pikach00 писав:Ну от, скоро ти його відправиш вчитись в універ. Одна кімната звільняєтьсяsapphir писав: а в мене старший син в 10-му класі
Так і я покі що на пенсію не збираюсь - дітей ніколи багато не буває

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:Ну от, скоро ти його відправиш вчитись в універ. Одна кімната звільняєтьсяsapphir писав: а в мене старший син в 10-му класі
Типу - кімната звільняється, робимо наступну дитину?sapphir писав: Так і я покі що на пенсію не збираюсь - дітей ніколи багато не буває
Жінка ше не замучилась?sapphir писав: дітей ніколи багато не буває
Vasiliyyy писав:Типу - кімната звільняється, робимо наступну дитину?sapphir писав: Так і я покі що на пенсію не збираюсь - дітей ніколи багато не буває![]()
То відповідь для Пікачу - у жінки ще є десь 3 роки на відпочинокsapphir писав: Покі що третя тільки в садочок пішла
а діти що отак раз два і ростуть ? Треба ж іще з дітьми мінімум 18 років пожити. То по твоєму треба ці всі роки тиснутися в малій хаті щоб потім коли діти розбіжаться - небуло проблеми що робити з хоромами ?pikach00 писав: Що будеш робити з тими просторами?
Я виріс в 77 метровій квартири в 4 кімнатній. І нас там було 5. тато-мама, і ще 2 брати. Але я мав окрему кімнату, і 2 брати спільну, і тато з мамою окрему, і ще вітальня була. Тому метражі то ще не основно, окремі кімнати то завжди добре.pikach00 писав: Ти виріс у квартирі де на кожного було по 40м кв?
vovka писав: Тому метражі то ще не основно, окремі кімнати то завжди добре.
+1.САХАР писав: Для детей желательно отдельную комнату для каждого.А это если двое то должно быть комнаты 4.То есть площадь 80-120м самая оптимальная.
Запросто вміщається в 100м, будинок на 200 квадратів то точно перебор.Vexler писав: то 3-4 кімнтана має бути 100%.
ти про житлову мову ведеш чи про загальну ?pikach00 писав: будинок на 200 квадратів то точно перебор.
від майоли 3,5км, 500м. -ліс шо йде до самого любіня, за 10років ніколи штину не чув (вітер дує від мене), а от ті хто живуть біля майоли то дійсно жестьПроїжджаючи повз виробництво Майоли в Ставчанах дуже затягує специфічний сморід,
якщо вже і переїжджати в особняк - то такий щоб було +- свіже повітря.
Хіба що той будинок від виробництва далеко і там не чути.
pikach00 писав: Vexler написав:
то 3-4 кімнтана має бути 100%.
Запросто вміщається в 100м, будинок на 200 квадратів то точно перебор.
ясно, понятноAudi Q7, Audi A7, Aprilia, Harley
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей