AnGeL писав: а от до чого тут 3-верна А5, допустим як в Торна, я шось так і не вкурив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: а от до чого тут 3-верна А5, допустим як в Торна, я шось так і не вкурив
дякую, але я українець, паспорт показати?о пан поляк заговорив
ти мене вибач, хоть ти і старший від мене, але ти дурак....отак людина міняється лише як трошки більше починає заробляти і міняє місце проживання
ти визначся чи ти українець чи мігрант чи галичанин - бо щось плутаєшся.Kritik писав: дякую, але я українець, паспорт показати?
аналогічно, хоч ти і молодший, для початку почитай про що малося на увазі, фразу до коми ок? Про людей і машини ніхто не казав, а якраз малося на увазі.Kritik писав: ти мене вибач, хоть ти і старший від мене, але ти дурак....
до того і казалося про поляка.Kritik писав: це ти такий типово обмежений галичанин, який про людину судить суто по машині
емігрант - це особа без батьківщини, тому вважаю правильніше казати, не залишитись українцем, а був народжений в Україні.Kritik писав: xxfOxx, а емігрант не може залишатись українцем?
g0nzales писав: Людина, що залежно від обставин чи контексту подає себе як галичанин, чи українець, чи емігрант, є банально словесна повія (словоблуд). Хоч би який розумний, чи багатий, чи відомий був. IMHO
навіть вікіпедія знає шоg0nzales писав:Людина, що залежно від обставин чи контексту подає себе як галичанин, чи українець, чи емігрант, є банально словесна повія (словоблуд). Хоч би який розумний, чи багатий, чи відомий був. IMHO
тобто нічого не заважає бути українським емігрантем в ПольщіУкраї́нці — східноєвропейський слов'янський етнос, що сформувався на землях України. За межами України проживають в Росії, Казахстані, Молдові, Білорусі, Киргизстані, Узбекистані, Польщі, Канаді, США, Аргентині та інших країнах.
це ти так думаєш, і це суто твоє ІМХО....xxfOxx писав:емігрант - це особа без батьківщини, тому вважаю правильніше казати, не залишитись українцем, а був народжений в Україні.Kritik писав: xxfOxx, а емігрант не може залишатись українцем?
П.С. Чи може в тебе якісь обов’язки по відношенню до України і ти їх виконуєш, а не виїхав собі в Польшу підзаробити бабла і оселитись?
П.П.С. вибачаюсь паном поляком тебе теж неможна назвати, так особа без батьківщини.
П.П.П.С. ти хоч зрозумів свою помилку - в виділеному тексті?
«Еміграція» — виїзд за межі країни проживання в іншу країну, який обов'язково передбачає перетинання державного кордону. Саме́ поняття еміграції виникає зі встановленням та розвитком держави. Раніші переселення людей, як і сучасні переселення в межах однієї держави — місцевості, району тощо, називають міграціями.
Еміграція здійснюється з метою постійного — довготривалого або тимчасового — проживання в іншій країні та часто з відповідною зміною правового статусу, чим і відрізняється від цільових та туристичних поїздок, робочих відряджень за кордон тощо. У той же час еміграція не завжди пов'язана або тягне за собою натуралізацію, тобто зміну громадянства або підданства.
Еміграція може бути, і добровільною, і вимушеною, — але здійснення усіх процедур з виїзду (еміграції) із країни відбувається особою, яка виїжджає з країни, добровільно. Примусове (нерідко насильницьке) переселення чи виселення особи/осіб, здійснене представниками державних органів країни, звідки відбувається переселення, називають депортацією.
а я тебе називав обмеженим Львівянином? чи селюком?я тебе називав обмеженим Тернополянином чи селюком як ти тут виписуєш?
бо це нормально в цій темічо на особистості і образи переходиш
ну ти не відповів чи будеш набувати польського громадянства? І не відповів про виділений текст, розумні люди знають, що так робити не можна, і мають свою думку, а не спираються на копіпаст сторінок інтернетуKritik писав: це ти так думаєш, і це суто твоє ІМХО....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей