2 разиFelix писав: всьо - то вже тачка бита в морду

на 19 тисячі пробігу я вперся в ауріс, аналогічна ситуація, тільки на кільці Кульпарківська-Виговського-ВВ.
нормальний тракторецьFelix писав: ПиСи: тарчу від тих 1.6 дізілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2 разиFelix писав: всьо - то вже тачка бита в морду
нормальний тракторецьFelix писав: ПиСи: тарчу від тих 1.6 дізілів
мені сьогодні треба було лише 2м.кв блоків і 16 цеглинMick писав: працював в буд сфері і по всякому клієнти грузили свої легковушки але ото цеглою і піно блоками загрузити хетчбек ще не бачив Невже одної ходки хватило?
маю фарком, маю де прицеп позичити, але там не критична вага в багажнику. думаю нічого страшного не буде.Mick писав: раз такі діла з будовою то простіше позичити прицеп в когось і поставити фаркоп
ну ще можуть трошки зварні шви на кузові порозходитись якщо трошки перестаратись - потім буде скрипіти на ямах - але то фігня - "машина не жінка"wazzup писав: думаю нічого страшного не буде.
BOXER писав: cat-yellow, ну кагбе 300 кг в багажник і 300 по салону рівномірно розподілити - трохи інше. але загалом, з тобою згідний.
панель шкода, а накладок в багажнику ні.BOXER писав: по вазі нічого, але пластикових накладок в багажнику не шкода? хоч би на кутах чимось прикрив...
тут справа не в економії грошей на доставку, треба речі вже не негайно, мені зручніше перед роботою купити і привести, ніж потім ше їздити посеред дня доставку зустрічати.andrew писав: Був в мене колись клієнт такий в Києві.. теж казав що його RX ніц не буде...
Не ну ремонт авто пережила але потім через 500 км. попандосу на 300 баксів на амортизатори, опори.. мовчу про пружини. які просіли але він на то забив...
не ну на доставці він звичайно зекономив... десь так 150 доларів
в мене нажаль смітник в салоні завжди, тільки якесь сміття, летить під ноги задніх пасажирів, упаковки і тд. раз в певний час прибираю.BOXER писав: може тоді і салон не прибирати ніколи з таким ставленням?
я якраз вчора виклав застелячкуghost™ писав: багажник на час ремонту краще чимось застелити
я не перегружаю.Romko писав: ну ще можуть трошки зварні шви на кузові порозходитись якщо трошки перестаратись - потім буде скрипіти на ямах - але то фігня - "машина не жінка"
... тільки потім оголошення про продаж на форумі не виставляй
можу помилятися, але той газоблок важить десь 10кг, їх там 12, тому 120кг + 16 цеглин, я на світязь їду сутєвво гружонішимRomko писав: я поняття площі на яку діє навантаження - візьми от на ту площу багажника - де лежить піноблок і цегла посади людей на 300 кг ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей