Пылесос 5 грн снимает = 3мин.
Бюджет мойки эконом класса 20 грн.
Пена 10 грн, вода 10 грн = 20 грн /+5 грн если машина уж очень грязная или не мылась месяц.
Бюджет мойки нормальной с воском и осмосом +10/15 грн
Нужно как говорится наловчится мыть, там бывают люди и за 100 грн не помоют нормально машину, если руки из другого места растут

Честно говоря мне бывали времена хватало 25 грн чтоб помыть спринтер длинную базу.
На счет болота под ногами аналогично подходите к администратору и просите смыть, это все без проблем, за день там столько машин, что после каждого руки отсохнут смывать.
Для людей с ЛТК, есть пароль, подходите к администратору и говорите помойте мне машину я с тюнинг клуба полная мойка будет вам стоить 30-40 грн(без пылесоса) в зависимости от размера и степени загрязнения авто.
p.s От себя скажу самый лучший пылесос чуть дальше проехать на Сокаре 5 грн = 5 минут.

-
Машина у меня почти чистая была-только на нормальной мойке считает когда льеш а на Городоцкой оно постоянно льет.Это я должен просить неизвестно кого-кого в будке и не было идти смывать болото с под ног.потом подождать пока он соизволит придти и отдать мне за пылесос?Возникает вопрос-а накуя он там сидит?
Я просто больше там мыть не буду и знакомым скажу чтоб и не пробовали-так как есть намного лучше места и посвежее оборудование.
Я просто больше там мыть не буду и знакомым скажу чтоб и не пробовали-так как есть намного лучше места и посвежее оборудование.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
САХАР, ну ти шось не так робив
я "в спокійному" режимі там, на Метро, мию свою машину активна піна+холодна вода за 35-40 грн. МАКС.
При чому я мию машину, коли вона реально брудна з купою засохшого бруду і гівна

При чому я мию машину, коли вона реально брудна з купою засохшого бруду і гівна

Sad, but true.
- myzikk
Скажем так администратор сидит там для обслуживание оборудования и не более.САХАР писав:Машина у меня почти чистая была-только на нормальной мойке считает когда льеш а на Городоцкой оно постоянно льет.Это я должен просить неизвестно кого-кого в будке и не было идти смывать болото с под ног.потом подождать пока он соизволит придти и отдать мне за пылесос?Возникает вопрос-а накуя он там сидит?
При всем уважении к Вам одним клиентом меньше, одним больше, мне как то все равно, я просто говорю как данная мойка работает.
На данную мойку ездит очень много машин в день бывает более 300 машин и процентов 10 из них говорили что больше никогда не приедут, пистолеты таксисты бросали на пол, но в конце концов после аналогичных других моек в том числе Пасичной, Левандовки и Сыхова почему то приезжали с кислыми лицами опять же на Метро

На данном этапе конкурентом этой мойке вижу только мойку в районе нижнего шувара, там оборудование почти аналогичное, и там можно добиться нормально консистенции пены, но к сожалению, когда я приехал туда и поговорил с рабочими они мне дали понять что там всем заливает шеф и настроить пену они не имеют доступа, когда я им предложил сделать все на бесплатной основе они отказались, видимо все таки на пене экономят

На такого плана мойки ездят разного плана люди, кто деньги экономит, кто действительно любит свою машину и моет сам, кто просто пыль сдуть, но все же если не выходит хорошо помыть по технологии то видимо вам нужно ехать на соседние мойки не в рекламу сказано например к Magnus'у или в автобаню.

-
Тоже раньше так мыл-даже в 20 укладывался.Счас или время перенастроили или не знаю-послушаем кто был в последние дни что скажут.BOXER писав: САХАР, ну ти шось не так робив я "в спокійному" режимі там, на Метро, мию свою машину активна піна+холодна вода за 35-40 грн. МАКС.
Может я не прав-нажимаеш на ручку,идет вода.Отпустил-счетчик остановился.Это цирк-бегать как укушенному потому что вода идет все время.
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
myzikk, та зніми на відео вже свій майстер клас, я би подивився 

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
у Львові хоча би декілька тих мийок є, а в Стрию, на скільки мені відомо тільки одна. На мій погляд рахітна
Для прикладу мився разок в Дрогобичі, то там реально краще і дешевше виходить.

- myzikk
Скажем так, тут технология такая что остановить время нету возможности, ну и работает тут все так, такое оборудование.САХАР писав:Тоже раньше так мыл-даже в 20 укладывался.Счас или время перенастроили или не знаю-послушаем кто был в последние дни что скажут.BOXER писав: САХАР, ну ти шось не так робив я "в спокійному" режимі там, на Метро, мию свою машину активна піна+холодна вода за 35-40 грн. МАКС.
Может я не прав-нажимаеш на ручку,идет вода.Отпустил-счетчик остановился.Это цирк-бегать как укушенному потому что вода идет все время.
Конечно бы хотелось чтоб вода останавливалась по нажатию но увы(
Это видимо один с основных минусов, большинство таких моек.
Скажу так на счет изменения времени, тут все довольно таки подло сделано, только у конкуренции обрезается время аналогично и на данной мойке, там одна секта и все в сговоре

Тут без нового каналу не обійтисьLyubomyr писав:myzikk, та зніми на відео вже свій майстер клас, я би подивився

Майстер клас можете побачити в любий день на мийці, попросите адміністратора любого, хто там працює

Доречі в Дрогобичі це друга мийка від Автоспа, яка на метро. Але там проблеми часто зі світлом і водою, це все таки ДрогобичLyubomyr писав:у Львові хоча би декілька тих мийок є, а в Стрию, на скільки мені відомо тільки одна. На мій погляд рахітнаДля прикладу мився разок в Дрогобичі, то там реально краще і дешевше виходить.

Дайте мені 200 000 $ і я зроблю ідеальну мийку самообслуговування, немає тільки спонсора хто б зараз вклав в це гроші, хоча це +/- реальна ціна за таку мийку.
Востаннє редагувалось П'ят, 11 вересня 2015, 22:30 користувачем myzikk, всього редагувалось 1 раз.

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
мені сама система оплати сподобалась, не те що в Стриюmyzikk писав: Доречі в Дрогобичі це друга мийка від Автоспа, яка на метро. Але там проблеми часто зі світлом і водою, це все таки Дрогобич

- myzikk
З цим згоден, тут є ще один нюанс, на мою думку краще б була система жетонів, бо з карточками бувають проблеми в плані пошкодження, а з жетонами все простіше, але з іншого боку карточку можна здати на фірмі як документ, а з жетонів в фірму нічого не здаш.Lyubomyr писав:мені сама система оплати сподобалась, не те що в Стриюmyzikk писав: Доречі в Дрогобичі це друга мийка від Автоспа, яка на метро. Але там проблеми часто зі світлом і водою, це все таки Дрогобич

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
myzikk, по технології, можеш показати відео абощо як правильно мити авто? 

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Незнаю, але останнє моє просте збивання водою закінчилось поліровкою цілої машини, більше ні ногою на ті мийки 

- myzikk
Ну для прикладу без відео в двух словах розкажу конкретно по цій мийці.Lyubomyr писав:myzikk, по технології, можеш показати відео абощо як правильно мити авто?
Якщо машина не сильно грязна ви зразу піните на 10 грн = 40 сек, починаєте принципі з любого боку але розраховуйте, що часу мало, але цього часу хватає щоб зробити повноціне коло навколо машини, як запіните так і вона помиється, якщо ви десь пропустили, то даю велику ймовірність, що там буде сива пляма, тому старайтесь запінити всю поверхню максимально, ну при мені дідусь 60 річний за 10 грн пінив свого лачеті, то я думаю це реально. Якщо вже не хватає 10 грн то 15 точно хватить.
Якщо машина в болоті сильному або давно не милась, рекомендую зарядити на 5 грн = 1 хв 30 сек, холодної води і пройтись по забруднених місцях, але проходитись керхером при відстані см 5-10, фарба не відлетить там немає такого великого тиску

