Чорд, добив би він той проект до логічного фвніша, самому цікаво

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
честно? вообще покуюAnGeL писав: будеш до кінця життя посміховиськом, будуть пальцем на покатухах тикати і гнати з тебе...
ну это её нормальное состояние когда они никуда не едетInfernal One писав: она никуда не поедет.
Тебе ли судить?Doktor писав: ну это её нормальное состояние когда они никуда не едет
який за той час поки ЖИГУЛЬ стоїть наїзив 50 тис кмInfernal One писав: Тебе ли судить? У тебя ж Опель
який жигуль, як то фіат, в 1967 авто року... Ще старі вази то прикол, а то шо жигуль робить після розпаду "сересере", то якась унікальна техніка, яку машиною називати, особисто в мене, язик не повертається. Остання моя машина марки жигулі була 2107 1988р.в. куплена в гебіста, а тепер та дубова пластмаса і деталі, які вартують меньше ніж матеріал, з якого вони зроблені...AndrewK писав: жигуля ще не було.
Infernal One писав: Тебе ли судить? У тебя ж Опель
Зато тебя то как прёт судить про НЕ бемеве. Особено если это НЕ бемеве - тазик.YuraDOC писав: У тебе в загалі тазік, а "судіть" про інші ТЗ тебе бачу пре не по дитячому )))
это ты про "девятки" с "десятками"? тогда да.serega_l1 писав: а тепер та дубова пластмаса і деталі, які вартують меньше ніж матеріал, з якого вони зроблені...
Эту хохму придумали в 90-х когда в сесесер попёр ИНО бум и барыги, которых не выстреляли на этом буме заработали на Феррари, тогда , кстати , появилась и марка БемевеAndrewK писав: Просто коли придумали цю хохму про опель, то жигуля ще не було.
Не надо - значит не надо... Только сварку лучше сразу купи, с расчётом на 5 лет вперёд.САХАР писав: Да Опель не надо обрабатывать при покупке,заливать мовилем-обкатывать.Это жигуль бомбезная машина.
Это показатель. Любая машина , та что ездит , считается большей машиной , чем та что не ездит. согласен.Doktor писав: який за той час поки ЖИГУЛЬ стоїть наїзив 50 тис км
никогда не говори никогда.HacK писав: тобто машина НІКОЛИ НЕ ПОЇДЕ МОЖНА ТЕМУ ЗАКРИВАТИ
А чим не варіант?Infernal One писав: Сразу ехать на МРЕВ и всем доказывать что она едет ?
моя десятка тиха в салоні-плсатсмаса не скрипитьInfernal One писав: с "десятками"?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей