Кажуть можна ще справити нужду, кращий ефектKritik писав: weber, поливаєш лобовуху кип"ятком? класна тєма, я тоже так колись робив

АгаA1 писав: Хонда гріється швидко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кажуть можна ще справити нужду, кращий ефектKritik писав: weber, поливаєш лобовуху кип"ятком? класна тєма, я тоже так колись робив
АгаA1 писав: Хонда гріється швидко
О це 100% правда!A1 писав:Хонда гріється швидко, а на твому тракторі можна пів дороги з Кракова до Львова проїхати, поки стрілка температури зрушитьсяKritik писав: поливаєш лобовуху кип"ятком? класна тєма, я тоже так колись робив
ооо даA1 писав:Хонда гріється швидко, а на твому тракторі можна пів дороги з Кракова до Львова проїхати, поки стрілка температури зрушитьсяKritik писав: поливаєш лобовуху кип"ятком? класна тєма, я тоже так колись робив
Це все так моки нема примозку - інею, снігу.... На літі можна до шиномортажу не доїхати. Якщо він на оорбочку :)rubilnik писав: ще разок
тому що генератор з випученими очима і червоними щітками гріє 4 нагрівних елемента типа накальної свічки по 10а кожна щоб хоч якось підігріти воду що йде в салон ))))pavlo09 писав: а п'єц вже дує гарячим
Kritikу видніше, він ж на Каєнах/амг їздивThorn писав: хто б що не казав, холодно на дизелю зимою.
Thorn писав: дизель зранку проыхав десь 10 км,або ы быльше поки нагрылася до 90
хто б що не казав, холодно на дизелю зимою.
fffuuu Французиwazzup писав:при нормальних морозах в мене стрілка з місця не зрушується по дорозі дім-робота, на сенсі колись поки сніг поскидав з машину, а в салоні вже жара
fffuuu бусиNovel писав:Thorn писав: дизель зранку проыхав десь 10 км,або ы быльше поки нагрылася до 90
хто б що не казав, холодно на дизелю зимою.
Картонка в допомогу. Але і вона не допомагає в сильні морози. На бусі щорічно приходиться разом із заміною резини ставити та знімати картонку з радіатора.
ТочноAndrewK писав:Ну як діти. Порскалка з деайсером рішає
ти про коптіння, що пішоходи як отой смайлKritik писав: Не то шо ВАГ
Novel писав: Myself,
Де ти проживаєш? Львів багатоповерхівки?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей