Краще час від часу перевіряти тиск в шинах, для запобігання її нерівномірного зносу. Наприклад, я качаю 2.2 перед, 2.3 зад, при похолоданні перевірив тиск - 1,8, 1,9... Ну і не забуваємо якщо авто перевозить вантаж, тиск в колесах потрібно піднімати.Base-T писав: Підкачую хіба при передівання з літньої на зимову, а так політ нормальний, проблем ніяких, тому не розумію чому це така проблема тиск падав на 0,2 бара за сезон
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- telko
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Мережа «ОККО» відкрила заправки нового формату

Мережа АЗК «ОККО» відкрила у Києві два перших автозаправних комплекси нового формату. На АЗК цього формату збільшено площу магазину та кафе, а також суттєво розширено асортимент смачних товарів і страв у меню, облаштовано зону відпочинку для відвідувачів. Перша така заправка запрацювала наприкінці вересня за адресою вул. Семена Скляренка, 4, друга - відкрилася 7 жовтня на проспекті Ватутіна,5.
Функціонал цих комплексів підібрано з урахуванням сучасного стилю життя киян, які звикли до динамічного темпу та ефективного планування свого часу. «Усі наші АЗК нового формату розташовуються поблизу центральних чи спальних районів Києва, тому для людей, котрі тут живуть чи працюють, вони стануть зручним місцем не тільки для заправки, а й для відпочинку, покупок і смачної їжі. Адже багато наших товарів і страв клієнт не знайде в жодному іншому місці, ні в супермаркетах, ні в міських ресторанах», - каже Юрій Кучабський, віце-президент з комерційних питань мережі АЗК «ОККО».
Усі товари, які кияни зможуть придбати в магазинах на цих АЗК, проходять попередню дегустацію та відбір експертною групою, яка сформована з внутрішніх спеціалістів та залучених food-консультантів. Частину з цих товарів мережа «ОККО» імпортує напряму від європейських виробників. В асортименті також є продукція немасового виробництва від мануфактурних українських виробників. Всі представлені товари відібрані за ключовим фактором – найкраща ціна-якість серед пропозицій своєї категорії.

Мережа АЗК «ОККО» відкрила у Києві два перших автозаправних комплекси нового формату. На АЗК цього формату збільшено площу магазину та кафе, а також суттєво розширено асортимент смачних товарів і страв у меню, облаштовано зону відпочинку для відвідувачів. Перша така заправка запрацювала наприкінці вересня за адресою вул. Семена Скляренка, 4, друга - відкрилася 7 жовтня на проспекті Ватутіна,5.
Функціонал цих комплексів підібрано з урахуванням сучасного стилю життя киян, які звикли до динамічного темпу та ефективного планування свого часу. «Усі наші АЗК нового формату розташовуються поблизу центральних чи спальних районів Києва, тому для людей, котрі тут живуть чи працюють, вони стануть зручним місцем не тільки для заправки, а й для відпочинку, покупок і смачної їжі. Адже багато наших товарів і страв клієнт не знайде в жодному іншому місці, ні в супермаркетах, ні в міських ресторанах», - каже Юрій Кучабський, віце-президент з комерційних питань мережі АЗК «ОККО».
Усі товари, які кияни зможуть придбати в магазинах на цих АЗК, проходять попередню дегустацію та відбір експертною групою, яка сформована з внутрішніх спеціалістів та залучених food-консультантів. Частину з цих товарів мережа «ОККО» імпортує напряму від європейських виробників. В асортименті також є продукція немасового виробництва від мануфактурних українських виробників. Всі представлені товари відібрані за ключовим фактором – найкраща ціна-якість серед пропозицій своєї категорії.
- ОККО
- Контактна інформація:
«Дорогою змін» - сьомий звіт зі сталого розвитку мережі «ОККО»

«Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО») оприлюднив на корпоративному сайті звіт зі сталого розвитку за 2014 рік під назвою «Дорогою змін», а 15 жовтня презентуватиме його експертним середовищам і громадським активістам у рамках Sustainability-Марафону в Києві. Компанія уже сьомий рік поспіль звітує перед суспільством про свої соціальні ініціативи.
У 2014 році значна частина соціальних проектів компанії була спрямована на підтримку заходів безпеки. Мережа «ОККО» подбала про більшу захищеність клієнтів і персоналу на АЗК, реалізувала спільно з ЄБРР соціальний проект «Благаю, живи! Безпека на дорозі», організувала придбання медичних засобів для лікарів і постраждалих на Сході, посилила екологічну й техногенну безпеку на своїх об’єктах.

«Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО») оприлюднив на корпоративному сайті звіт зі сталого розвитку за 2014 рік під назвою «Дорогою змін», а 15 жовтня презентуватиме його експертним середовищам і громадським активістам у рамках Sustainability-Марафону в Києві. Компанія уже сьомий рік поспіль звітує перед суспільством про свої соціальні ініціативи.
У 2014 році значна частина соціальних проектів компанії була спрямована на підтримку заходів безпеки. Мережа «ОККО» подбала про більшу захищеність клієнтів і персоналу на АЗК, реалізувала спільно з ЄБРР соціальний проект «Благаю, живи! Безпека на дорозі», організувала придбання медичних засобів для лікарів і постраждалих на Сході, посилила екологічну й техногенну безпеку на своїх об’єктах.
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
то всіх дізелістів цікавить,бо на другий тиждень -4 градуси.MAECTP0 писав:ОККО, коли плануєте зимову соляру завозити?
Ну і чекаю відповідб на ПП
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Deep_Shadow, ну так давайте запитувати. Бо шось "води в рот понабирали".
Один я один флужу...
Один я один флужу...
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ROVA
- Номер:ВС....ВВ
- Контактна інформація:
а мене вже почала діставати фраза а точніше запитання від заправників газу "в вас до повного?" .
на інших заправках газу таке питання 50/50 випадках. А на Окко то всі 100%.
Скоро почну відповідати "ні , ще трохи в кишеню налийте".
на інших заправках газу таке питання 50/50 випадках. А на Окко то всі 100%.
Скоро почну відповідати "ні , ще трохи в кишеню налийте".
- ROVA
- Контактна інформація:
MAECTP0 писав: Може "до повного" якась знижка буде?
Ага . якраз , а потім в сусідніх темах зявляються повідомлення про 50літрів закачаних в 43л бак і т.д.
Після питання про "до повного" , наступне питання можна почути чи за готівку. Зрозуміти їх можна, тільки з позиції якшо візьмуть ту саму готівку , самі звяжуться з оператором і візьмуть за таку роботу свої чайові.
Ну ще можливо коли "перелив лишнього" , то може вони "в долі".

Давно збився з того щоб заправка була до повного. Заправляю з розрахунку щоб було в межах від 30 до 38л. І пробіги (витрати) в межах похибки, притому що заправки досить різні.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
я завжди заправляю скіки мені треба-починалось від 300 грн,потім 320 грн,потім 350 грн,тепер з тими цінами мені треба 370 грн 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- MAECTP0
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Здається що яа не до повного то простіше "перелити". Бо так клієнт знає допустимий літраж й сикотніше " переливати".ROVA писав: Ага . якраз , а потім в сусідніх темах зявляються повідомлення про 50літрів закачаних в 43л бак і т.д
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ROVA
- Контактна інформація:
А в мене було літом пару випадків коли в жару заледве 34-36л докачувало. Тоїсть максимуми , ще від пори року і температури відрізняються суттєво.Петро писав: я завжди заправляю скіки мені треба-починалось від 300 грн,потім 320 грн,потім 350 грн,тепер з тими цінами мені треба 370 грн
- ОККО
- Контактна інформація:
ОККО писав: ОККО, коли плануєте зимову соляру завозити?
Поява в реалізації зимового дизелю залежить від поставок з заводів виробників. Орієнтовно ПНЗ планують запускати його у виробництво в кінці жовтня-початку листопада. Відповідно, на АЗК воно з'явиться орієнтовно в листопаді.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
На заправці в Солонці прийшов купляти жувачки, а там на всіх цінниках дві країни виробники, як це розуміти ніхто з працівників не зміг пояснити))
- ОККО
- Контактна інформація:
shaman писав: На заправці в Солонці прийшов купляти жувачки, а там на всіх цінниках дві країни виробники, як це розуміти ніхто з працівників не зміг пояснити))
Цей продукт виготовляється в двох країнах, відповідно і залишки можуть бути обох країн походження. Треба дивитись на кожен окремий продукт, на єтикетку.
- ОККО
- Контактна інформація:
Cезон персональних знижок триває

ОККО продовжує пропонувати своїм клієнтам персональні знижки на якісне пальне. Розмір та умови надання знижок – індивідуальні.
Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про умови отримання знижки надходить смс та мейлом, а також друкується на чеку. Незареєстровані та нові клієнти зможуть скористатись своєю пропозицію лише після реєстрації картки FISHKA.
Крім того, власники автомобілів з великими баками можуть збільшити свою знижку:
· на 30 коп./л при заправці від 40 л бензину А-92 ЄВРО, А-95 ЄВРО, Pulls 95
· на 50 коп./л при заправці від 60 л ДП ЄВРО або Pulls Diesel
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA. Пропозиції знижок надходитимуть до 30 листопада 2015 року.
Деталі – за номером гарячої лінії 0 800 505 118.

ОККО продовжує пропонувати своїм клієнтам персональні знижки на якісне пальне. Розмір та умови надання знижок – індивідуальні.
Власникам зареєстрованих карток FISHKA інформація про умови отримання знижки надходить смс та мейлом, а також друкується на чеку. Незареєстровані та нові клієнти зможуть скористатись своєю пропозицію лише після реєстрації картки FISHKA.
Крім того, власники автомобілів з великими баками можуть збільшити свою знижку:
· на 30 коп./л при заправці від 40 л бензину А-92 ЄВРО, А-95 ЄВРО, Pulls 95
· на 50 коп./л при заправці від 60 л ДП ЄВРО або Pulls Diesel
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA. Пропозиції знижок надходитимуть до 30 листопада 2015 року.
Деталі – за номером гарячої лінії 0 800 505 118.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей