і казали шо ше туфілька вроді.. ше вроді той чувак чи хто там з матіза, втікли пішком з місця ДТП..pikach00 писав:Доречі на матізі була буква У
а фотки в Фікуса є. може виставить як прийде.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і казали шо ше туфілька вроді.. ше вроді той чувак чи хто там з матіза, втікли пішком з місця ДТП..pikach00 писав:Доречі на матізі була буква У
Вчора на Городоцькій, перед мостом, близько пів-шостої, бачив вроді 4 машини, швидку і дядька накритого носилками. 9-тка висіла на бетонному огороджені підземного переходу (заяд всмятку), матіз стояв без передка, салон цілий, одна якась іномарка з розбитим передом і чи то 9 си славута , в якої від удару пішла стійка ліва передня і склалася криша с салон. Біля того всього ходила молода дівчинка і рвала на собі волосся sm14.gif sm14.gif sm14.gif
ІМХО дядько переходив дорогу не в положеному місці...
Ну та, я там кожен день їздю, тих умніків які переходять дорогу вистачає. Буває і на самому мості мамаші з дітьми переходять, взагалі жесть.spz писав:Проїзжав мимо, картинка була не з приємних
spz писав:Проїзжав мимо
Я б не сказав, що не сильно там ходовці напевно попа, панель під заміну, рівняти залізо знизу і т.д. думаю ремонт добре потягнеFobos писав:Ну це ж треба, перелетіти через 4 полоси, не побити жодної машини (вилетівши на зустрічну), не попасти в стовп, злетівши з моста не перекинутись, не врізатись в дерево (яких там дох..я), не збити жодного пішохода, несильно побити свою машину і [цензура] зламати ніс об подушку безпеки яка вистрілила в момент удару об бардюр і після того удару летіти вниз з моста і вилізти самому з машини і при тому бути в дупль п’яному (чутки).
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей