жигулівські шаровіЖигульме писав: , на шевониво шаровій?
а шеві чим краща?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жигулівські шаровіЖигульме писав: , на шевониво шаровій?
є машина зі встановленою Каябою. Які ще доводи потрібні?САХАР писав: Таз Каяба звучит как то неубедительно.
щоб вирівняти пружину, її треба більше стиснути або щоб сама сіла.VETERAN писав: Це позволить додати проставку і вирівняти пружину, щоб не чиркала за важіль.
ага, саме це і мав наувазі, коли писав:Жигульме писав: https://www.drive2.ru/l/5602105/
Andriy1352 писав: Є дешевший спосіб:-сверлити нові отвори для кріплення шарової. Таким способом добиваються кастору 5-7°. Більше і не треба для повсякденної машини, бо буде не комфортно.
Пружина аж занадто сіла.Andriy1352 писав: щоб вирівняти пружину, її треба більше стиснути або щоб сама сіла
Я ж якраз ним хочу вирівняти положення пружини. Хоч зараз і не чиркає, якщо трохи підкладу - виток стане напроти важеля.Andriy1352 писав: я ще грішу на ті підсилювачі стаканів...
в мене важіль між вітками, але на нерівностях чіпляєVETERAN писав: напроти важеля.
Для цього треба їздити.Infernal One писав: А чого воно в мене ніколи не терлося ?
вирвало на зварціInfernal One писав: Чи розварилася?
бо машина в мене вища, тайInfernal One писав: А чого воно в мене ніколи не терлося ?
VETERAN писав: Для цього треба їздити.
була і знову єb_andriy писав: яга була регульована?
Я ездил 2 года до этого.VETERAN писав: А чого воно в мене ніколи не терлося ?
Для цього треба їздити.
алеж не з такими пружинамиInfernal One писав: Я ездил 2 года до этого.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей