Нормального для себе.sapphir писав:telko писав: Вартість будинку біля Львова...
Починаємо з початку - якого будинку? Того що для "галочки" чи дійсно нормального збудованого для себе?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- telko
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Квартирне питання
Неповірю якщо ми не про коробку говоримо. Я робив ремонт в двох рівнях на 94 м2 - я знаю скільки це коштуєandreyclk писав:ДІйсно збудованого для себе,площі бл 120-150м.квsapphir писав: дійсно нормального збудованого для себе
ТУт питання кому ,що потрібно

Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А ще таке проаналізуйsapphir писав: Планування погане.

(червоним маркером позначено перенесення стіни, холодильник переставлятись не буде )

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Мова йде про будинок без ремонту, як і в тій квартирі.sapphir писав:Неповірю якщо ми не про коробку говоримо. Я робив ремонт в двох рівнях на 94 м2 - я знаю скільки це коштуєandreyclk писав:ДІйсно збудованого для себе,площі бл 120-150м.квsapphir писав: дійсно нормального збудованого для себе
ТУт питання кому ,що потрібноА біля будинку є ще територія, паркан, інші будівлі - не буде ніколи дві кімнати = правильному будинку. Це фантастика - як про сир Хохланд
-
pikach00 писав:А ще таке проаналізуйsapphir писав: Планування погане.![]()
(червоним маркером позначено перенесення стіни, холодильник переставлятись не буде )
Зона для роздягання мала, але ізольована. В кухні тою зоною з диваном треба буде жертвувати і ставити стіл. Ще дивлячись скільки і яких людей там буде жити, але я б сказав - сучасний хрущ.
Да, я притримуюсь думки що спальні - це саме ті кімнати площею яки треба розумно жертвувати заради розширення решти. Тому я б не рухав ту стіну - в цій хаті кухня-студія буде найголовнішим приміщенням повір.
Востаннє редагувалось П'ят, 25 вересня 2015, 09:59 користувачем sapphir, всього редагувалось 1 раз.
-
telko писав:Мова йде про будинок без ремонту, як і в тій квартирі.sapphir писав:Неповірю якщо ми не про коробку говоримо. Я робив ремонт в двох рівнях на 94 м2 - я знаю скільки це коштуєandreyclk писав:ДІйсно збудованого для себе,площі бл 120-150м.квsapphir писав: дійсно нормального збудованого для себе
ТУт питання кому ,що потрібноА біля будинку є ще територія, паркан, інші будівлі - не буде ніколи дві кімнати = правильному будинку. Це фантастика - як про сир Хохланд
Ну але ти не рівняй підняти двушку і будинок по ремонту. Є единий крітерій - всилився і живу. І до того стану різниця між тією двушкою і будинком буде мін в 2 рази - то як ви рівняете ці дві позиціїї.
- pikach00
sapphir, там у мене трохи лажа виходить. В кухні тупо не влазить посудомойка. І ізза того що там є димоход(в куті справа чорний квадратік), то диван там вийде десь 1.6м. А ще розширити кухню щоб вставити посудомойку то того дивана взагалі не лишиться. То вирішив таки розширити кімнату раз з кухні вітальня толком не вийде. Тим більше що гості не так часто бувають, то на кухні просто хаваю 

- mathst
- Ім'я:Степан
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 18 рази
Magnolia стартує з 18тис.
- pikach00
mathst, боян 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а між димоходом і холодильником хіба не влазить посудомийка ?pikach00 писав: В кухні тупо не влазить посудомойка
+1sapphir писав: Тому я б не рухав ту стіну - в цій хаті кухня-студія буде найголовнішим приміщенням повір.
- pikach00
Нєа. Та і труби туда так просто не кинеш. Короче купа напрягів там. Було би більше площі, то залишав би кухню-студію. А так то з досвіду мені якось більше підходить компактна кухня.vovka писав: а між димоходом і холодильником хіба не влазить посудомийка ?
- puzzo
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
pikach00, розглянь такий варіант посудомийки
http://www.bosch-home.com.ua/продукти/м ... rce=browse
Можна вмонтувати в пенал (колону), є ще стандартний розмір, як повнорозмінна д.ш. на 8 комплектів посуду.
http://www.bosch-home.com.ua/продукти/м ... rce=browse
Можна вмонтувати в пенал (колону), є ще стандартний розмір, як повнорозмінна д.ш. на 8 комплектів посуду.
Востаннє редагувалось П'ят, 25 вересня 2015, 10:44 користувачем puzzo, всього редагувалось 2 разів.
- vovka
- Контактна інформація:
Візуально на фото виглядає що там встроєний холодильник (60см) і поряд місця ніяк неменше. а посудомийка вимагає таких самих габаритів по ширині(60 або навіть 45)-глибині. Ну але якщо з трубами напряг то ніц не вдієш..pikach00 писав: Нєа. Та і труби туда так просто не кинеш
Як варіант запхати її під варочну поверхню (якщо електро, бо з газом там навряд чи вийде), а духовку помістити вище біля холодильника в колону, разом наприклад з встроєною мікрохвилівкою.
Щось тіпа таких колон:

Я б подумав добре, бо без посудомийки зараз робити кухню то якийсь позавчорашній день. Дуже зручна штука.
я собі кухню сам робив і то всьо монтував - думаю з теперішнім вибором завжди знайдеться якесь рішення.
Востаннє редагувалось П'ят, 25 вересня 2015, 10:47 користувачем vovka, всього редагувалось 2 разів.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
о то саме я сестрі казавpikach00 писав: будинок на 200 квадратів то точно перебор.

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- pikach00
puzzo, vovka, пацани, то всьо круто. Але ремонт і кухню робить забудовник
Може колись з часом перероблю під себе. Але то вже мабуть в наступний квартирі, головне щоб здоров*я було, а гроші заробляться
Так що зараз виходжу з теперешніх умов, щоб витрачати менше зусиль і часу.
Мене більше дивує що інші покупці забили на мийку. Дивно чому.

Так що зараз виходжу з теперешніх умов, щоб витрачати менше зусиль і часу.
Так я її і буду робити. Просто не буде дивана. Мені він там не надаvovka писав: Я б подумав добре, бо без посудомийки зараз робити кухню то якийсь позавчорашній день. Дуже зручна штука.

Мене більше дивує що інші покупці забили на мийку. Дивно чому.
Востаннє редагувалось П'ят, 25 вересня 2015, 10:49 користувачем pikach00, всього редагувалось 1 раз.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
і шо мені тоді робити в майбутньому-в квартирі ніби ванна і туалет разом.
Робити окремо чині
Робити окремо чині
xenum.ua
- vovka
- Контактна інформація:
а, ну так би й зразу сказав. тепер понятно чого нічого не можливо нікуда впихнутиpikach00 писав: Але ремонт і кухню робить забудовник

- pikach00
От три готові варіанти. По ручках дивлюсь що ніби нема там вбудованих посудомийок.pikach00 писав: Мене більше дивує що інші покупці забили на мийку. Дивно чому.

Так вже давно думав всім відомо. Та й писав тут. Що квартиру здають з ремонтом від забудовника. Саме тому і вибрав цей ЖК.vovka писав:а, ну так би й зразу сказав. тепер понятно чого нічого не можливо нікуда впихнутиpikach00 писав: Але ремонт і кухню робить забудовник
- vovka
- Контактна інформація:
та я фіг його знає.. там якось виглядає так що влізе і посудомийка і диван.. навіть от якщо би трохи відсунути варочну вбік до стіни, то між нею і мийкою - влізла б якась 45см посудомийка.pikach00 писав: Так я її і буду робити. Просто не буде дивана. Мені він там не нада

А в забудовника відать типовий проект, і він без лишніх пари рублів з твоєї сторони нехоче взагалі нічого міняти.
а жінка нащо ?pikach00 писав: Мене більше дивує що інші покупці забили на мийку. Дивно чому.

Моя мама тоже каже що їй того нетреба. Жінка тоже щось колись так заїкалась ще як жінкою небула. А зараз оцінила, і руками миється щось дуже дуже рідко, хіба якийсь баняк, якщо він один і він брудний і треба його вже й негайно. А ложки вилки тарілки стакани - того ніхто вручну не миє. Посудомийка і води менше використає і посуда чистіша буде, і вся та хімія з руками не контактує.
- vovka
- Контактна інформація:
ну я незнаю.. на цьому варіанті посудомийку впихнути взагалі безпроблемно. чуть відсунути мийку правіше і готово. відразу біля холодильника.pikach00 писав:От три готові варіанти. По ручках дивлюсь що ніби нема там вбудованих посудомийок.pikach00 писав: Мене більше дивує що інші покупці забили на мийку. Дивно чому.
![]()
та й на інших є варіанти. просто лєнь напевно забудовнику з тим морочитися.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 30 гостей