Для темних машин або сильно брудних я раджу, збити їх на 5 грн водою, запінити на 10 грн піною і ще до того всього пройтись губкою, бо як не крути чорна машина може бути сива.
Водою холодною змивати піну аналогічно на 10 грн = 3 хв, але тут саме головніше збивати треба не з 2 метрів, а пройтись ніби ви малюєте машину балончиком і керхер має бути від машини 5-10 см тоді ви дійсно змиєте весь бруд який розїла піна, якщо ви будете мити з 30 см, то машина поки мокра буде виглядати чистою, але висохне і скажете а нак

Віск, осмос то вже по бажанню, віск принципі по собі знаю, що ефективний на дорозі перші 5 хв доща, далі толку від нього вже такого немає, вот осмос(детермінована вода + поліроль) дає хороший ефект, помийте машину і не воскуйте, а просто пройдіться на 10 грн осмосом і побачите ефект, машина стече повністю і залишиться витерти пару капельок і все.
По Пасічній скажу так, там якщо я не помиляюсь зараз 10 грн = 2 хв, або вже навіть 1 хв 40 сек будь якої функції, там правильна технологія миття це мікропорошок на 10 грн, але мені чогось на 10 грн не хватає треба 15-20, ну а далі цей мікропорошок зразу змивати осмосом, щоб зекономити гроші і отримати хороший ефект.
По Сихову(арсен) технологія просто там треба брати 100% губку щоб більш менш файно помити, там бере автомат купюри від 1 грн, тому я там по часу не скажу точно.
Збиваєм машину від піска, дальше пінимо на 10 грн, проходимся своєю губкою всю машину і збиваємо водою, віск аналогічно сумнівної на мій погляд якості тому його не використовую.
Мене вже можна відправляти як ревізора на такі мийки

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
конкретніше в чому була причина?*Lesyk* писав: Незнаю, але останнє моє просте збивання водою закінчилось поліровкою цілої машини, більше ні ногою на ті мийки
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
після збиття водою, сірі плями від крапель так і залишились і нічим не змивались...Lyubomyr писав: конкретніше в чому була причина?
-
- Ім'я:Віталій
- Подякували: 0
Сьогодні вперше вирішив заїхати на мийку, що знаходиться при з*їзді з Сихівсього мосту, як до нижнього шувару їхати, справа. Спробував вкластись в 30 грн. На 10 грн. запінив. На 20 грн. зразу змивав через 2 хв. осмосом. Прийшлось ще на 10 грн. добрати бо не встиг нормально змити піну з щілин. До речі, коли добрав ще на 10 грн. то чомусь з пістолета 1-2 секунди йшла піна, хоча перед тим мив осмосом.
Пінити треба мабуть на 15 грн., щоб все повністю покрити. А так вроді непогано. Однозначно більше сподобалось, ніж на Пасічній.
Вище писали, що на 10 грн. змивається 3 хв. Це мабуть простою водою. Осмосом не засікав, але десь втричі менше часу і за 20 грн.
Мабуть треба наступного разу так - 15 грн. пінити. 10 грн. - вода. 10-15 грн. осмос.
Пінити треба мабуть на 15 грн., щоб все повністю покрити. А так вроді непогано. Однозначно більше сподобалось, ніж на Пасічній.
Вище писали, що на 10 грн. змивається 3 хв. Це мабуть простою водою. Осмосом не засікав, але десь втричі менше часу і за 20 грн.
Мабуть треба наступного разу так - 15 грн. пінити. 10 грн. - вода. 10-15 грн. осмос.
- myzikk
А хтось заїжав на мийку самообслуговування під сихівським мостом? тільки відкрили
, як там по цінам?

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
myzikk,

tiestovm писав: Сьогодні вперше вирішив заїхати на мийку, що знаходиться при з*їзді з Сихівсього мосту
Work hard! Play hard!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей