Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Audi A4 S-line
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Sonax є sonax
Доречі, скільки він в Польщі коштує?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Audi A4 S-line
я вчора чисто випадково рішив провірити шо там в акумі робиться, і замітив що майже немає води. Відать в жару википіла. Долив дистильованої.Novel писав: а в іншому википає рідина і пластинам кирдик. У мене після цього річної жари також акумулятор сказав дякую.
Тьфу-тьфу крутить вже 4 рік. Якийсь наш fireball на 50 ампер.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
файно напуцував машину
чорний колір має близдіти, і еффектно виглядати. а як там оптика, не тре полірнути?

чорний колір має близдіти, і еффектно виглядати. а як там оптика, не тре полірнути?
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
VAG є VAGFobos писав:Хм, дійсно блищит як псові яйка.

поліроль 16 zlpavlo09 писав:Sonax є sonaxДоречі, скільки він в Польщі коштує?
http://www.strefakierowcy.pl/17856,rege ... sonax.html
віск 36 zl
http://www.strefakierowcy.pl/17836,wosk ... 00-ml.html
в мене тоже був FireBallvovka писав:я вчора чисто випадково рішив провірити шо там в акумі робиться, і замітив що майже немає води. Відать в жару википіла. Долив дистильованої.Novel писав: а в іншому википає рідина і пластинам кирдик. У мене після цього річної жари також акумулятор сказав дякую.
Тьфу-тьфу крутить вже 4 рік. Якийсь наш fireball на 50 ампер.

висновок - не купляти FireBall, і він по ходу не тільки Український

на диво оптика ідеально чиста, машині 10 років, сам здивований.... в калині якій було 5 років, при установці лінз, полірував, бо були вже трохи матові....AnGeL писав:файно напуцував машину![]()
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ну ти канєшно порівнявKritik писав: на диво оптика ідеально чиста, машині 10 років, сам здивований.... в калині якій було 5 років, при установці лінз, полірував, бо були вже трохи матові....

Хондоводи настільки сурові....
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
сонакс це тіпа крутий бренд? питаю реально, бо не в курсі...pavlo09 писав: Sonax є sonax
Kritik, ефект бімба! чуєш, а опиши покроково шо і як робив?
п.с. до речі, мені виявився корисний твій досвід з акумом - я заглянув у свій і в 4 колоцях було менше рівня, долив дистильованої. цікаво, чи живий буде при перших морозах...

Sad, but true.
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
і мені теж цікавоBOXER писав: чуєш, а опиши покроково шо і як робив?

- Kritik
- Контактна інформація:
ну тіпа норм німецький бренд, з 60-ти річною історією, тут дуууже поширений і популярнийBOXER писав:сонакс це тіпа крутий бренд? питаю реально, бо не в курсі...pavlo09 писав: Sonax є sonax
Kritik, ефект бімба! чуєш, а опиши покроково шо і як робив?
п.с. до речі, мені виявився корисний твій досвід з акумом - я заглянув у свій і в 4 колоцях було менше рівня, долив дистильованої. цікаво, чи живий буде при перших морозах...
для процедури мені пішло 5 тряпочокVasiliyyy писав:і мені теж цікавоBOXER писав: чуєш, а опиши покроково шо і як робив?
1. помив добре машину, активна піна, бла-бла-бла, сушка
2. полірував поліролем(червона банка), тряпкою з мікрофібри(перша), чим довше треш, тим краще), вона дуууже мілка (абразивність) тому нічого страшного не станеться
3. витер на чисто і сухо тряпочкою (друга)
4. наніс віск тряпочкою (третя) досить товстим слоєм, виглядає воно досить страшно)
5. почекати 1 хв, +/-, залежно від температури і кількості нанесеного воску (після декількох елементів, вже будете знати скільки наносити і скільки чекати)
6. втирати віск (четверта тряпочка), він так ніби затвердіває трошки, робиться матовий, але під час втирання, получається просто ідеальна блискуча поверхня
7. витерти все під чисту пятою біленькою тряпочкою

я почав з задньої правої дверки, то на неї пішло хвили 30.... поки розчехлився шо і як, а дальше по 10-15 хв на елемент, ну криша і капот трошки більше
- BOXER
Kritik, ясно, дякую
тре пошукати в нас цю хіматуру і на досугє спробувати. по суті воно типу шар тонкий лишає того воску, правильно?
а є не тільки для чорого кольору така шняга? а, знайшов http://www.strefakierowcy.pl/17838,wosk ... 00-ml.html
цікаво, чи в наших автопартнерах/ашанах є

а є не тільки для чорого кольору така шняга? а, знайшов http://www.strefakierowcy.pl/17838,wosk ... 00-ml.html
цікаво, чи в наших автопартнерах/ашанах є

Sad, but true.
- Kritik
- Контактна інформація:
так, залишається, навіть під пальцями відчуваєтьсяBOXER писав:Kritik, ясно, дякуютре пошукати в нас цю хіматуру і на досугє спробувати. по суті воно типу шар тонкий лишає того воску, правильно?
а є не тільки для чорого кольору така шняга?
під час поліровки замітив як всякі жучки і павучки без проблем сідали на дверки/крила, вертикальні поверхні і за шось зачіпались і тримались, а на полірнутій і навоскованій - фіга

колись воскував Калину, воском з Shell, то було дуууже замітно особливо після мийки, каплі збирались в такі великі каплі і тримались, а не робились такими дивними потьоками
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Цікаво на скліьки часу вистачить ефекту? Але маю підозру, що у тебе машина не була першопочатково потряпана піском та щітками з тунельних мийок. У мене машина також чорна, але блищить хіба під дощем, бо вся в павутинці 

Ford?
- Kritik
- Контактна інформація:
я хз але тут всі портальні мийки з щітками, ше ні разу не бачив безконтакту, хіба шо самообслуговування, яке я не люблю.... я думаю шо павутинка більше від піску/відсіву і решти гівна яким посипають наші дороги, а не від мийки.Fobos писав:Цікаво на скліьки часу вистачить ефекту? Але маю підозру, що у тебе машина не була першопочатково потряпана піском та щітками з тунельних мийок. У мене машина також чорна, але блищить хіба під дощем, бо вся в павутинці
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Kritik, незнаю, бачив не одну машину з аналогічним пробігом як у мене (130к) і з того ж 2006 року, в тому числі і форди, виглядають вони більш блискуче в прямому розумінні цього слова. Незнаю від чого то залежить.
Ford?
- BOXER
Kritik, чуєш, а скільки пішло тої хімії? одне брав 250 мл, друге 500 мл? скільки лишилось ше?
Sad, but true.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
може люди періодично віддають машину на полірування-воскування?Fobos писав: Незнаю від чого то залежить.
Якщо машина темна, то це треба робити.
Мені кожних +-3 мийки наносять якусь хімку, яка зберігає блиск та відштовхує воду, бруд...Класна річ. Магнусу

Impossible is Nothing
- Kritik
- Контактна інформація:
на 2 рази не хватитьBOXER писав:Kritik, чуєш, а скільки пішло тої хімії? одне брав 250 мл, друге 500 мл? скільки лишилось ше?

але трошки лишилось
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Тут як мертвому припарка, на моїй машині допоможе хіба що професійне полірування. Але і все одно ти не правий, бо у мене є багато знайомих які купили машину з салону і вони ну хай на пару років молодші і чорні машини в тому числі, але виглядають не такі затерті хояа вони жодного разу не наносили ніякої чудодійної хімії. Я думаю, що це все таки через миття щітками на всяких ОККО і тд, думаю закордоном використовують більш якісні і м’якіші щітки на портальних мийках, та замінюютоь їх частіше.T5-R писав: може люди періодично віддають машину на полірування-воскування?
Ford?
- Kritik
- Контактна інформація:
а може все таки якість покраски? лаку і т.д...?Fobos писав:Тут як мертвому припарка, на моїй машині допоможе хіба що професійне полірування. Але і все одно ти не правий, бо у мене є багато знайомих які купили машину з салону і вони ну хай на пару років молодші і чорні машини в тому числі, але виглядають не такі затерті хояа вони жодного разу не наносили ніякої чудодійної хімії. Я думаю, що це все таки через миття щітками на всяких ОККО і тд, думаю закордоном використовують більш якісні і м’якіші щітки на портальних мийках, та замінюютоь їх частіше.T5-R писав: може люди періодично віддають машину на полірування-воскування?
в знайомих які машини?
колись чув від знайомого, який провесійно займається поліровкою, шо в Мерсів дуже твердий і товстий лак і на них добре вчитись полірувати, бо не зіпсуєш нічо....
хз

-
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
BOXER, сонакс з хороша фірма! А з тих що продають в епіцентрі найкраща
Виготовлення реально в Німеччині

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей