Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Прокласти трассу внутр-зовн. блок, плюс проводку на окремий автомат. Довбати по новим шпалерам потім буде тобі не дюже приємно. І ше нюанс - так як зовн блоки ставлять в основному так, щоб був норм доступ, по готовому будуть висіти ковбаси на зовн стіні. А при ремонті вихід трасси на зовні буде саму в тому місці, де буде стояти блок. Все акуратненько. Поверх який в тебе?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Квартирне питання
pikach00, Кондиціонер треба прокладати під час ремонтів стін, щоб сховати труби в стіни. То якщо не хочеш бачити по стінам короба.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Denja, третій поверх.
Планування: Хочу в дві кімнати. Кухня обійдеться
Там площі 13 і 20м.
Цікаво чи зовнішній блок можна один великий, а всередину 2 маленьких.
Хочу ставити поближче до вікна, бо зараз в хаті є кондишин який посередині кімнати, коли сидиш на дивані в бошку дує. Ну його нафіг.
Хз що забудовник скаже з їхніми майстрами, мені впринципі ок потім короб притулити, так як там не буде супер-пупер дизайнерський ремонт, то сильно картину не зіпсує
Наразі стоїть питання по розетках і проводці, бо до 30го числа маю сказати скільки де і які ставити
Планування: Хочу в дві кімнати. Кухня обійдеться

Там площі 13 і 20м.
Цікаво чи зовнішній блок можна один великий, а всередину 2 маленьких.
Хочу ставити поближче до вікна, бо зараз в хаті є кондишин який посередині кімнати, коли сидиш на дивані в бошку дує. Ну його нафіг.
Хз що забудовник скаже з їхніми майстрами, мені впринципі ок потім короб притулити, так як там не буде супер-пупер дизайнерський ремонт, то сильно картину не зіпсує

Наразі стоїть питання по розетках і проводці, бо до 30го числа маю сказати скільки де і які ставити

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Якшо я про вікна правильно зрозумів.
2 по 7, або мультиспліт, дорожче правда вийде. Хоча я б одну 12 на кухню поставив, вистачить на всю площу
2 по 7, або мультиспліт, дорожче правда вийде. Хоча я б одну 12 на кухню поставив, вистачить на всю площу
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
pikach00, як маєш можливість можливість то ховай ті трубки в стіну зразу, мав на попередній хаті коробом, тепер все відразу було сховано- це не до порівняння
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
pikach00 писав: Наразі стоїть питання по розетках і проводці, бо до 30го числа маю сказати скільки де і які ставити
Той электрик що робив мені повиводив до усіх кондёрів де я сказав просто дроти і повішав на окремий автомат. Але досвід показав - розміщати кондюки самому неправильно ( відповідно і дроти не там

А взагалі в мене стоїть ( рахуем по автоматах) вхідний автомат, пзв, відсікач, все світло, кожна кімната розетки, кухня розетки дві лініїї, пралка окрема лінія, всі кондюки, сигналка, ванна/душ разом але з своїм додатковим пзв.
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
-
Denja писав:Якшо я про вікна правильно зрозумів.
А над робочим місцем кондёр то правильно? Плюс невідомо куда голова на тому ліжку буде.
- pikach00
Короче в понеділок буду виясняти. Бо таке враження що люди тупо на всьо забили
Про посудомойки і кондюки ніхто сильно не заморочувався. От хз чи кондюк сильно треба. Цього літа днів 10-15 включав. Хіба його ще на обігрів використовувати коли не сильно холодно і неохота ворожий газ палити
Ще запитав у групі БМ хто як робив. Бачу на 1му будинку є кондюки. Хто їх і як ставив ніпанятна.
Бачу хату краще купувати готову в людини яка в тому всьому шарить і робила під себе

Про посудомойки і кондюки ніхто сильно не заморочувався. От хз чи кондюк сильно треба. Цього літа днів 10-15 включав. Хіба його ще на обігрів використовувати коли не сильно холодно і неохота ворожий газ палити

Ще запитав у групі БМ хто як робив. Бачу на 1му будинку є кондюки. Хто їх і як ставив ніпанятна.
Бачу хату краще купувати готову в людини яка в тому всьому шарить і робила під себе

- shaman
pikach00, подивись як в нас клімат помінявся, кондюки реально спасають, і на обігрів також бомба
-
pikach00 писав: Бачу хату краще купувати готову в людини яка в тому всьому шарить і робила під себе
На другій, третій ремонт і ти почнеш багато в чому шарити. Ця ж хата однозначно проміжний варіант я так думаю.
-
shaman писав:pikach00, подивись як в нас клімат помінявся, кондюки реально спасають, і на обігрів також бомба
Впринципі можна і без них дивлячись куда вікна. Якщо на захід і сонце тільки під кінець дня то ще якось можна обійтись.
- pikach00
sapphir, так, проміжний. Але невідомо скільки часу там затримаюсь
Ну і реально чуть піднапрягає що всі додаткові рюшечки через офіс. А не прийти на місце подивитись-подумати і тоді вже майстрам казати як робити. Так що наступного разу то дійсно або готове вже всьо, або голі стіни і не спішучи робити.
А ще порадьте щодо теплої підлоги. От думаю може в кухні таки всюди ламінат втулити і нафіг теплу підлогу там? У ванній і туалеті однозначно потрібна вєщь.

Ну і реально чуть піднапрягає що всі додаткові рюшечки через офіс. А не прийти на місце подивитись-подумати і тоді вже майстрам казати як робити. Так що наступного разу то дійсно або готове вже всьо, або голі стіни і не спішучи робити.
в мене всі вікна тупо на західsapphir писав: Якщо на захід і сонце тільки під кінець дня то ще якось можна обійтись.

А ще порадьте щодо теплої підлоги. От думаю може в кухні таки всюди ламінат втулити і нафіг теплу підлогу там? У ванній і туалеті однозначно потрібна вєщь.
-
pikach00 писав: А ще порадьте щодо теплої підлоги. От думаю може в кухні таки всюди ламінат втулити і нафіг теплу підлогу там? У ванній і туалеті однозначно потрібна вєщь
За пару років він на кухні буде страшний як атомна війна ( бачив, причому ставили найдорожчий ламінат з усього якій в хаті був ). Тому як рішення на рік-два може бути. А якщо ти ще сам не в курі скільки - практичніше плитка. Да і скільки там того підігріву якщо тільки до меблів?
- shaman
Тепла підлога в кухні реально класна річ, якби я раніше знав то навіть б батареї не ставив. Також в коридорі, там де роззуваєшся
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
не розумію коли люди відносяться до купівлі хати типу 'та я туво на пару років беру'
і тим самим не продумують багато чого, економлять на всьому. Хто зна, може й старість будеш зустрічати тут.

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
на власному прикладі стикнувся, міняю вікна, двері, перепланування, буду утепляти підлогу - сусіди дивляться як на дивака. А на загальній вартості квартири + ремонт - не такі і великі суми. Потім мучся з холодною плиткою бо без підігріву, не таким плануванням бо не посунув трохи стіну і т.д.
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Я прокинув собі на кухні, санвузлі та коридорі. Там де буде плиточка.pikach00 писав: А ще порадьте щодо теплої підлоги. От думаю може в кухні таки всюди ламінат втулити і нафіг теплу підлогу там? У ванній і туалеті однозначно потрібна вєщь.
-
Lyubomyr писав:на власному прикладі стикнувся, міняю вікна, двері, перепланування, буду утепляти підлогу - сусіди дивляться як на дивака. А на загальній вартості квартири + ремонт - не такі і великі суми. Потім мучся з холодною плиткою бо без підігріву, не таким плануванням бо не посунув трохи стіну і т.д.
Так само робив - все міняв, все намагався зробити максимально зручно і "під себе". І суми може і були "нетаки великі" але їх було стільки що вийшов ремонт більше ніж в половину вартості квартири. Тому треба добре прикинути що важливіше, бо за той комфорт і зручність треба з власної кішені кашляти і не факт що при майбутньому продажі це хтось оцінить адекватно ( так як з тюнінгом

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
pikach00 писав: А ще порадьте щодо теплої підлоги. От думаю може в кухні таки всюди ламінат втулити і нафіг теплу підлогу там?
От якраз в туалеті та тепла підлога не є настільки потрібна. Ти ж там не живеш - а так на пару хвилин забігаєш

В кухні там де плитка то якщо вже робиш теплу підлогу хоч де небудь, то в кухні обов'язково. Плитка без того буде холодна. А ламінат по зносостійкості ацтой, хіба би ти взяв якийсь мегокрутий гривень так за 1000+ за квадрат, але як я поняв того небуде )))
Ага.. Я перед тим як робити прошуршав трохи форумів і поклав теплу підлогу, а батареї на кухні взагалі нема. Там де є тепла підлога то ці батареї нафіг нетреба (тільки потім або місце крадуть в кухонних меблів, або вигляд псують).shaman писав: Тепла підлога в кухні реально класна річ, якби я раніше знав то навіть б батареї не ставив.
Майстрам згрубша пофіг.. Їм лиш би шось кудась класти і побільше ))) І батарей і теплих підлог. І т оі то би ставили ))
голі стіни. найняти дизайнера внятного і якщо сам недуже шариш, то і все під ключ в нього замовити. Тільки наживуться по матеріалах суттєво якщо сам не схочеш шарити ))pikach00 писав: Так що наступного разу то дійсно або готове вже всьо, або голі стіни і не спішучи робити.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Якщо ставити електричну теплу підлогу, то чи треба тоді батарею на кухні?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей