t309 писав:Felix, описаної тобою ідеальної ситуації не буває!!!! тому прийми мої співчуття.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
t309 писав:Felix, описаної тобою ідеальної ситуації не буває!!!! тому прийми мої співчуття.
Цікаве питання! Добре було б почути думку людей, які займаються встановленням ГБО.Romko писав:ну сам подумай як можна нормально настроїти машину яка стоїть в боксі?)))Felix писав: вкотре з різних джерел читаю мислю про налаштування в русі... в мене питання - то тікі для ланосів, чи для інших машин? за всіх умов чи тільки за певних?
так автокалібрація - це 70% успішної настройки, але інші 30 - тільки в русі з імітацією різних режимів навантажень і т.д.
я не дуже розбираюсь.Topic_40 писав: Як бензиновий ЄБУ буде бачити багату чи бідну суміш якщо датчика який за це відповіє нема?
Планую, хочете долучитись до експериментів?Topic_40 писав: Ви провіряли цей метод в себе? при переключенні з бензину на газ, час бензинового вприску міняється?
Buts писав: А якщо підключити Лямбду до газу, під час налаштування я ж буду бачити показники лямбди? відповідно можу коригувати коефіцієнти.
Як варіант, розглядав доставити і підклюбчити лише до газу... На штатне ЄБУ поки табу.p0var писав: у вас немає лямди в авто.
Це твердження є правильним, це можливо зробити і більш менш можна буде настроїти.Buts писав: А якщо підключити Лямбду до газу, під час налаштування я ж буду бачити показники лямбди? відповідно можу коригувати коефіцієнти.
Тоді перепрошую. Думав, що це зі мною мають їздити.p0var писав:Я їздив, перевіряв її в русі, коли ви лишали авто.
Igor2011 писав: Тоді перепрошую. Думав, що це зі мною мають їздити.
До речі, я писав - зараз 11,5-12л місто - це центр з корками, чиста траса 9 траса при 110-120 км/год. Це середні показники за десь 4 тис. км. Думаю, нормально?
Але і не під 14 літрів, як раніше.p0var писав:Igor2011 писав: Тоді перепрошую. Думав, що це зі мною мають їздити.
До речі, я писав - зараз 11,5-12л місто - це центр з корками, чиста траса 9 траса при 110-120 км/год. Це середні показники за десь 4 тис. км. Думаю, нормально?
наскільки я розумію всеодно розхід не +15% до бензинового, а більший?
Не видумуйте велосипед. Нашо підключати лямбду до ГБО (як на мене лишній гемор)Buts писав: Topic_40, цю лямбду можна підключити на період налаштування, програма налаштування буде просто відображати показник з неї.
після налаштування лямбду можна буде зняти, бо вона не потрібна, коли налаштовані коефіцієнти. Десь так ?
Romko писав:.
Igor2011 писав:Але і не під 14 літрів, як раніше.p0var писав:Igor2011 писав: Тоді перепрошую. Думав, що це зі мною мають їздити.
наскільки я розумію всеодно розхід не +15% до бензинового, а більший?
Десь читав статтю, де через строгі формули по енергії згорання газу і бензину доводиться, що співвідношення розходу бензин-газ має бути 1:1,2.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей